Anket

Sizce NBA' yi NBA yapan oyuncular kimdir.

Michael Jordan
Larry Bird
Julius Erving
John Stocton
Karl Malone
Kareem Abdul-Jabbar
T-Mac
Magic Johnson
Shaquille O'neal
Reggie Miller
Lebron James
Dwyane Wade
Kobe Braynt
Steve Nash
Jason Kidd
Vince Carter
Dwigth Howard
Diğer (Belirtiniz)

Gönderen Konu: NBA'in en değerli oyuncusu?  (Okunma sayısı 15151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: NBA'in en değerli oyuncusu?
« Yanıtla #25 : 19 Şubat 2011, 21:28:50 »
Dream Shake'in yaratıcısı.NBA'de kendi ürettiği bir hareketle çığır açan kaç oyunncu var ki?Bir de Rondo bu hareketi kendisinin keşfettiğini söylemişti.Hiç inandırıcı değil.Ben Türkiye'den izlemişken onun burnunun dibinde gerçekleşen bir tarihi izlememesi mümkün değil.Rondo resmen yalan söylüyor(Hareketi gayet güzel yapıyor o ayrı ...)
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 20 Şubat 2011, 09:16:08 »
Olajuwon un bi de David Robinson u meşur parçalayışı vardır ki izlenesi:  http://www.youtube.com/watch?v=hW4uXlRGAF0

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 20 Şubat 2011, 11:49:21 »
Ben uzun süredir girmiyorum ama Lebron, Kobe, Wade konuşmaları hakkında. Lebron ı 10 üzerinden değerlendirisek 12 :) Wade aynı şekilde 11,5 :D Kobe 15 olur. Howard da 10 :) falan Lebron bence bu ankette oy alması garip değil ama Kobe hala 0 oy mu göremedim ama 0 oy çok az. MJ 10 oyun 8 ini almış ben orayı anlayamadım kim MJ e vermedi ki (Saçmalık :) )

The legend in the area

Çevrimdışı BarisOzanDincer

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 21 Şubat 2011, 14:50:10 »
Bunun Kıyaslaması artık olmamalı. Jordan ayrı tutulmalı bence. 2 oyuda Jordan'a veremediğimden tek bir oy kullandım. Jordan'dan sonra oy vereceğim 2 isim Magic ve Kobe olurdu.

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 25 Şubat 2011, 18:37:42 »
Dwight Howard'ın ne işi var bu kategoride..Sorunun cevabı M.J tabikii

Çevrimdışı Dalas

• Yeni Üye
  • Charlotte Bobcats
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 25 Mart 2011, 19:50:45 »
Bence Shaq olmalı.Jordan artık emekli ve oynamıyor ..

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 26 Mart 2011, 09:03:02 »
Bence Shaq olmalı.Jordan artık emekli ve oynamıyor ..
Jordon ın emekli olduğunu biliyoruz hepimiz tüm zamanı kapsayan bir anket.
NOT: Sınavlarım başladı uzun süre giremedim ve beni bi o kadar daha göremiceksiniz :( )

