Gönderen Konu: Vazgeçemediğiniz Takıntılarınız ve Huylarınız  (Okunma sayısı 33567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mentos

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Vazgeçemediğiniz Takıntılarınız ve Huylarınız
« Yanıtla #75 : 01 Ağustos 2008, 01:56:13 »
Yürürken çok ayaklarıma ( ayakkabıma ) bakarım .
Bir şarkıyı 2 - 3 kez dinledim mi ezberleyip sıkılırım .
Televizyonun kumandasını uyumadan önce hep yatağımın altına koyarım .
Bilgisayarı açtım mı , ilk msn ' i açarım .
Şişeden bir şey içerken hep şişenin ağzını koklarım .
Şarkı çalarken hep şarkıyı söylerim ve ritmine göre oynarım .
Evde herkes uyumadan ben asla uyumam .

eheh bunlar pek önemli olmadığından yazmamıştım ama bende de var aynıları..Hele hele Tv kumandasını yatağın altına koyma olayını cep telefonu,mp3 player gibi aletlerde de uygularım :-)

Çevrimdışı SaCtoKinGDoM

• Life is money but Stern is love
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 01 Ağustos 2008, 02:02:23 »
Uyku dalmak için gereğinden fazla oyalanırım.En az 1 saat.Çoraplarımı asla çıkarmam.Sadece yazın yatağa girerken çok sıcak olduğu için çıkarırım ve çoraplarımı ne kadar esneklerse o kadar yukarı çekerim.Yoksa bir değişik olurum maçlarda bile biraz aşağı inince hemen çoraplarımı yukarı çekerim.Her ay SLAM dergisi almassam rahat edemem.Maçlardan önce ısınmak için en az 50-60 şut atmazsam maça asla başlamam.Hergün youtube de Artest ve Sacto ile ilgili ne kadar video varsa izlerim.Okulda her yazılıdan önce yeterli kopya dökümanını ve sistemini kurarım.Hergün kahvaltıda Menemen yerim ve üzerine hiçbir katkı koydurmam yumurta , biber fln koydurmam.Artık buna ne denirse heralde Dometes sosu denir.  :-D Yabancı kelime öğrenme meraklısıyımdır.PC başındayken kesinlikle İngilizce-Türkçe sözcük açıktır.Şişe ve bardağı koklama olayı bende de var.Temiz oldukarına kanaat getirdiğimde onları kullanırım ama genelde bardağı suda çalkalamdan kullanmam.  :-D
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 03:14:01 Gönderen: ronartested »

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 01 Ağustos 2008, 14:05:07 »
Enerjim yerinde olduğu zaman apartman trabzanın son ve en büyük demirine elimi koyar ve Ninja Kaplumbağalar tarzından 180 derece dönerim(bunu yaklaşık 4 yıldır yapıyorum).
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 05 Ağustos 2008, 02:21:16 »
-tadını hatırlamadığım birsey varsa hemen koklarım bazen hatırlasam bile koklarım kahvaltıdaki peynirleri felan hep koklarım
-kimsenin bardağından veta çatalından bişey yemem
-yatmadan önce 1 litre sütü bitirmezsem rahat uyuyamam
-yatmadan önce karşı cinsi düşünmezsem hiç uyuyamam
-uyuduktan sonra top patlasa anca uyanırım
-televizyonu açaraçmaz direk ntvspor'a bakarım
-çok önemli maçlarda stresten tırnak yerim
-basket topunu alıralmaz bacakarasından sektirerek tüm sahayı olabildiğince hızlı dolaşırım
-sokakta yürürken hep insanların ne giydiğine bakarım
-otobüse biner binmez kulaklığı takarım inene kadar başka dünyadayımdır
-otobüs kalabalıksa ve ben oturuyosam büyüklerime yer vermemek için uyuyo numarası yaparım
-ağlıyan birini görsem içimden söverim
-sofraya en son otururum
-gecenin bilmem kaçında kalkım nba maçı izliyiceğimde mutlaka çikolatamda yanımdadır
-maç bittikten sonra keşke 1 maçdaha olsaydı diye sayıklanırım
-klozet'in kapağını hiç kaldırmam(çok temiz işerim)
-ps2 de ne zaman maç kaybetsem bahanem hazırdır
-hergün enaz 1 film izlerim
-ne zaman bi kıza bağlansam ve onu kafamdan çıkarmak istesem onun aklıma kıllı göbekli babasını aklıma getiririm(adamı görmesem bile öyle hayal ederim) ve ondan tiksinirim
-......
aklıma geldikçe yazarım daha

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 05 Ağustos 2008, 02:24:00 »
İnsanlara güvenmek. Kötü bir huy.
Her önüne gelene güvenirsen dost dersen kardeş dersen akibetin Gece Kargaları bunalım vakti olur.

