0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet, vizeleriniz bittiyse haftaya bir gün buluşup basketbol oynayalım. Elime top almayalı seneler oldu yemin ediyorum. Özledim valla
valla sende beni çok afallatıyorsun ve devam da ediyorsun kardeşim ... ''Utkan'' da ayrı bir güzel durdu ?!? ne geliyor senden onu anlamadım bu arada
O bu değil de ne zamandır forumun gece kargaları kayıpta ya...Şöyle kafamdan bi şeyler geçiyo ama aynı anda online olmamız pek görülen bi durum değil malesef bi de gece...
Arkadaşlar okuduklarıma inanamıyorum gerçekten bu adam türkiye'ye en saçma hitleri kazandıran adam olsa da sözcük dağarcığı 40 kelimeden oluşsa da damardan girme konusunda gayet başarılıdır bir ferdi tayfur veya orhan gencebay demiyorum tabi ki ama iyidir yani..Bu uğurda üniversitede konferans verip yumurta bile yemeye razıyım Alıntı yapılan: Ç@to_Wade - 13 Ocak 2013, 11:55:59O bu değil de ne zamandır forumun gece kargaları kayıpta ya...Şöyle kafamdan bi şeyler geçiyo ama aynı anda online olmamız pek görülen bi durum değil malesef bi de gece...aslında gece toplu online olmak çok daha mümkün gibi geliyor bana.
Profil fotoğrafımı resul balay yapmama az kaldı valla