Gönderen Konu: NBA'in en iyi 5'i  (Okunma sayısı 123571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: NBA'in en iyi 5'i
« Yanıtla #225 : 27 Şubat 2011, 22:44:00 »
Yalnız Kobe'nin o zamanlar takasını istediğini de hatırlamak lazım. Lakers yönetimi doğru hamleler yapıp Kobe'yi takımda tutmayı başarmıştı. Biz LeBron için aynı şeyi yapamadık.
Kobe takasını mı istedi??? İnan ilk defa senden duydum.Eğer böyle bir şey varsa yukarıda yazdıklarım biraz değişmek zorunda kalacak.Örnek değişecek tabi LeBron büyük oyuncu olmayacak

Belki etrafıma adam gibi bir kadro kurun yoksa giderim deyip gözdağı vermmiştir.Resmi olarak takasını istese giderdi gibi geliyor bana
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #226 : 27 Şubat 2011, 22:45:40 »
Hayır istedi ve takviyeler yapıldı.

Kobe hedeflerim takımımla uyuşmuyor gibi bir açıklama yapmıştı. Bilmemene ve ilk defa benden duymana şaşırdım :D hatta bir takım arkadaşını fena dövmüştü zamanında.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #227 : 27 Şubat 2011, 22:49:11 »

Kobe hedeflerim takımımla uyuşmuyor gibi bir açıklama yapmıştı. Bilmemene ve ilk defa benden duymana şaşırdım :D hatta bir takım arkadaşını fena dövmüştü zamanında.
Beni de utandırdı açıkçası. :(  ... Lakers'ı takip etmediğim günler olsa gerek...Ya da kış uykusuna falan yattığım :D Öyle olmasa kesin duyardım.Duyup da unutmuş olmam da bir ihtimal tabi
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : 27 Şubat 2011, 22:51:35 »
Ben de takima takviye ve Jerry West'i koc olarak istedi diye hatirliyorum..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #229 : 27 Şubat 2011, 22:53:25 »
Ben de takima takviye ve Jerry West'i koc olarak istedi diye hatirliyorum..
Koç olayını da ben senden ilk defa duyuyorum. Demek ki Kobe fena ya :)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : 27 Şubat 2011, 22:58:40 »
Kobe'nin takim o haldeyken susmasini beklemeyiz sonucta.Ayrica kulup de bos bos oturuyordu, Kobe uyandirdi onlari.Yoksa Gasol'u almaya en yakin takim Chicago'ydu..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #231 : 27 Şubat 2011, 23:00:56 »
Ama LeBron 7 sene çekti. Şimdi de farklı bir boyuttan görüyoruz olayı. Acaba LeBron sandığımız gibi takımını satan karaktersizin teki mi? Yoksa böyle görünmesinin sebebi Lakers gibi bir yönetiminin olmaması mı? Ya da Kobe kadar değerli olmayışı mı? : )

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : 27 Şubat 2011, 23:05:29 »

Beni de utandırdı açıkçası. :(  ... Lakers'ı takip etmediğim günler olsa gerek...Ya da kış uykusuna falan yattığım :D Öyle olmasa kesin duyardım.Duyup da unutmuş olmam da bir ihtimal tabi
İstedi tabii.76erse gidecekti büyüdüğü yer plan,, ya da Bullsa gidecekti..Bi de L.A ın imkanları Cvaliersla bir değil.L.A büyük şehir takımı ve tarihi var..Diğeri başarısızlıklarla  dolu ve mütevazı imkanlara ve şehre sahip takımdı..Jamese de bi Gasolu alsalar gitmezdi herhalde
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011, 23:08:00 Gönderen: Burak Kocamaz »

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : 27 Şubat 2011, 23:06:04 »
LeBron'un Miami'yi tercih etmesi onu karaktersiz yapmaz ki.O da Lakers tarafindan secilseydi orada kalirdi buyuk ihtimalle, bilemeyiz ki..

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : 27 Şubat 2011, 23:10:08 »
LeBron'un Miami'yi tercih etmesi onu karaktersiz yapmaz ki.O da Lakers tarafindan secilseydi orada kalirdi buyuk ihtimalle, bilemeyiz ki..
Aynen katılıyorum..Benim karşı durduğum Kobeyle-Lebronu iki de bir tartışma konusu yapıp Kobeyi L.Ada kaldıgından kahraman Lebronu ise Miamiye gittiğinden korkak yapan zihniyettir..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #235 : 27 Şubat 2011, 23:14:06 »
Ya mesele LeBron'ın kontratı bitip de gitmesi değil ki. En doğal hakkıdır bu. Benim açımdan mesele Wade'in takımına Bosh'la beraber gitmesidir.

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : 27 Şubat 2011, 23:17:26 »
Ya mesele LeBron'ın kontratı bitip de gitmesi değil ki. En doğal hakkıdır bu. Benim açımdan mesele Wade'in takımına Bosh'la beraber gitmesidir.
Ama bunun karşılığında alacağı miktarın altında ücret alıyor..Bu da onun her şeyinin sadece şampiyonluk istemesinden yatıyor..Bosh-Wade'in olması da işini kolaylaştırdığından Miami'yi seçmesi normal..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : 27 Şubat 2011, 23:19:03 »
İşte sadece yüzük uğruna bunu yapması sence doğru mu?

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #238 : 27 Şubat 2011, 23:21:43 »
Doğru..Büyük oyunculuk istatisliklere bakmıyor mu?kOBE kazandığı yüzük sayısıyla daha fazla (hakettiğinden) büyük oyuncu olmuyor mu??

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #239 : 27 Şubat 2011, 23:23:48 »
Kobe şu anda hakettiğinden daha mı büyük bir oyuncu yani?

