Gönderen Konu: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular  (Okunma sayısı 94237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lamarra

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nba'de Pozisyonuna Göre Kısa Oyuncular
« Yanıtla #75 : 21 Temmuz 2008, 11:28:36 »
ben wallace derim aktif oyuncular için.. emekliye ayrılmıs oyuncularda ise tartısmasız barkley...

Çevrimdışı wiltchamberlain

• Last Sixer Fan
  • Starter
  • Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu
    • Profili Görüntüle
    • SIXERS
« Yanıtla #76 : 24 Temmuz 2008, 14:52:49 »
C-Ben Wallace=> 2.06 boyuna rağmen tam bir pota altı canavarı. 3 kez yılın savunmacısı seçilerekde bunu kanıtlıyor.

PF-Chuck Hayes=> 1.98 lik boyu var. Normalde mevkisi SF fakat Houston'ın 4 numara eksiğinden dolayı bu mevkide oynamak zorunda kalıyor. Belki bu bölgedew çok etkili değil fakat yinede Houston'ı idare etmeyi başarıyo. Aslında buraya birde Boris Diaw'ı yazmak isterim 2.03 boyuyla forward-center oynayabilior. Muhteşem de kalıbı yok ama etkili savunma yapabiliyor bazen.

SF-Josh Howard=>1.95 boyunda. Bu bölge için bildiğim en kısa oyuncu. Daha kısası varsa söylerseniz iyi olur. Diğer SFlerle arasında dağlar kadar fark olmasada oynadığı bölgenin adamı tam.

SG-Allen Iverson=> 1.81 lik bu küçük adam hakkında söylenecek pek fazla birşey yok. Bilen biliyor.

PG-Earl Boykins=> 1.65lik boyla NBA'in en kısa oyuncusu ama onun için pek bir önemi yokmuş gibi duruyor.  1.85-1.90 lık PG larla başa baş oynuyor ve bazılarını eziyor. Bu sezonu boş geçirdi ama eminim gelecek sezon form tutacaktır

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 24 Temmuz 2008, 17:19:19 »
iverson'un boyu 1.81 değil 1.83, ama yinede kısa

Çevrimdışı wiltchamberlain

• Last Sixer Fan
  • Starter
  • Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu
    • Profili Görüntüle
    • SIXERS
« Yanıtla #78 : 25 Temmuz 2008, 14:41:32 »
Pardon yanlış yazmışım. :D Özür diliyorum herkesten.

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY

Çevrimdışı aytunc

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 01 Ağustos 2008, 01:30:40 »
aslında big ben benimde undersize favorim  ancak ben bir de nash i unutmamazı tavsiye ederim

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 01 Ağustos 2008, 01:36:40 »
  ancak ben bir de nash i unutmamazı tavsiye ederim

1,91 boy bi guard için ne zamandan beri kısa kabul ediliyor ??

Çevrimdışı aytunc

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 01 Ağustos 2008, 07:02:07 »
bence kesinlikle 5 numarada big ben le 1 numarada earl boykinks  ben in boyu 2.03 falan olduğunu varsayarsak
boyuna göre çok iyi bir uzun olduğunu söyleyebiliriz earl boykinks de 1.68 boyunda olduğu için oyun kurucu olarak biraz fazla kısa ama genede maçta etksini gösterebilecek bir oyuncu olduğunan inanyorum bu oyunncunun

Çevrimdışı Ilkkan

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 01 Ağustos 2008, 15:17:23 »
NBA ' de poizsyonuna göre kısa oyuncu bol , ama en kısalarını söylemek gerekirse ,

