Gönderen Konu: NBATR Sohbet - Muhabbet  (Okunma sayısı 955631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: NBATR Sohbet - Muhabbet
« Yanıtla #3400 : 02 Haziran 2013, 17:13:18 »
Arkadaşlar, Gezi Parkı Direnişi'ne desteğimizi gösteren bir yazı yayınladım. http://www.nbatr.com/son-haberler/diren-gezi-parki.html

İçeriği beğendiniz mi? İtirazınız olan ya da şunu da ekle dediğiniz bir şey var mı?
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #3401 : 02 Haziran 2013, 18:25:28 »
Biraz geç kaldık yayınlamakta ama olsun. Geç olsun güç olmasın rengimizi belli edelim yeter..

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3402 : 02 Haziran 2013, 20:32:26 »
Biraz geç kaldık yayınlamakta ama olsun. Geç olsun güç olmasın rengimizi belli edelim yeter..

Biber gazı yemekten bunu düşünecek mecalim kalmadı, yoksa asla atlayacağım bir şey değil. Dediğin gibi, keşke ilk günden bunu yapabilseydik ama hiç yoktan iyidir.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3403 : 02 Haziran 2013, 21:45:30 »
Arkadaşlar, Gezi Parkı Direnişi'ne desteğimizi gösteren bir yazı yayınladım. http://www.nbatr.com/son-haberler/diren-gezi-parki.html

İçeriği beğendiniz mi? İtirazınız olan ya da şunu da ekle dediğiniz bir şey var mı?
Gayet iyi oldu bence de.Olayın ana fikrinden sapmadan iyi bir anlatımla yazmışsın.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3404 : 03 Haziran 2013, 10:31:55 »
Çok iyi oldu beyler gurur duyuyorum arkadaşlarımla... Teşekkürler... #DirenGeziParkı# #DirenTürkiye#

Geçmiş olsun Volkan bu arada iyi misin..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3405 : 03 Haziran 2013, 11:59:57 »
Çok iyi oldu beyler gurur duyuyorum arkadaşlarımla... Teşekkürler... #DirenGeziParkı# #DirenTürkiye#

Geçmiş olsun Volkan bu arada iyi misin..

Taksim'deyken ufak tefek yaralar, göz şişmesi ve ses kısılması dışında sorunum olmadı. Ama Beşiktaş'taki eylemlerde ne gazı sıktılarsa, kendime gelmem çok uzun sürdü. Yine de en ufak bir yorgunluk hissetmiyorum. Çünkü ÖZGÜR değilsen, zaten ÖLÜSÜN

#DirenGeziParki #ÖzgürlüklerineSahipÇık

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3406 : 04 Haziran 2013, 22:27:21 »
O portakal gazı olabilir ya da tarihi geçmiş biber gazı olabilir dikkat et... ;) .. Seninle olmak isterdim olayın kalbinde Volkanım dikkat edesin kendine

Zamanında çakır gözlü, inatçı bir özgürlükçünün dediği gibi

''GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER'' #DirenTürkiye#

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3407 : 15 Haziran 2013, 14:05:11 »
Günlerdir tek gündemim olan direnişe bir günlük ara verdim ve bugün, yıllar sonra  LYS'ye girdim. Din sorularıyla ilgili yapılan büyük haksızlıkla ilgili buradan da sesimi duyurmaya çalışacağım. Karşıma çıkan din sorularından ikisiyle örnekleyeyim soru tarzını:

"Aşağıdaki peygamberlerden hangisi, Yahudilere gönderilmemiştir?

a)Hz. Süleyman b)Hz. İbrahim c)Hz. Musa d)HATIRLAYAMADIM e)Hz. Davut

"Yukarıda verilen özelliklere sahip dini düşünce nedir?"

a)Esadicilik b)Caferilik c)Nuseyrilik d)...lik e)...lık

Şimdi bu sorulara ben cevap vereceğim, İmam Hatip mezunu değilim ki! Benim lisede gördüğüm din derslerinde imanın şartları filan öğretildi. Bu nedir lan! İletişim öğrencisi olabilmek için Yahudilere gönderilen bütün peygamberleri bilmek zorunda mıyım!?

