Selam arkadaşlar,
Yaz döneminde ilgiyi kaybetmemek ve kendi adıma körelmemek için "NBA Efsanelerine Saygı" gibi bir dizi köşe yazısı yazmayı planlıyorum. Oscar Robertson, Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul Jabbar, Jason Kidd, Allen Iverson, Charles Barkley, Hakeem Olajuwan, Shaquille O'Neal gibi birkaç sevdiğim oyuncunun oyunculuk kariyeri ve saha dışındaki hayatlarıyla ilgili bir şeyler hazırladım. Daha fazlası için de sürekli okuyor, izliyorum.
Sizlere sormak istediğim iki şey var:
1- İlgi çekici bir çalışma mıdır?
2- Sadece basketboluna değil, özel hayatıyla ilgili de bilgi sahibi olduğunuz yıldızlardan bir iki tanesini yazarak, -Kendi adınızla yayınlanmak üzere- bana yardımcı olabilir misiniz?
NbaTr.com, önümüzdeki dönemde sadece haberleri yazan bir site değil, sıkı NBA takipçisi olmayanların bile dikkatini çekebilecek bir şeyler bulabilecekleri bir site olsun istiyorum. Bunun için, bahsettiğim ilgisi daha düşük seviyede olanları çekebilmek için neler yapabiliriz? Ödüllü bilgi yarışmaları, sosyal medya üzerinden okuyucunun dahil olabileceği interaktif etkinlikler vs... Aklınıza gelen bir şeyler var mı? Belirtirseniz sevinirim.
Bu çabamın sebebini de şöyle açıklayayım: İleride (-ki bu zaman çok uzak değil) profesyonel olarak bu işi yapmak istediğim için, kendime koyduğum küçük bir challenge'dır bu. Zamandan vs. fedakarlık yaparak okul zamanı boyunca burayla çok sıkı ilgilenerek, tıpkı eskisi gibi fark yaratan bir portalı el birliğiyle yaratmak isteğindeyim. Eski etkinliği yakalamayasak bile, en azından tecrübe edinmiş, hata yaptığım(ız) yerleri görmüş ve bilinçlenmiş oluruz. Hem tecrübe kazanmak, hem kişisel donanımımızı arttırmak hem de CV'mize bile koyabileceğimiz, gurur duyulacak bir iş yapabilmek adına, şahsım adına ben çok istekliyim. Sizlerden de -küçük, büyük fark etmeksizin- katkıda bulunmak isteyen varsa çok minnettar olurum.
Yapabileceklerimizi düşündüğüm zaman bile hayli heyecanlanıyorum. Sizlerin de görüşlerini, eleştirilerini, fikirlerini bekliyorum