Gönderen Konu: 7 Eylül 2007 de Maltepe'de Toplandık ...  (Okunma sayısı 8261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
7 Eylül 2007 de Maltepe'de Toplandık ...
« : 07 Eylül 2007, 21:31:09 »
  4 gibi karalaştırılan buluşma saatine rağmen tam olarak 4.50 de toplandık :-D Çok acil olduğu için çoğu kişi haberdar değildi...

Gelen tayfa ; Eren,Romulus(Uğur),canerbillups(Caner),Zikacu(Çağrı),Umut,The Franchise(Semih) ve ArSenic(Sezer) oldu.

İlk bulduğumuz potaların dolu olmaması sebebiyle sohbet eşliğinde yaklaşık 10 dakka yürüyüp yeni potalara gittik,orda 2 maç yaptık,skorlar felan önemli değil zaten amacımız basketbol değildi...(not: Tabi yaptım ben yine yapacağımı (HH),Uğur'un cünüplüğünü de esgeçmemek lazım :tiryaki:) Neyse şaka bi yana arada bizi kırmayıp su almaya giden Sezer,semih ve çağrı arkadaşlarımızı da özellikle gözlerinden öpüyorum :-D 2 maçımızda da gülmekten öldük,özellikle Sezer skor yapmaya başlayanları özel savunmasıyla yani çenesiyle :-D çok iyi durdurdu,2 maçta hem ciddi hemde eğlenceli geçti biraz garipti anlayacağınız :-),

Fotoğraflarımızı çekildik (Uğur birazdan koyacak yorumları yapar :-) ),daha sonra her NBATR gününde olduğu gibi bitiş yine McDonalds ta oldu.Ordan evlere dağıldık

Eklemek gerekirse 3 Nbatr gününden en eğlenceli olanıydı,gerçekten çok güldük bu sefer,okul öncesi iyi bi motive oldu,resimleri özellikle incelemenizi arz edip sözü arkadaşlara bırakıyorum :-D

Edit:  Buraya da koyalım

Umut’un karizma duruşu :-D

Shaq eren umut u sırtına alırken :-D

Kardeşim çağrı ya bak full karizma :-D(Birileri görse de bi şeyler olsa puhaha : )  )

Soldan sağa; Umut-çağrı-eren-sezer-caner oturan semih

Umut-çağrı – Direği almaya çalışanlar Sezer-Eren – Uğur yatan caner

Pota Umut,durdurmaya çalışan eren,atan sezer :-D

Sezer ile ben ağızdakiler naylon sigara değil no smoking :-)

Sezer göle maya çalarken :tiryaki:

Uğur’un resmi yok denecek kadar az sadece,telafi ederiz diğer buluşmuda
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2007, 00:33:33 Gönderen: Eren »
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı arSenic

• Yeni Üye
  • Da-Poet
    • Profili Görüntüle
Ynt: 7 Eylül 2007 de Maltepe'de Toplandık ...
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2007, 22:01:19 »
çok çekişmeli geçen maçlarda her ne kadar çene savunması yaptığım sölensede ben team mateslerimin bana verdiği ulvi görevi yaptım sadece :-D sıkı savunmam karşısında adeta tel tel dökülen eren sinir küpüne döndü ve sürekli küfretti fakat ben karşılık bile vermeden zevk veren basketbolumu sürdürdüm.maçın en kritik anıysa faule sinirlendiğim bi anda WHAT? diye tepki vermemdi.uğur bu sözüm sana nüfus cüzdanın pazartesi getir lisansın bende.çağrı sen ise zaten takımda oynuyon belli :-D ereni salla,umudu gece hayatını bırak ve basketboluna geri dön.caner delihanlı ol :-D semih pas at...
bide bence günün en önemli olayı mekdanıldz oldu (hapçı bu hapçı) anlayan anladı...:-D
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2007, 22:04:58 Gönderen: Eren »
Rap+Basketbol başka ne var ki?

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2007, 22:04:26 »
Hahaha
''uğur bu sözüm sana nüfus cüzdanın pazartesi getir lisansın bende.çağrı sen ise zaten takımda oynuyon belli grin ereni salla,umudu gece hayatını bırak ve basketboluna geri dön.caner delihanlı o l:-D semih pas at...''

Bu lafları maç boyu söyledin zaten karnıma ağrı girdi
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı The Franchise

• İddaa Kralı
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2007, 22:19:43 »
gerçekten bugun çok eglendik sezer kopardı bizi allah bi çene vermiş gerisini koyvermiş :D benim oldugum takımlar yenildi ama :D önemli olan maç değil iyi vakit geçirmekti ve çok güzel geçirdik vaktimizi acayip gülldük,eglendik(hapçı bu ya hapçı belli tipten) eren bugun sana Killa kırosovır yapamadım ama üzülme bidahakine yaparız inşallah keşke böyle her hafta toplansak çok zevkliydi.Çektigimiz fotoraflar ayrı kopartıcı ugur koyunca bakarsınızı komedi yani zaten bugun sezerin erene bi WHAT deyişi var ondan sonra baktım çagrı yerde yatıyo gulmekten eren egilmiş bi biçimde kopuyo öldük gülmekten ya

sırayla herkezi anlatmak gerekirse ki bence gerekir

Ugur: maçta etkili dribling sonrası şutları durdurulamaz hala geldi özellikle 2.ci maçta her attıgını soktu diyebiliriz.
Caner:bu çocuk için söylencek bişey yok gerçekten hiç yorulmak bilmiyo sürekli koşuyo
Çagrı: hapçı bu hapçı :D şaka bi yana dışardan etkili şut atıyo  :D
umut: hem espili hem kafadan hemde basketi çok iyi oynuyo kanımca 2 maçtada en etkili o oldu denilebilir
eren : yapma bunu eren bize yapma :D ne kadar kırasovır yapamasamda bugun sana olsun üstde dedigim gibi bidahkine
sezer:sezer sözün var inter maçı için biletimi istiyorum :D
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2007, 22:24:43 Gönderen: The Franchise »