Olayın ikinci ve beni en çok sinirlendiren bölümü, dinden muaf olanlar için hazırlanan ilave felsefe sorularının çok kek olmasıydı. Örnek:

"Bundan birkaç yıl önce Türk lirasından altı sıfır atıldı. Buna uyum sağlamak, bazıları için zor oldu. Genler, bir süre sonra buna adapte olsa da bir lira elli kuruşa, bir buçuk milyon diyen yaşı daha geçkin kimseler de var."
"Yukarıdaki parçaya göre, öğrenme ile hangi özelliğin arasındaki ilişkiye dikkat çekilmiştir?

CEVAP: Yaş

E insaf amk ya! Bana din tarafında mensubu olmadığım bir topluluğa gönderilen peygamberler, tarikatlar filan soruluyor, öbür tarafta ilkokul 3. sınıf sorusu gibi sorular. Benim günahım neydi peki? Müslüman olmak mı?

"Efendim, size göre sorsalar, bu sefer de İmam Hatip mezunları için çok kolay olacak." diyen olursa cidden kavga çıkartırım. O zaman İmam Hatip mezunu arkadaşlara özel -sadece din soruları değişik olan- bir kitapçık hazırlansın. Böyle rezalet olur mu ya! YGS'de de din sorularımın hepsi yanlıştı, LYS'de de fena kütledim. #MindBlow

Sosyal medya üzerinden tepkimi dile getirdim ama içimden buraya yazmak da geldi. Şimdi son sürat edebiyat çalışmaya gidiyorum. Şans dileyin kardeşinize, hayli ihtiyacım var.

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3408 : 16 Haziran 2013, 21:08:07 »
Kardeşim kolay gelsin de sen nye tekrardan girdin ?!?

Ayrıca her şey imam hatipliler ve nurcular için unuttun mu çalınıp bunlara dağıtılan KPSS sorularını ya da daha öğretmenlik kariyerinin başlarında ki din hocalarının onca yıllık hocaları geçip okullara müdür olmalarını ?!?

Çevrimdışı Ettore Messina

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3409 : 16 Haziran 2013, 22:06:32 »
Kaldı mı bu geyiklerden ya :-D :|

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3410 : 28 Haziran 2013, 21:29:43 »
Selam arkadaşlar,

Yaz döneminde ilgiyi kaybetmemek ve kendi adıma körelmemek için "NBA Efsanelerine Saygı" gibi bir dizi köşe yazısı yazmayı planlıyorum. Oscar Robertson, Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul Jabbar, Jason Kidd, Allen Iverson, Charles Barkley, Hakeem Olajuwan, Shaquille O'Neal gibi birkaç sevdiğim oyuncunun oyunculuk kariyeri ve saha dışındaki hayatlarıyla ilgili bir şeyler hazırladım. Daha fazlası için de sürekli okuyor, izliyorum.

Sizlere sormak istediğim iki şey var:
1- İlgi çekici bir çalışma mıdır?
2- Sadece basketboluna değil, özel hayatıyla ilgili de bilgi sahibi olduğunuz yıldızlardan bir iki tanesini yazarak, -Kendi adınızla yayınlanmak üzere- bana yardımcı olabilir misiniz?

NbaTr.com, önümüzdeki dönemde sadece haberleri yazan bir site değil, sıkı NBA takipçisi olmayanların bile dikkatini çekebilecek bir şeyler bulabilecekleri bir site olsun istiyorum. Bunun için, bahsettiğim ilgisi daha düşük seviyede olanları çekebilmek için neler yapabiliriz? Ödüllü bilgi yarışmaları, sosyal medya üzerinden okuyucunun dahil olabileceği interaktif etkinlikler vs... Aklınıza gelen bir şeyler var mı? Belirtirseniz sevinirim.

Bu çabamın sebebini de şöyle açıklayayım: İleride (-ki bu zaman çok uzak değil)  profesyonel olarak bu işi yapmak istediğim için, kendime koyduğum küçük bir challenge'dır bu. Zamandan vs. fedakarlık yaparak okul zamanı boyunca burayla çok sıkı ilgilenerek, tıpkı eskisi gibi fark yaratan bir portalı el birliğiyle yaratmak isteğindeyim. Eski etkinliği yakalamayasak bile, en azından tecrübe edinmiş, hata yaptığım(ız) yerleri görmüş ve bilinçlenmiş oluruz. Hem tecrübe kazanmak, hem kişisel donanımımızı arttırmak hem de CV'mize bile koyabileceğimiz, gurur duyulacak bir iş yapabilmek adına, şahsım adına ben çok istekliyim. Sizlerden de -küçük, büyük fark etmeksizin- katkıda bulunmak isteyen varsa çok minnettar olurum.

