Gönderen Konu: NbaTr GÜNLERİ ( 25 Haziran - Kadıköy )  (Okunma sayısı 36615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
Ynt: NbaTr GÜNLERİ ( 25 Haziran - Kadıköy )
« Yanıtla #50 : 25 Haziran 2006, 21:10:01 »
abi bişi sorıcam da admin kimdi gelenlerden..? orda tam tanışamadım herkesle  :-D

Siz bizden sonra gelenlerle hiç tanışmadınız ki zaten
 Admin de mavi bi şoırt vardı orda sorsaydınız söylerdik
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 25 Haziran 2006, 21:12:52 »
Admin Bolu'dan gelir,siz 'Bahçelievler uzak' dersiniz ...

Kesin gelebilecek olanlar yazsın dedik,allaha şükür 4 sayfalık mesaj var 10 kişi geliyo ... 

Allahtan kafa adamlar geldi,yoksa çekilmezdi :)
Valla orda da isyan ettik 4 sayfa yazı var 10 kişi geliyo dediğin gibi Allah'tan eğlenceli geçti en azından tanıştık abi daha iyi oldu
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Gangsta D

• Rookie
  • **
  • youtube.com/gngballaz
    • Profili Görüntüle
    • myspace.com/gngballaz
« Yanıtla #52 : 25 Haziran 2006, 21:16:05 »
Yaa abi cidden bidahaki sefere daha güzel bişeyler yapalım. Tamam hırs falan yapmaya gerek yokta bugünde katılım az olunca maçlar biraz osuruktan oldu (Son maç iyiydi) Bu yaz bidaha yapalım mesela ama katılım böyle az olcaksa, salla...

Çevrimdışı candeniz_81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 25 Haziran 2006, 21:18:32 »
abi bişi sorıcam da admin kimdi gelenlerden..? orda tam tanışamadım herkesle  :-D

bna hiç konuşma
1. biz ordan 5 te ayrıldık
2. hiç gelmienlere konuşmalısın bence biz en azından gelip maçımızı yaptık

Çevrimdışı Gangsta D

• Rookie
  • **
  • youtube.com/gngballaz
    • Profili Görüntüle
    • myspace.com/gngballaz
« Yanıtla #54 : 25 Haziran 2006, 21:29:44 »
Ya neyse ya geldi geçti bidahakine böyle olmaz, bidaakinde katılım biraz daha fazla olsun ben herkese sarılcam böyle milletin kucağına falan atlııcam...

Çevrimdışı candeniz_81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 25 Haziran 2006, 21:32:30 »
eeet eet bizim maç iiydi baya hatta kısa oldu daha uzasaydı keşke :-D   

Çevrimdışı mertcan

• NBA Draft'ında
  • The-Flash#3
    • Profili Görüntüle
    • www.nbazamani.com
« Yanıtla #56 : 25 Haziran 2006, 21:38:17 »
arkadaşlar ilk tanışma böyle tatsızlıklar olabilir ama daha sonralardan herkes kaynaşıcak...:D bence gelecek buluşmamızda nişantaşında düzenlensin oraya ilgi yoğun olur die düşünüyorum daha güzel olur  çünkü genelde anadoluda oturanlar var inşallah bi dahakisinde şişli nişantaş taraflarında olur

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
    • Sh0t Down'nın Blog Sayfası
« Yanıtla #57 : 25 Haziran 2006, 21:39:29 »
Bi daha kine böyle olmaz zaten :) Tanışamadık bile..Resmen da**ağa sardık :P .. Hiç değilse yüzünüzü görmüş oldum :D
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı Gangsta D

• Rookie
  • **
  • youtube.com/gngballaz
    • Profili Görüntüle
    • myspace.com/gngballaz
« Yanıtla #58 : 25 Haziran 2006, 21:44:24 »
Nişantaşında Starbucks'ın önünde çeviririz artık bi maç :D CaddeBoston iyi, bozmayın...

Bu arada şiddetle bi "gün" daha istiyorum, organizatör ben olcem hatta...=)

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 25 Haziran 2006, 21:48:29 »
Cadde bencede iyi..Bi daha kine sen ayarla o zman ;)
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 25 Haziran 2006, 21:49:27 »

bna hiç konuşma
1-Kaçta gittiğiniz benim için hiç önemli değil orda gelip milletle tanışsaydınız biraz daha hoş kaçardı diye düşünüyorum
 2- Bizim asıl amacımız turnuva fln değil ölesine eğlenmek için maç yapmaktı siz biraz ciddiye aldınız herhalde
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı candeniz_81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 25 Haziran 2006, 22:10:38 »

bna hiç konuşma
1-Kaçta gittiğiniz benim için hiç önemli değil orda gelip milletle tanışsaydınız biraz daha hoş kaçardı diye düşünüyorum
 2- Bizim asıl amacımız turnuva fln değil ölesine eğlenmek için maç yapmaktı siz biraz ciddiye aldınız herhalde

