0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi geceler, ulan öğrenci olmak gibisi var mı be...
Benim okulun olduğu her gün içimde bir sıkıntı vardır mutlaka, ne zaman geçecek bu bakalım??Alıntı yapılan: Prestij - 09 Ekim 2009, 23:16:39İyi geceler, ulan öğrenci olmak gibisi var mı be...Abi, ben şu okulun sonunu görmek için yaşıyorum..Her gün, her hoca ödev veriyor...Nesi güzel öğrenciliğin??Edb. hocası 5 tane kitap okuma ödevi verdi.Kitaplar da 200-250 sayfalık.Okuyamayacağıma göre bakalım sözlülerim nasıl olacak??
Alıntı yapılan: lunatic_1994 - 11 Ekim 2009, 23:00:04Benim okulun olduğu her gün içimde bir sıkıntı vardır mutlaka, ne zaman geçecek bu bakalım??Alıntı yapılan: Prestij - 09 Ekim 2009, 23:16:39İyi geceler, ulan öğrenci olmak gibisi var mı be...Abi, ben şu okulun sonunu görmek için yaşıyorum..Her gün, her hoca ödev veriyor...Nesi güzel öğrenciliğin??Edb. hocası 5 tane kitap okuma ödevi verdi.Kitaplar da 200-250 sayfalık.Okuyamayacağıma göre bakalım sözlülerim nasıl olacak?? Emin olun, eğitim hayatının her döneminin ayrı ayrı tadının meslek hayatına geçince bir gramını bulamıyorsunuz. İçinde olunca anlamıyor insan ama bir çık öğrencilikten döneyim isteyeceksin. Hele o üniversite yok mu? Şimdi keşke kalıp okulu bir kaç sene uzataydım diyorum. Ama hayat işte, herşeyin sonu....