Başta Ben Wallace geldi aklıma , 206 cm diye geçer her yerde ama asıl boyu 201 cm . Bu boyda pivot oynuyor . Buna karşılık 1 sezonda 15 riband 3 blok ortalamalarını geçmiş bir isimdir . Gençlik zamanlarında boyu yüzünden gard ve forvet oynatılıyordu ama pivot mevkiinde yeteneği olduğu için pivot oynuyor .
Allen Iverson , o da 183 diye geçer ama asıl boyu 178 ' dir . Asıl mevkiisi SG . 190 cm bile SG için kısadır ki bu adam 178 .
Chuck Hayes , NBA ' in resmi sitesinde 198 diye geçiyor ve PF oynuyor . Aynen Dennis Rodman gibi . Jason Maxiell ' da 201 ve Chucky Hayes gibi PF oynamakta .
Boris Diaw 203 ve pivot bile oynadı , tabi bu Phoenix ' in uzunu olmamaısndan kaynaklanıyordu . Aynı zamanda Boris Diaw ' ın eski takım arkadaşı Shawn Marion ' da 4 numara oynuyordu ve en çok riband alan oyunculardan biriydi . Boyu da 201 cm .
Earl Boykins ve Nate Robinson da kısalar . Tabi oyun kurucular için boy çok da bir şey fark etmiyor , hele ki diğer pozisyonlara göre kıyaslayınca . Ama bu oyuncular da kısa olmanın dezavantajlarını yaşamıyor değil .
Mike Sweetney ' i de unutmamak lazım . 203 diye geçer asıl boyu 201 .  Pivot oynuyor , hoş yapabildiği neredeyse hiç bir şey yok ama olsun .

Eskilerden de Wes Unseld , Dennis Rodman , Charles Barkley gibi oyuncular var .Wes Unseld 199 ' du ama çaylak yılında hem MVP hem de yılın çaylağı olmuş 2 oyuncudan biridir , Dennis Rodmsn zaten 198 olmasına rağmen bir çok kez riband kralı oldu , tekinde 18 riband ortalaması tuturdu , hemde 30 ' un üstündeyken . Charles Barkley 194cm , PF oynuyor ve o da Dennis Rodman ' dan farksız bir oyuncuydu .

Bunların dışında poizsyonuna göre sadece kısa denebilecek oyuncu çok , Alonzo Mourning , Dwight Howard , Kobe Bryant ( SF oynadığı zamanlar ) gibi . Uzar gider .

Değiştir : Ruben Patterson ' u unutmuşum . Asıl boyu 196 ve PF oynuyor .
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 15:26:05 Gönderen: Ilkkan »

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 01 Ağustos 2008, 19:45:28 »
NBA ' de poizsyonuna göre kısa oyuncu bol , ama en kısalarını söylemek gerekirse ,

Başta Ben Wallace geldi aklıma , 206 cm diye geçer her yerde ama asıl boyu 201 cm . Bu boyda pivot oynuyor . Buna karşılık 1 sezonda 15 riband 3 blok ortalamalarını geçmiş bir isimdir . Gençlik zamanlarında boyu yüzünden gard ve forvet oynatılıyordu ama pivot mevkiinde yeteneği olduğu için pivot oynuyor .
Allen Iverson , o da 183 diye geçer ama asıl boyu 178 ' dir . Asıl mevkiisi SG . 190 cm bile SG için kısadır ki bu adam 178 .
Chuck Hayes , NBA ' in resmi sitesinde 198 diye geçiyor ve PF oynuyor . Aynen Dennis Rodman gibi . Jason Maxiell ' da 201 ve Chucky Hayes gibi PF oynamakta .
Boris Diaw 203 ve pivot bile oynadı , tabi bu Phoenix ' in uzunu olmamaısndan kaynaklanıyordu . Aynı zamanda Boris Diaw ' ın eski takım arkadaşı Shawn Marion ' da 4 numara oynuyordu ve en çok riband alan oyunculardan biriydi . Boyu da 201 cm .
Earl Boykins ve Nate Robinson da kısalar . Tabi oyun kurucular için boy çok da bir şey fark etmiyor , hele ki diğer pozisyonlara göre kıyaslayınca . Ama bu oyuncular da kısa olmanın dezavantajlarını yaşamıyor değil .
Mike Sweetney ' i de unutmamak lazım . 203 diye geçer asıl boyu 201 .  Pivot oynuyor , hoş yapabildiği neredeyse hiç bir şey yok ama olsun .