1.. bak sanki ben de orda tanışmak kaynaşmak fln ii olurdu haklsın işte dediiimiz gbi başka bi güne..
2 ama bunda haksızsın biz oraya maç yapmak için de gittik we kesinlikle ciddiye aldık keşke siz de alsaydınız daha güzel maçlar olsaydı

Çevrimdışı Gangsta D

• Rookie
  • **
  • youtube.com/gngballaz
    • Profili Görüntüle
    • myspace.com/gngballaz
« Yanıtla #62 : 25 Haziran 2006, 22:19:54 »
Geleneksel NBATR GÜnleri=) sanki yıllardır yapıyoz nerden bilelim işin ciddiye binmediğini ve katılımın bu kadar "fazla" olcaını. Zaten ilk seferde böyle süper bişey beklenmezki olur böyle terslikler, 2. sefere olmaz inşallah ama katılım konusunda milleti zorla getiremeyeceğimize göre sadece "inşallah" diyebiliyorum...

Çevrimdışı candeniz_81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 25 Haziran 2006, 22:25:23 »
burası basket forumuysa ve nbatr günü tanışmak içinse basket olmak zorunda.. eer sewmiyosanız zaten burda işiniz yok basketi nie takip ediyosunz .. burdaki adamların sahada bsket yerine burger kingde kaynaşmak isticeini sanmıyorum bn.. o yüzden bi dahakine daha ciddi maçlar olursa daha rahat kaynaşırız we tabiki daha çok kişi gelirse yani 10 kişi falandık galiba azdı baya

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 25 Haziran 2006, 22:28:51 »
Ya tamam uzatmayın.. Bir daha kine bakalım nasıl olucak.. Tartışmaya kayıyor yavaş yavaş bu konu.. Ne dir bu kadar savunma yapmanızın sebebi ? .. Hep beraber takıldık işde..Ne kadar da ben sizin siteden olduğunuzu bilmesemde.. Bir daha kine sıkı maçlar olucak..Bunlar olmadı..Bir birimizi ilk defa görüyoruz nasıl oynuyoruz bilmiyoruz.. Ama açıkcası sizde ayıp ettiniz.. Konuyu kapatıyoruz artık..
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı candeniz_81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 25 Haziran 2006, 22:32:21 »
tamam kapatalım .. ama bi daha ne zmn olıcak bu günler bi karar werelim yani arayı açmıyalım=)

Çevrimdışı caner-billups

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 25 Haziran 2006, 23:09:57 »
burası basket forumuysa ve nbatr günü tanışmak içinse basket olmak zorunda.. eer sewmiyosanız zaten burda işiniz yok basketi nie takip ediyosunz .. burdaki adamların sahada bsket yerine burger kingde kaynaşmak isticeini sanmıyorum bn.. o yüzden bi dahakine daha ciddi maçlar olursa daha rahat kaynaşırız we tabiki daha çok kişi gelirse yani 10 kişi falandık galiba azdı baya

ya senin burdaki millete sevmiyosanız zaten burda işiniz yok gibi laflar atman imkansız bi kere sitedeki msj sayına bak 9 ve 9 msj ın nerdeyse yarısınıda buraya atmışsın yani

ayrıca sizin yaptığınız olayda harbiden üstünde durulmuycak gibi deil yani ben bizim için bişey demiyorum ama onur adam ta boludan gelmiş adamın yanına gelip bi merhaba bile demediniz

şampiyon ve mvp belli ligi oynamadaki amaç nedir (detroit-chauncey billups)

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 25 Haziran 2006, 23:13:05 »
Biz uzatmayın diyoruz yok abi siz anlamıyorsunuz..
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #68 : 26 Haziran 2006, 17:35:24 »
Dün gece saat 3 gibi geldim. Duşumu aldım hemen yattım. Sabah kalktığımda cevap yazacaktım ama sitede sorunlar vardı ancak düzeltebildim.

Ben en azından 15 kişi gelir diye düşünüyordum ama 10 kişiydik. Ama bence sorun da değildi. Benim için önemli olan site sayesinde tanıştığım dostlarımı görmekti. Taaa Bolu'dan geldim :) Bir şekilde geldik Caddebostan'a. Eren, Caner falan bizi orda bekliyordu. Oraya Eren ve Caner'den başka 3 kişi daha gelmiş. Ben önceden Berkan'ı, Eren'i veya Uğur'u görmemiştim. Ama onlarla konuştuk, muhabbet ettik fakat bu 3 kişi anlamadığım bi sebepten dolayı ne konuştular. Ne de bi merhaba dediler. Çok da umrumda değil! Ama hiç hoş olmadı. Neyse isteyen konuşur isteyen konuşmaz. Benim zaten tek amacım tanışmaktı. Çünkü bileğim sakat. Maç yaptım ama ciddiye almadım. Alsam da birşey farketmezdi zaten :) Çünkü atış yapamıyordum ve bileğimi doğru düzgün kullanamıyordum. Neyse iyisiyle kötüsüyle birşeyler yapmaya çalıştık. En azından sitedeki arkadaşlarımın yüzünü görmüş oldum. Önemli olan da buydu zaten!

