Gönderen Konu: NBA'in en iyi 5'i  (Okunma sayısı 123573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: NBA'in en iyi 5'i
« Yanıtla #275 : 10 Haziran 2011, 19:59:50 »
şu an için en iyi beş ise 2011 yılını ve play-off ları da baz alırsam

C-D.Howard(M.Gasol)
PF-D.Nowitzki(L.Aldrige-Z.Randolph)
SF-K.Durant(L.James)
SG-D.Wade
PG-C.Paul(D.Rose)
Parantez içine Gasol'u alıp ta Kobe'yi almaman dikkatimi çekti Gasol zaten 5 numarada iyi oynayamıyor Kobe ise bana göre tecrübesiyle Wade'den daha fazla şey katar takıma. Ama yaş itibariyle Wade ile Kobe'nin verimliliği kıyaslanabilr bu da yorum meselesi.
Bu play-offlara göre yazılmış ama. Normalde yani genel olarak baktığımızda tabii ki Kobe.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #276 : 10 Haziran 2011, 20:04:14 »
Kobe konusunda ben de hak veriyorum Utkan'a, o da o kadar iyi değildi, alınabilirdi ama o kadar yeterli oynamadı ama Aldridge'in yeri yok bence orada.Portland'ın asıl lideriyken en zor anlarda hep köşesine çekildi, %50'siyle oynayabilen Roy 18 sayı geriden getirip takımına maç kazandırırken Aldridge kaldırıp o zor şutu atamadı.Randolph olağanüstü oynadı tabi.Savaştı, yırtındı, şut attı, harika paslarla takım arkadaşlarına uygun pozisyonlar hazırladı, kritik anlarda sorumluluk aldı, Gay'in yokluğunda o takımın en önemli hücum gücü olduğunu gösterdi ve hiç pes etmedi.Nowitzki'den sonra en iyi 4 numarasıydı playoff'un..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #277 : 10 Haziran 2011, 20:07:43 »
Bence tartışılabilir Kobe mi Wade mi. kobe tabiiki çok daha büyük ve önemli bir oyuncu ama hıza ve fast breaklara dayalı bir oyunda Wade bu 5 te artık daha iyi işler çıkartabilir. Play Off lara bakarsak ta zaten Wade tarışmasız 2 numarayı kapar. Ama bi de Gasol var. Ki bana sorarsanız bu seneki Play Off larda ki en büyük hayal kırıklığıdır Gasol..

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #278 : 10 Haziran 2011, 20:33:31 »
Bence bu sezon içinde yani sezonda da beş yapsam wade i iki numaraya kordum arkadaşlar Kobe 10 yıldır bu ligin durdurulamaz kanat oyuncusu olabilir ama bu sezonu da çok süoer geçirmedi zira Play-off lara saklıyor kendini ya da tehlike de ki maçlara yaşını biliyor ama ... Bu sene iki numara bana kim diye sorsanız...

Wade-M.Ellis sonra Kobe derim....sezon için...

L.Aldrige i oraya alternatif koyma sebebim de Portland ı oraya taşıyan oydu..yani Play-off a ve gerçekten çok gelişme kaydetti..Karakteri ve oyun tarzı itibari ile Duncan ın 1 alt modeli gibi idi...Yani Play-off larda istenileni yapamamasında Roy un maç sonrası gaza gelmiş açıklamaları da çok önemli idi..ama Play-off lara resmen L.Aldrige ile A.Miller soktu Portlandı biraz da M.Camby ile N.Batum...Yani ben play-off a taşıyışı için oraya koydum...

Yani C.paul new orleans ta ne yaptıysa..Aldrige aynısını Portland da yaptı...play-off lara kadar..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı SilwesteR

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #279 : 10 Haziran 2011, 20:35:17 »
C NOWİTZKİ
PF BOSH
SF WADE
SG KOBE
PG LEBRON

ARKADAŞLAR OYUN KURUCU YAZMAMIN NEDENİ LEBRONUN OYUN KURCU OLARAK TA OYNAMASIDIR BU 5 HERKEZİ DEVİRİR FİKRİNDEYİM 6.İSİM DERSENİZDE HİÇ DÜŞÜNMEDEN
BLAKE GRİFİN DERİM:)

sen Nowitzki yi c oynatıyosan Lebronuda pg oynatabilmen mantıklı ;)
Lebron ve PG(1) adam bazen PF(4) bile oynuyo sen uçmusun. :)
kardeş afedersin de sen uçmuşsun Nowitzki diğer c lere karşı hiç bi şansı yok(Dwight Howard gibi)
Lebronunda arada oyun kurması pg olarak oynadığı anlamına gelmez ;)

Çevrimdışı kaan450

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #280 : 30 Haziran 2011, 02:40:39 »
C)Dwight Howard
PF)Dirk Nowitzki
SF)Lebron James
SG)Ray Allen
PG)Derrick Rose

Çevrimdışı fatih_D.W_

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #281 : 01 Temmuz 2011, 20:28:16 »
arkdşlar tm kobe cok iyi ona laf yok ama wadee nası unutulur ya artık wade ya bırakın kobeyi yasşlandı adam

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #282 : 01 Temmuz 2011, 21:05:58 »
Rollere göre en iyi beşten ziyade bu sezon için karışık bir beş kuruyorum::
Derrick Rose
Lebron James
Kevin Durant
Dirk Notwizki
Dwight Howard

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #283 : 01 Temmuz 2011, 21:13:37 »
arkdşlar tm kobe cok iyi ona laf yok ama wadee nası unutulur ya artık wade ya bırakın kobeyi yasşlandı adam
Her yerde söyleme dostum ;) :)

Çevrimdışı MVP_DROSE#1

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #284 : 19 Temmuz 2011, 14:24:12 »
C)DWIGHT HOWARD <orlando>
PF)TIM DUNCAN  <spurs>
SF)LEBRON JAMES <miami>
SG)KOBE BRYANT  <lakers>
PG)DERRİCK ROSE <chicago>