0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu kilitlenmişti ama tekrar açtım. İlerleyen zamanlarda İstanbul'da tekrar bir organizasyon yapılabilir diye düşünüyorum. Birincisi pek güzel olmamıştı. Ama bu sefer benim gelmem biraz zor gibi
Biz zaten uğur berkan abi caner çağrı semih fln ekip olduk ya Arada bir buluşuyoruz
Alıntı yapılan: BLaCk MaMbA 8 - 29 Temmuz 2006, 14:08:41 Biz zaten uğur berkan abi caner çağrı semih fln ekip olduk ya Arada bir buluşuyoruz enbiey tiyar tiim ..
beyler bi dahaki buluşma ne zaman? İşallah yakalarız
Açık konuşucam Bir dahakine hiç birşeyi iplemicem basketimi oynayıp çekip gidicem Muhabbeti yaparız tabi Gerisi size kalmış.. @TracY_Mc #1Sahalarda görmek isteriz seni
Alıntı yapılan: Die_Soul - 28 Temmuz 2006, 22:34:10Açık konuşucam Bir dahakine hiç birşeyi iplemicem basketimi oynayıp çekip gidicem Muhabbeti yaparız tabi Gerisi size kalmış.. @TracY_Mc #1Sahalarda görmek isteriz seni Kısmet diyelim de gelirsem basket için gelmiycem Bizden geçti artık Maksat tanışıp kaynaşlım dimi yav
Abi ben geçen sene tam gelecektim bir problem oldu gelemedim.Bu sefer geleceğim yine bir aksilik çıkmazsa.Aslında şöyle 3 gün felan yapalım ya.Konaklama yerleride ayarlarız hele o zaman olsunda.