Arkadaşlar kusura bakmayın ne zamandır giremiyordum onun icin bu olaya son noktaya koyamadım ama herkesin istediği olsun ve guzel bir şey olsun diye mantıklı birşey dusundum sanırım mac sonuclarını sadece oyuncuların attıgı skora gore yapmayacagız arkadaslar...Açık açık açıklıyorum anlamayanlar msn den de sorabilirler....
Mesela takımınızın yarın maçı olsun takımınızda ise Ben Wallace,PJ Brown,Luol Deng,Ben Gordon,Kirk Hinrich'ten oluşuyor olsun bu oyuncuların en son maçlarında ki gerçek performansları gözönüne alınarak riband,sayı,blok ve asist sayıları toplanır...Sayı olarak rakibine üstünlük sağlayan 3 puan,ribaund olarak üstünlük sağlayan 3 puan ,asist olarak rakibine üstünlük sağlayan 2 puan ve blok olarak üstünlük sağlayan 1 puan alacaktır toplam puanı fazla olanda macı yenecektir.Bu istatistikleri tamamen ben tutacağım.Siz sadece ilk 5 lerinizi cıkartıp buraya yazacaksınız mac gunu...Lutfen katılanların draft gunlerinde girmesi rica olur eğer draft gunleri online olmazsanız draftlarınız otomatik yapılacaktır yani bizler tarafından yapılacaktır...Draftlar Ekimin 25'inden 31'ine kadar tamamlanacaktır.Fikstür ise ayın 31'inde çekilecektir.Teşekkürler katılan herkese oyuna son katılım tarihi 25'idir.