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 26 Haziran 2006, 17:38:32 »
Dün gece saat 3 gibi geldim. Duşumu aldım hemen yattım. Sabah kalktığımda cevap yazacaktım ama sitede sorunlar vardı ancak düzeltebildim.

Ben en azından 15 kişi gelir diye düşünüyordum ama 10 kişiydik. Ama bence sorun da değildi. Benim için önemli olan site sayesinde tanıştığım dostlarımı görmekti. Taaa Bolu'dan geldim :) Bir şekilde geldik Caddebostan'a. Eren, Caner falan bizi orda bekliyordu. Oraya Eren ve Caner'den başka 3 kişi daha gelmiş. Ben önceden Berkan'ı, Eren'i veya Uğur'u görmemiştim. Ama onlarla konuştuk, muhabbet ettik fakat bu 3 kişi anlamadığım bi sebepten dolayı ne konuştular. Ne de bi merhaba dediler. Çok da umrumda değil! Ama hiç hoş olmadı. Neyse isteyen konuşur isteyen konuşmaz. Benim zaten tek amacım tanışmaktı. Çünkü bileğim sakat. Maç yaptım ama ciddiye almadım. Alsam da birşey farketmezdi zaten :) Çünkü atış yapamıyordum ve bileğimi doğru düzgün kullanamıyordum. Neyse iyisiyle kötüsüyle birşeyler yapmaya çalıştık. En azından sitedeki arkadaşlarımın yüzünü görmüş oldum. Önemli olan da buydu zaten!
Evet önemli olanı gerçekleştirdik 2 senedir konuştuğumuz arkadaşlarımızı gördük resim de çekildik beni mutlu eden bu oldu
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 26 Haziran 2006, 17:54:57 »
Resimler süper olmuş ama ben her zamanki gibi konuşurken çıkmışım yamuk yumuk :D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Highflyer_Wade™

• I'm Nowitzness
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 26 Haziran 2006, 18:07:58 »
Resmi buraya koyarmısnız bizde sizin resimlerinizi görelim :wink:

Çevrimdışı Cool Ekrem C

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • En baba streetball sitesi
« Yanıtla #72 : 26 Haziran 2006, 23:47:31 »
Ben saat 1 buçuk 2 buçuk arası iskeleyi tavaf ettim ama kimseye rastlamadım.İptel edildi zannettim.Siz tam olarak nerede buluştunuz ya?
İmpossible is Nothing

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 27 Haziran 2006, 00:02:58 »
Bu toplanma işi harbi saçma oldu :) Bi tel nonuzu almak aklımıza gelmedi .. :'(
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı Gangsta D

• Rookie
  • **
  • youtube.com/gngballaz
    • Profili Görüntüle
    • myspace.com/gngballaz
« Yanıtla #74 : 27 Haziran 2006, 13:11:27 »
Ya beyler olanlar oldu. Biraz organizasyon eksikliği falan işte. Bizim olayımız farklıydı  Yani turnuva gibi olcak zannediyoduk, böyle bi kaynaşma ortamı falan beklemiyoduk. Ciddi ciddi basket oynamaya gelmiştik amacımız tanışmak değildi. Sonuçta yıllardır her girdiim forumun tanışma gününe katılmıyorum ya. Zaten bizim 3. arkadaşın siteden olmamasıda buna etki etti. Bide biz döndüğümüzde sizi ortamı çoktan kurmuş olarak bulduğumuzda kesin bunlar önceden tanışıyo falan dedik. Zaten kimseyi tanımıyoduk (Misal: Romulus'u Onur zannediyodum ben=) Bizde o köşeye sindik. Hem şöyle bişeyde var, tanışmaya bu kadar can atan sizseniz, sizde gelip bi "Merhaba" diyebilirdiniz. Haa sahadan ayrılırken selam vermeme olayıda öküzlük onu kabul ediyorum, başka bi olay yüzünden... Sonuç şu ki ben bu siteye değer veriyom, bu sitenin güzel yerlere gelmesini istiyom, -Onur'uda severim (Biliyorum umrunda değilim ama=)- değer vermesemde şu an böyle bi cevap yazmaz küfürlü, salak bi cevap yazardım ve bu siteden atılmak adına can atan tavırlarımla tekmeyi yerdim. Artık anlayışla karşılayın, bidaaki sefere daha güzel şeyler olması dileğiyle...
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2006, 16:45:45 Gönderen: Gangsta D »