Eskilerden de Wes Unseld , Dennis Rodman , Charles Barkley gibi oyuncular var .Wes Unseld 199 ' du ama çaylak yılında hem MVP hem de yılın çaylağı olmuş 2 oyuncudan biridir , Dennis Rodmsn zaten 198 olmasına rağmen bir çok kez riband kralı oldu , tekinde 18 riband ortalaması tuturdu , hemde 30 ' un üstündeyken . Charles Barkley 194cm , PF oynuyor ve o da Dennis Rodman ' dan farksız bir oyuncuydu .

Bunların dışında poizsyonuna göre sadece kısa denebilecek oyuncu çok , Alonzo Mourning , Dwight Howard , Kobe Bryant ( SF oynadığı zamanlar ) gibi . Uzar gider .

Değiştir : Ruben Patterson ' u unutmuşum . Asıl boyu 196 ve PF oynuyor .
Ya dediğin herseye katılırım da Howard olmamis orada yaw.Adamin boyu 2.11 pivot pozisyonu icin gayet bence ideal bir boy.Pivot icin 2.10 yeterlidir.2.14 2.16 gibi olan pivot oyunculri ise diger oyunculara göre size li kalmakta.Bana göre Howard'in boyu gayet normal :D

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Ilkkan

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 01 Ağustos 2008, 21:33:10 »
Dwight Howard 211 olsa bende sana katılırdım ama 211 değil . :) Yani NBA ' in resmi sitesinde öyle ama gerçek boyu 206 cm . İnanmayanlara fotoğraf da yollayabilirim . 206 ve pivot oynuyor . Kısa yani . Heralde omuzları geniş diye heybetli gösteriyor .

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 01 Ağustos 2008, 21:34:12 »
206 mı, şaka yapıyorsun, çok uzun görünüyor ama.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 01 Ağustos 2008, 21:37:35 »
Dwight Howard 211 olsa bende sana katılırdım ama 211 değil . :) Yani NBA ' in resmi sitesinde öyle ama gerçek boyu 206 cm . İnanmayanlara fotoğraf da yollayabilirim . 206 ve pivot oynuyor . Kısa yani . Heralde omuzları geniş diye heybetli gösteriyor .
Valla o zaman cok kısa olmasa da senin deyimin ile mevkisine göre yine de kısa denilebilecek bir oyuncu ama Black Smoke arkadasima da katiliyorum epey uzun duruyor saha icinde :D

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı Ilkkan

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 01 Ağustos 2008, 21:50:28 »
Gerçek , omuzları yüzünden heybetli gözüküyor . Heralde ondan dolayı . Kolları da zaten 211 boyundaki birini hiç aratmadığından ,

Dwight : Chris your taller than me i am not 6-11 but only 6-9.

Chris : I know that you are measured at 6-9 barefeet in the 2004 NBA Draft. NBA listed me at 6-10 in the website and i am 1/4 inch taller than that.

Düzenle :

Sonuncusunda hafif açıdan dolayı sanırım .

Valla o zaman cok kısa olmasa da senin deyimin ile mevkisine göre yine de kısa denilebilecek bir oyuncu ama Black Smoke arkadasima da katiliyorum epey uzun duruyor saha icinde :D
Evet , çok kısa değil ama kısa .
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 21:53:09 Gönderen: Ilkkan »

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 01 Ağustos 2008, 21:54:11 »
Gerçek , omuzları yüzünden heybetli gözüküyor . Heralde ondan dolayı . Kolları da zaten 211 boyundaki birini hiç aratmadığından ,

Dwight : Chris your taller than me i am not 6-11 but only 6-9.

Chris : I know that you are measured at 6-9 barefeet in the 2004 NBA Draft. NBA listed me at 6-10 in the website and i am 1/4 inch taller than that.

Düzenle :

Sonuncusunda hafif açıdan dolayı sanırım .

