0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bi organizasyon arkadaşlar.orda olurum.netten bi yere kadar di mi (25 haziran pazara geliyo o gün caddebostan bayaa bi kalabalık olr ama dağatırız milleti )
bizimki belli Vinsanity ben bide o biri getircek o
Gereksiz mesajlar bir kez daha silindiLütfen gelemiyorum diye mesaj atmayın...-----------------------------------------------------------------------------------------------Benim de bi sorum olcaktı acaba işleyiş nasıl olcak çift potamı yapcaz ne top u düşünmeyin ben getiririm
Alıntı yapılan: BLaCk MaMbA 8 - 18 Haziran 2006, 19:17:45Gereksiz mesajlar bir kez daha silindiLütfen gelemiyorum diye mesaj atmayın...-----------------------------------------------------------------------------------------------Benim de bi sorum olcaktı acaba işleyiş nasıl olcak çift potamı yapcaz ne top u düşünmeyin ben getiririm Eren 3'erli takımlar kurucaz tek pota olur ama çok kişi olursak aynı anda 2 potadada maç olur yani ama az kişi olursak hem izleyici daha iyi olur tek pota da hallederiz
Alıntı yapılan: __ShaQ__34__ - 19 Haziran 2006, 00:14:27güzel bi organizasyon arkadaşlar.orda olurum.netten bi yere kadar di mi (25 haziran pazara geliyo o gün caddebostan bayaa bi kalabalık olr ama dağatırız milleti )Heaa Andre'ler fln olursa zor dağıtırsın Alıntı yapılan: ThE-FlaSh - 19 Haziran 2006, 15:31:51bizimki belli Vinsanity ben bide o biri getircek o Walla arkadaş gelirse kesin Berk,Ben,Arkadaş olmadı alırız birini yaa benden uzun gelcekmi arkadaşlar pivot oynamak istemiyom
Ya bi arkadaş gelcek ayıp olur onada ... Nese olmadı çocuğa satışı basarım Tamam ayarlarız
Alıntı yapılan: One Piece - 21 Haziran 2006, 12:24:42romulus ıstersen ıkımız oluruz bıde caner ı alırız kobe_91 olur mu ?Caner gelmiyomuş galiba ... Msn'den söledi ...
romulus ıstersen ıkımız oluruz bıde caner ı alırız kobe_91 olur mu ?
bi arkadaş pazar günü yazmış ama 25 haziran cumartesiye geliyo beylerr ondan sonra yannış gün gelmeyin
Alıntı yapılan: Die_Soul - 22 Haziran 2006, 23:44:07Uğur yapılıymış.. Dağıtırım ben dedi.. Yavaşşş ne yapılısı be ... Millet beni görünce ;'' Bu mu lan Romulus'' falan dicek eminin
Uğur yapılıymış.. Dağıtırım ben dedi..
erenin topu güzeldir söyleyeyim benim için takımda kim olmuş kim olmamış önemli değil bi de saat 14:00 buluşuyomuşuz o zamana kadar potalar kapılmıştır herifleri nasıl çıkaracaz
durun hop hangı caner kobe_91 olam caner mı oysa bız onu cokdan aldık haberınız olsun. sonra yok ben duymadım yok ben gormedım demeyın
Ben 2 buçuğa kadar orada bekledim ama kimsyi görmedim?Nerdeydiniz?