The legend in the area

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 26 Mart 2011, 11:16:56 »
Her dönemin önemli isimleri oldugu ve bu isimlerin birbirleri ile nba yi ileri götürme konusunda karşilastirilmalari bana kismen yanlis gelsede fikrimi belirtmek isterim.öncelikle herkesin kabul ettigi bi isim varki,gercekten nba in diger liglerce ulasilamaz hale getirmistir.bu isim tabiki mj.ama ben onun nba i bir şov ve eglence merkezine dönüsturmede çok kısıtli bir katkisinin oldugunu dusunuyorum .bu konuda ise tartismasiz bir isim var,shaq.ben bu adam gibi izlendiginde zevk veren ve oyuna inanilmaz bir renklilik katan bir adam görmedim.hele ki 2000 li yillarin basinda bu adam tum zamanlarin en dominant dönemine imza atmistir ki halen daha izlenince zevk alinan ve tekrar tekrarda izlense bikilmayacak onlarca maçi vardir.benim oyum ona.
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Mart 2011, 16:26:00 »
Her dönemin önemli isimleri oldugu ve bu isimlerin birbirleri ile nba yi ileri götürme konusunda karşilastirilmalari bana kismen yanlis gelsede fikrimi belirtmek isterim.öncelikle herkesin kabul ettigi bi isim varki,gercekten nba in diger liglerce ulasilamaz hale getirmistir.bu isim tabiki mj.ama ben onun nba i bir şov ve eglence merkezine dönüsturmede çok kısıtli bir katkisinin oldugunu dusunuyorum .bu konuda ise tartismasiz bir isim var,shaq.ben bu adam gibi izlendiginde zevk veren ve oyuna inanilmaz bir renklilik katan bir adam görmedim.hele ki 2000 li yillarin basinda bu adam tum zamanlarin en dominant dönemine imza atmistir ki halen daha izlenince zevk alinan ve tekrar tekrarda izlense bikilmayacak onlarca maçi vardir.benim oyum ona.
Nbayi nbae yapan sorusunın manası,Nbayi günümüzde bu kadar modern spor yapıp basketbolu basketbol yapıp pazarlamayı arttıran kişidir..Bunun cevabı ise kesinlikle M.J dir..Diğerleriyle karşılaştıramazsın bile..Shaqa gelince gelmiş geçmiş en iyi 5 pivottan biridir kesin..Geçen Nba anketinde en domine pivotlarda Kaan Kural,Kosova, Olajuwanı Shaqtan bir adım önde tuttu,.. Hakeem Abdul Olajuwan daha yüksek oy aldı..Bizim devrimizin çocukluğu Shaqın dominesiyle geçmiş olabilir..Ama geçmişi bilmeden,izlemeden konuşmayalım...
« Son Düzenleme: 26 Mart 2011, 16:27:31 Gönderen: Burak Kocamaz »

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Mart 2011, 16:30:50 »
Nbayi nbae yapan sorusunın manası,Nbayi günümüzde bu kadar modern spor yapıp basketbolu basketbol yapıp pazarlamayı arttıran kişidir..Bunun cevabı ise kesinlikle M.J dir..Diğerleriyle karşılaştıramazsın bile..Shaqa gelince gelmiş geçmiş en iyi 5 pivottan biridir kesin..Geçen Nba anketinde en domine pivotlarda Kaan Kural,Kosova, Olajuwanı Shaqtan bir adım önde tuttu,.. Hakeem Abdul Olajuwan daha yüksek oy aldı..Bizim devrimizin çocukluğu Shaqın dominesiyle geçmiş olabilir..Ama geçmişi bilmeden,izlemeden konuşmayalım...
Senin yaptığın değerlendirmeye göre herkesin oyu Michael Jordan'a gidiyor zaten.Buraya kim yorum yaptıysa herkes tabi ki MJ diyerek başladı söze ama farklı açılardan olayı değerlendirip başka oyunculara da oylar attılar.Özgür de "işin şov kısmı konusunda kimse Shaq'la yarışamaz" demiş, Shaq tarihin en iyi pivotudur gibi şeyler söylenmemiş dikkatli okursan.Şov-Eğlence konusunda da Shaq'la yarışabilecek kimse de gelmemiştir heralde NBA'e..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 26 Mart 2011, 16:34:26 »
Senin yaptığın değerlendirmeye göre herkesin oyu Michael Jordan'a gidiyor zaten.Buraya kim yorum yaptıysa herkes tabi ki MJ diyerek başladı söze ama farklı açılardan olayı değerlendirip başka oyunculara da oylar attılar.Özgür de "işin şov kısmı konusunda kimse Shaq'la yarışamaz" demiş, Shaq tarihin en iyi pivotudur gibi şeyler söylenmemiş dikkatli okursan.Şov-Eğlence konusunda da Shaq'la yarışabilecek kimse de gelmemiştir heralde NBA'e..
Doğru,gelmemiştir..Shaq bayılıyor eğlenceeye şova...

Çevrimdışı paul-anthony-amare

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 06 Nisan 2011, 16:53:26 »
Yaşım gereği Michael Jordan'ı çok fazla canlı izlemedim ama söylenilenlere göre ve aldığı başarılara bakarsak MJ'yi ilk sıraya koyabilirim.Tabi ki Shaquille O'neal'ın yeri apayrıdır NBA'de. Bir çok kişiye NBA'i sevdiren simalardan birisidir kendisi. Şu yaşında bile ALL STAR'a katılamadığı için üzülenlerin sayısı hiç de az değil. Benim izlemeyi en çok istediğim ikili 25-30 lu yaşlarındaki MJ-O'NEAL ikilisidir. Bence 10 yılın minimum 8'inde şampiyonluk ipini göğüslerlerdi. Saygılar:)