Evet , çok kısa değil ama kısa .
Valla konu ile alakali değil ama söylemeden duramayacağim.Abi bu Howard'da ne omuz var yaw.Hic böyle omuzu yuvarlak kasli olan oyuncu pek hatırlamiyorum :D

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 01 Ağustos 2008, 21:58:52 »
Valla konu ile alakali değil ama söylemeden duramayacağim.Abi bu Howard'da ne omuz var yaw.Hic böyle omuzu yuvarlak kasli olan oyuncu pek hatırlamiyorum :D

c.maggette'ye bak oda yuvarlak omuzlu kasları

« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 22:04:52 Gönderen: imbadigo »

Çevrimdışı GoCavaliersGo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 14 Ağustos 2008, 23:20:13 »
ya kabul edilirmi bilemem ama 1.95 lik kısa forvet IME UDOKA(spurs) desem

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #91 : 05 Eylül 2008, 20:05:51 »
Bence Boykins boy ortalaması 1.90 ın üstünde olan bir ligde aşırı kısa

Çevrimdışı impuls

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 05 Eylül 2008, 20:50:12 »
ben size aklınıza gelmeyecek bir ismi sunayım.Ben Poul Milsap diyorum.adam 2.03 metre boyuyla deli gibi savaşıyo pota altında..
MEZARLIK SAKİNİ...

Çevrimdışı tmacfatih

• Rookie
  • **
  • geç artıq şu ilk turu!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 05 Eylül 2008, 21:32:41 »
Ben bir tek isim söylicem dün NBA Tv de 1993 New York-Charlote Hornets maçını izliyodumda orda Bogues diye bir oyuncu var 1.60 boyunda ma o kısa boyuna rağmen çok güzel oynuyordu John Starks'ı deli gibi savunmuştu Starksla arasında nerden baksan 30-35 cm var yarısına geliyo desem yeridir:DBu arada Howard nasıl 2.06 yaw çok uzun duruyor bi yanlışlık olmasın Garnettle Duncanla eşleşince aynı gözüküyor ve Amaredende uzun gözüküyor ala ala şaşırdım ama oladabilir bilmiyorum

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 05 Eylül 2008, 21:35:41 »
Ha iyi hatırlattın; burda Howard'ın boyu 2-11 yazıyor;

http://www.nba.com/playerfile/dwight_howard/index.html

Çevrimdışı tmacfatih

• Rookie
  • **
  • geç artıq şu ilk turu!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 05 Eylül 2008, 21:39:23 »
Evet orda öyle yazıyor ama bence doğrudur ya KG de 6-11 çünkü yan yana gelince aynı boyda gözüküyorlar

Çevrimdışı Barracuda

• Editör
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 24 Ocak 2009, 21:39:29 »
elton brand, ben wallace ve earl boykins..
bunun yanında mevkisine göre uzun olanlar da var.. magic johnson ve hidayet gibi... hatta yao ming.. :D
If something is rest in the past, just look at the future! You can't change anything!

Çevrimdışı money in the bank

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 25 Ocak 2009, 00:11:23 »
Bence de Paul Millsap. Üç defa rebound kralı olmak ve Nba'de hızlı bi şekilde yıldız oyuncular sınıfına yaklaşmak bu boyda ve pozisyonuna göre kısa olan bir oyuncu için muazzam. Rebound sezgisi en az boozer kadar kuvvetli, ayakları daha çabuk boozerdan bence eksik kalan yanları gücü ve pas yetenekleri. Yazın pek çok 2010a öncelik vermeyen takımı kuyruğa dizecektir.
LIFE OFF GAME ON

Çevrimdışı Dev-Genc

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #98 : 18 Mayıs 2011, 10:39:23 »
Bildik bir isim bence Nate Robinson.
GALATASARAY CAFE CROWN=Chicago Bulls

Çevrimdışı kaan450

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 30 Haziran 2011, 03:19:46 »
Siz o yazanlara bakmayın abi ayakkabıları 3 cm veriyor zaten kimisinin saçı da uzun 2 cm ordan gelse 5 cm fark edebiliyor.Ömer Onan 1.93 yazıyor ama beyaz showda 1.85 lik beyazla hemen hemen aynı