Yine döktürdüm be  :-D

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 05 Ağustos 2008, 02:24:45 »
İnsanlara güvenmek. Kötü bir huy.
Her önüne gelene güvenirsen dost dersen kardeş dersen akibetin Gece Kargaları bunalım vakti olur.

Yine döktürdüm be  :-D
Aboneyiz :D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı kryptonite

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 05 Ağustos 2008, 05:12:09 »
- Geceleri pek uyuyamam, uyumam. (Pek ''takinti'' veya ''huy'' gibi degil ama yazmis benden oncekiler de.) Ayrica oturur halde uyumam imkansizdir, yani arabada, otobuste falan uyuyamam.

- Eskiden tek sayi takintim vardi, hala var ama eskisi kadar degil.

- Bazi seyleri sirayla yaparim ve kesinlikle sirayi bozmam. Mesela okuldan eve gelmisim, ustumu degistirecegim. Once mont varsa cikaririm, yerine asarim. Mevsim gecislerinde giydigim ceket tarzi bir sey varsa kaliplar, her zamanki yerine koyarim. Daha sonra kiravatimi cikarir, ucgen yeri asagiya gelecek sekilde katlayip ceketin ustune koyarim. Sonra pantalonumu cikarip yatagin ustune duzgun bir sekilde atarim, altima ne giyeceksem giyerim, ayni seyi gomlegi cikartip yaparim. Sonra ikisini de askiya asip, coraplarimi cikarip/degistirip banyoya giderim. Once tuvalet ihtiyacimi karsilar, sonra ellerimi ve yuzumu yikarim. Oradan ciktigimda artik hazir hale gelmisimdir. Bundan baska; gece yatmadan once, sabah kalktigimda, hatta fast food(whopper menu gibi) yerken yaptigim seyler... Hepsinin bir sirasi vardir.

- Simetri gibi bir sey bende de var. Bir de mesela bazi seylerin yeri vardir, onlari asla degistirmem, degistirilirlerse rahat edemem.

- Tuttugum nba takimiyla ilgili inanilmaz, sacma, inanilmaz sacma huylarim, takintilarim, ugurlarim vardir. Gunluk yasantimi etkileyen seylerdir bunlar.

- Bir dergiyi alip begenirsem sonraki her ay alirim, kesinlikle sayi kacirmam.

- Dislerimi fircaladiktan sonra mutlaka su icerim. Icmezsem olebilirim, bilmiyorum hic denemedim.

- Buraya yazdigim, yazmadigim gunluk hayatimi ciddi bir sekilde etkileyen cok takintilarim, kurallarim vardir ve bunlardan asla vazgecemem.

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 05 Ağustos 2008, 14:09:03 »
"30 bin gadınla nası birlikte oldum" gibi anlatmışsın, çok güldüm ya :lol: :lol:

Çevrimdışı nashsss

• newspaperman
  • All-Star
  • İyi ki Dallaslıyım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 06 Ağustos 2008, 23:49:49 »
harbiden öyle olmuş yaz arkadaşım 30.000 gadınla nasıl birlikte oldum=)

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)

Çevrimdışı tmacfatih

• Rookie
  • **
  • geç artıq şu ilk turu!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 29 Ağustos 2008, 11:59:33 »
-İçtiğim bardaktan bidaha su bile içmem baskasının içtiği bardaktan içmem
-Her gün Tracy McGrady videosu izlerim yoksa duramam
-Her sabah kalktımda tw de NBA tv yi açarım
-Gece maç izlediğimde beni etkileyen bir hareket olursa birden bağırırım:D
-Erken kalktımda kafamı tastığa gömer zorla uyumaya çalışırım