Yapabileceklerimizi düşündüğüm zaman bile hayli heyecanlanıyorum. Sizlerin de görüşlerini, eleştirilerini, fikirlerini bekliyorum

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3411 : 29 Haziran 2013, 15:55:47 »
Bence her zamanlar efsaneleri okumak ve yazmak eğlenceli olmuştur...Beni biliyorsun zaten :D :D ...

Yardımcı olabileceğim bir şey varsa olurum ayın 20 temmuz a kadar staj durumlarım var sonra yapabilirim bende

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3412 : 29 Haziran 2013, 16:03:00 »
Bence her zamanlar efsaneleri okumak ve yazmak eğlenceli olmuştur...Beni biliyorsun zaten :D :D ...

Yardımcı olabileceğim bir şey varsa olurum ayın 20 temmuz a kadar staj durumlarım var sonra yapabilirim bende

Senden özellikle bir MJ bekliyorum Utkan. Hatta dört gözle bekliyorum. Ne zaman boş vaktin olursa yazıp bana ulaştırabilirsin.

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3413 : 02 Temmuz 2013, 16:03:21 »
o zaman var olan MJ yazımı upgrade edeceğim demektir... Bir de 1982 ile 1998 yılları arasının neden en iyi basketbol dönemi olduğunu anlatan bir yazı yazmayı düşünüyorum... Bir de şu LeBron vs Kobe vs Jordan konusunda

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3414 : 15 Temmuz 2013, 13:50:03 »
Pas geçemedim. Yiğiter Uluğ, günlerdir sosyal medyada ve sokaklarda bas bas bağırdığım şeyleri Radikal'de yazmış. Ellerine sağlık

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/yigiter_ulug/cenk_akyol_tartismasi_suruyor_mikrofon_sahibinin_sesi_ve_teknik_sebepler-1141797

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3415 : 26 Temmuz 2013, 00:37:00 »
Kocaeli Üniverrsitesi'nde çürüttüğüm yıllardan sonra İstanbul Üniversitesi - Gazetecilik Bölümü'ne girmiş bulunmaktayım. O kadar mutluyum ki ne yapacağımı şaşırdım, geldim bir de buraya yazdım. Başka üniversiteye giren, kazanan varsa tebrik ederim. HÜLOOOĞĞĞ

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3416 : 26 Temmuz 2013, 03:04:45 »
Tebrikler Volkan! İstikrar bu sefer.. :-D

Not: Yazı çok iyi bu arada, eline emeğine sağlık..
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2013, 03:08:15 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3417 : 26 Temmuz 2013, 11:12:10 »
helal olsun kardeşim.... Yeni bölümünde de başarılar dilerim... Tebrikler

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #3418 : 26 Temmuz 2013, 13:35:54 »
Eyvallah, ikinize de çok teşekkür ederim. Bu sefer bitireceğim :)

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #3419 : 07 Kasım 2013, 13:55:24 »
Nabersiniz ahali bi ses verin

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3420 : 09 Kasım 2013, 14:18:52 »
:D iyidir esas senden nbr :) ulan ne hallere geldi bea

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #3421 : 13 Kasım 2013, 10:20:10 »
İyi diyim iyi olsun bakalım.. :) Çok canım sıkılıyo bu işe ya :/

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3422 : 13 Kasım 2013, 20:05:47 »
AL benden de o kadar kardeşim...Hele de konuşulacak çok şey varken.. NBA adına, memleket adına vs vs :)

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #3423 : 13 Kasım 2013, 20:12:27 »
İngilizce kursu var geç gelicem ama aklım Efes maçında olucak...  haftaya bi gün 2. NBATR buluşmasıni düzenleyelim basketbol oynayalım diye konuştuk Yusuf'la da dur bakalım nolacak sen de gelseydin... :) İzmir'de misin sen hala abi?

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3424 : 14 Kasım 2013, 00:36:10 »
Yok şu an Sivas'ta memleketteyim..Daha da uzaklaştım sizden :D