Ya beyler olanlar oldu. Biraz organizasyon eksikliği falan işte. Bizim olayımız farklıydı Yani turnuva gibi olcak zannediyoduk, böyle bi kaynaşma ortamı falan beklemiyoduk. Ciddi ciddi basket oynamaya gelmiştik amacımız tanışmak değildi. Sonuçta yıllardır her girdiim forumun tanışma gününe katılmıyorum ya. Zaten bizim 3. arkadaşın siteden olmamasıda buna etki etti. Bide biz döndüğümüzde sizi ortamı çoktan kurmuş olarak bulduğumuzda kesin bunlar önceden tanışıyo falan dedik. Zaten kimseyi tanımıyoduk (Misal: Romulus'u Onur zannediyodum ben=) Bizde o köşeye sindik. Hem şöyle bişeyde var, tanışmaya bu kadar can atan sizseniz, sizde gelip bi "Merhaba" diyebilirdiniz. Haa sahadan ayrılırken selam vermeme olayıda öküzlük onu kabul ediyorum, başka bi olay yüzünden... Sonuç şu ki ben bu siteye değer veriyom, bu sitenin güzel yerlere gelmesini istiyom, -Onur'uda severim (Biliyorum umrunda değilim ama=)- değer vermesemde şu an böyle bi cevap yazmaz küfürlü, salak bi cevap yazardım ve bu siteden atılmak adına can atan tavırlarımla tekmeyi yerdim. Artık anlayışla karşılayın, bidaaki sefere daha güzel şeyler olması dileğiyle...