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #240 : 27 Şubat 2011, 23:25:33 »
Ben Iversonun Kobeden daha iyi bir oyuncu olduğunu iddia etsem,,Kobe'nin genel istatisliklerde  şampiyonluk sayısı fazla olduğundan daha büyük oyuncu olmuyacak mı??Iverson^da m.v.p oldu..3 defa sayı kralı oldu(Kobe 2)76 ersi finale taşıdı.L.A karşısında.Kobede Phil Jacksonla çalışmasın mı dicez o zaman??

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #241 : 27 Şubat 2011, 23:28:27 »
Edemezsin. Edersin ama çok da geçerli bir önerme olmaz. Bir kere Iverson'ın bulunduğu duruma bak bir de Kobe'nin. Biri BJK Cola Turka'da bile değil aslında hala Amerika'da, diğeri geçen hafta all-starda 4. kez MVP oldu.

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #242 : 27 Şubat 2011, 23:30:07 »
Bence Kobe çok şanslı..Hiç kimse kariyerinin başlangıcında Phill Jackson gibi koç ve Shaq gibi gelmiş geçmiş en iyi pivotlardan biriyle oynama şansı bulammaştır..Bide L.A gibi bir takım New Yorktan sonra en büyük şehir..Tarihteki en başarılı Nba takımı yani..Jordan Bullsa gitemeden,Duncan SPURSTA oynamadan takımların bi tane şampiyonluk bile yok..

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #243 : 27 Şubat 2011, 23:32:00 »
Iverson 250 milyon doları batırmış adam..Eşi yüzünden ve sülalesini besliyor dostum...Sülalesi adamı kazıklamış..Ve şuan tümör var adamda ...Kendini baskete veremiyor..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #244 : 27 Şubat 2011, 23:33:24 »
Peki sence T-Mac kariyerine Kobe gibi başlasaydı, bugün Kobe için konuştuklarımızı T-Mac için mi konuşurduk?

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #245 : 27 Şubat 2011, 23:38:09 »
Kobe azim,istek ikarakter,süreklilik bakımından gömer..Kobei T-macle kıyaslamam..Bi ara t-macin kobden 1 numara gömlek üstü olduğunu düşnüyordum..Ama Tmac karaktersiz..Bazı oyuncular vardır parayı alınca bazı başarılar kazınıca yeterli derler..F1de Kimi Raikonen gibi tek şampiyonlukla yetinip 29 yaşında emekli olan..Niye mi dersen örnek 2003 Detroit serisi 3*1 öndeyken 3-3 oldu son maç T-macin topu kaçırdı hiç  dışarı çıkmasına engel olmadı,topa atlamadı,,sonra da güldüü,,Kobe bunları asla yapmaz..

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #246 : 27 Şubat 2011, 23:47:07 »
Doğru. Kobe kazanma hırsı olarak kıyaslanamaz.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #247 : 28 Şubat 2011, 16:56:37 »
Yanlız yukarda bir bilgi yanlışı var. Kobe takasını istedi ama hiçbir takımla görüşme yapmadı. 2008 sezonu başında medya onun New York veya Chicago ya gidebileceğini konuşuyordu ancak sezon başladı, Kone sezona müthiş başladı ve takas gibi bi düşüncesinin olmadığı burada mutlu olduğunu ve başarılar kazanacağını söyledi. Lakers o sene son 3 senenin en iyi derecelerile lige başladı (Bynum ın katkısı çok büyüktü) birr süre sonra da Gasol takası gerçekleşti ve takım daha da güçlendi. Kobe sezonu MVP olarak tamamladı. O takas iddialarının da tek bir sebebi vardı. Kobe bu taktikle yönetimi harekete geçirmeye çalıştı ve sonuç olarak ta geçirmiş oldu..

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #248 : 28 Şubat 2011, 17:43:16 »
Nedir bu Kobecik çılgınlığı...Bildiğin Takasını istedi,,Çünkü zorla playoffa taşıyordu takımı..Doğduğu yer olan Philadelphiaya da gidebilir diye söylenti çıkmıştı..Bunu bile zekayla yorumlayan zihniyete bi şey denmez..adam şimdiden çöktü..dün oklahama maçında 8/22 ile oynadı..Seneye 20 sayı(20-21-22) ortalamasını ancak yakalar..Carmeloya,Wade'e,James'e, de ver Shaqı(Phil Jacksonda dahil)adamlar 3 defa değil 5 defa şampiyon olurlardı..(Shaqın o zamanki formula ve L.Ayla)Adamın egosu yüzünden Payton-Malone-Kobe-Shaq 4 lüsü Detroite 4-1 kaybetti..Yazık ya bu adam bu kadar korunur mu
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2011, 17:47:36 Gönderen: Burak Kocamaz »

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #249 : 28 Şubat 2011, 18:21:27 »
Kobe hakkinda konusurken dunyanin en iyi basketbolcusu hakkinda konustugumuzu unutmayalim.Kobe gibi adamlarin bir macta 8/22'yle de olsa -ki bu o kadar da abarti kotu degil- 17 sayi atmasinin onlarin bittigi anlamina gelmedigini de anlayalim bir zahmet, zaten 17 sayi cok mu az onu da merak ettim dogrusu.Ayrica Kobe, Shaq'li kadroyla sampiyonluk yasadigi icin o basarilari kucuk goremem ben, o sampiyonluklarda Kobe'nin payinin ne kadar buyuk oldugu aşikar, zaten Kobe'nin ne kadrolari nerelere yukselttigini gorduk biz.Son olarak da Kobe icin soylediklerimiz onu koruma cabasi degil harika basketboluna, saha ici karakterine, caliskanligina ve bitmek tukenmek bilmeyen basari acligina olan saygimizdir..