0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murray maçını ben de kaçırdım ama Federer backhandini o kadar güvenerek savurdu ki hatta bir oyunu sadece backhand vurarak aldı. Öbür taraftan Novak'ın bilirsin en etkili olduğu yer geri çizgi üstüdür, bunu hiç dikte edemedi.
Alıntı yapılan: Theodoros - 07 Temmuz 2012, 02:46:55Murray maçını ben de kaçırdım ama Federer backhandini o kadar güvenerek savurdu ki hatta bir oyunu sadece backhand vurarak aldı. Öbür taraftan Novak'ın bilirsin en etkili olduğu yer geri çizgi üstüdür, bunu hiç dikte edemedi.Bugün yorumcudan öğrendim, senin gibi..
Maçta Novak'ın istavroz çıkardığı bir an vardı, sempatimi kazandı ya:)
Medium'da oynanan bir Age Of Empires'da 2. bölümde yanmak da nedir arkadaş?Yeteneğim yok benim bu oyuna..
Alıntı yapılan: Alpay - 27 Temmuz 2012, 00:55:02Medium'da oynanan bir Age Of Empires'da 2. bölümde yanmak da nedir arkadaş?Yeteneğim yok benim bu oyuna..Hangisinde Joan of arc'ta mı ?
İtinayla online Age of Empires 2 ve 3 oynanır Yüzüklerin Efendisi de aynı şekilde
Alıntı yapılan: Ringil - 27 Temmuz 2012, 08:52:41Alıntı yapılan: Alpay - 27 Temmuz 2012, 00:55:02Medium'da oynanan bir Age Of Empires'da 2. bölümde yanmak da nedir arkadaş?Yeteneğim yok benim bu oyuna..Hangisinde Joan of arc'ta mı ?Asian Dynasties!! Başarısızlık nedenini de buldum galiba.Bir halledeyim şu işi..
Alıntı yapılan: Alpay - 27 Temmuz 2012, 13:20:52Alıntı yapılan: Ringil - 27 Temmuz 2012, 08:52:41Alıntı yapılan: Alpay - 27 Temmuz 2012, 00:55:02Medium'da oynanan bir Age Of Empires'da 2. bölümde yanmak da nedir arkadaş?Yeteneğim yok benim bu oyuna..Hangisinde Joan of arc'ta mı ?Asian Dynasties!! Başarısızlık nedenini de buldum galiba.Bir halledeyim şu işi..aoe2'de öyle bir campaign mi var la ?
Ben de hiç beceremiyorum Age of Empires'ı. Bana spor olsun, gerekirse badmington olsun, iyi oynarım ama diğer oyunlarda sıkıntı var. En büyük eksikliklerimden biridir.
Virtual Tennis 4 Murray ile her türlü Yusuf bilir:)
Alıntı yapılan: Theodoros - 28 Temmuz 2012, 20:20:49Virtual Tennis 4 Murray ile her türlü Yusuf bilir:)Virtua Tennis'i bende oynuyorum ama fazla iyi değil. Fazla arcade olmuş oyun.Top Spin 4 için çok iyi diyorlar.