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2007, 22:46:03 »
 Resimleri koyarkan biraz sorun oluştu,tekrar düzenleyip koyucaz :-D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı caner-billups

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2007, 23:00:55 »
ah be uzun bi aradan sonra yaklaşık 1 yıl falan  nbatr ye beni yeden döndüren gün oldu mükkemmel eğlenceli gün yine mükkemel hapçı eğlencesiyle bitti özelliklede sezer koparttı bizi abi söylencniek bişy yok yani sezer için:D   özellikelde sezer ve umut  ikilisi bi araya gelince zatn bitiyo abi olay :D 

neyse süper eğlenceliydi gelmeyenler harbi büyük eğlenceyi kaçırdı 3 nbatr gününede gittm ama 3ü arasındn harbiden en süperiydi bu  sezerin ereni maçta delirtmesi ve çağrıyla ettiği mcdonaldstaki alay günün olaylarıydı ''hapçı abi baksana zaten ilk gördüümdede gözüm tutmamıştı bu çağrıyı :D''    neyse gelen herkese bize geçirttikleri bu süper gündn dolayı tşkrlr. bu arada uğur adamım sonunda yeniden kavuşabldk :D:D     

he bu arada günün basketbol yıldızıda UMUT tu :D             

şampiyon ve mvp belli ligi oynamadaki amaç nedir (detroit-chauncey billups)

Çevrimdışı zikaçu

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2007, 00:07:50 »
her ne kadar sitede pek aktif olmasam da günleri kaçırmam biri hariç
neyse süper bi gündü,sezer ve umut (özellikle sezer) gülmekten öldürdüler bizi koşmaktan değil gülmekten yoruldum valla hele bi WHAT? olayı var orda kayışı kopardım yane espriler 3lüklerimi gölgede bıraktı(artizliğimi yaparım)
eren her ne kadar pivot olduğunu sölese de bütün sayıları dışardandı(boş turnukiler hariç :D ) umut zaten kulüpte oynuo belli :D sağlam çocuk hışşşşş caner deli etti top çalmalarıyla ve ribandlarıyla uğur kötü başladı ama sonradan açıldı şutör adam ne de olsa ısınınca atıyo ve semih; süper saha görüşü ve fundamental ciddiyim özelikle saha görüşü tam bir oyun kurucu tek eksiği hızı

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2007, 00:09:42 »
175 mesajın varmış kral çocuk :-D Senin karizma resmini de koycam bekle
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı zikaçu

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2007, 00:12:05 »
koymassan ayıp edersin :P yalnız şu hapçı olayına ben hariç herkes kopmuş benim hakkımda olmasına rağmen bi tek ben fransız kalmışım :D

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2007, 00:13:02 »
 Orda sana bakıp sessizce konuşurken biz seni hapçı ilan etmiştik iste,haberin yok :-D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2007, 00:23:34 »
 İŞTE RESİMLER

Umut’un karizma duruşu :-D

Shaq eren umut u sırtına alırken :-D

Kardeşim çağrı ya bak full karizma :-D(Birileri görse de bi şeyler olsa puhaha : )  )

Soldan sağa; Umut-çağrı-eren-sezer-caner oturan semih

Umut-çağrı – Direği almaya çalışanlar Sezer-Eren – Uğur yatan caner

Pota Umut,durdurmaya çalışan eren,atan sezer :-D

Sezer ile ben ağızdakiler naylon sigara değil no smoking :-)

Sezer göle maya çalarken :tiryaki:

Uğur’un resmi yok denecek kadar az sadece,telafi ederiz diğer buluşmuda
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı zikaçu

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2007, 00:25:32 »
o da olur olm ama basket oynamayla şu ana kadar olmuş mu bilemem  :?
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2007, 00:27:43 Gönderen: zikaçu »

Çevrimdışı The Franchise

• İddaa Kralı
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2007, 02:49:30 »
bazı resimler eksik sanki

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 10 Eylül 2007, 15:18:48 »
uğur bi acayip geldi ben hiç böyle beklemiyodum kara kuruymuş benim gibi meğerse :)

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 12 Eylül 2007, 21:27:03 »
uğur bi acayip geldi ben hiç böyle beklemiyodum kara kuruymuş benim gibi meğerse :)

Kara mı ? Yok be kara değil :)

Böle ara sıra banada oluyor,mesela kafamda adamın tipini kuruyorum nedense,resmi bi görüyorum,hop falso direk :-D Olası şeyler bunlar ...
Ben falso yapmadım di mi :-D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 12 Eylül 2007, 21:30:54 »
Şimdi bu fark daha da ortada diyosun (HH) :-) bende seni uzun bi şey bekliyodum,neyse artık hayatta hep beklediklerimiz olmuyo biliyosun :tiryaki:
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı The Franchise

• İddaa Kralı
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Eylül 2007, 14:29:46 »
arkadaşkar bayram geliyo şöyle bayramın 2.ci 3.cü gününde yine toplansak nasıl olur