- Geceleri pek uyuyamam, uyumam. (Pek ''takinti'' veya ''huy'' gibi degil ama yazmis benden oncekiler de.) Ayrica oturur halde uyumam imkansizdir, yani arabada, otobuste falan uyuyamam.
- Eskiden tek sayi takintim vardi, hala var ama eskisi kadar degil.
- Bazi seyleri sirayla yaparim ve kesinlikle sirayi bozmam. Mesela okuldan eve gelmisim, ustumu degistirecegim. Once mont varsa cikaririm, yerine asarim. Mevsim gecislerinde giydigim ceket tarzi bir sey varsa kaliplar, her zamanki yerine koyarim. Daha sonra kiravatimi cikarir, ucgen yeri asagiya gelecek sekilde katlayip ceketin ustune koyarim. Sonra pantalonumu cikarip yatagin ustune duzgun bir sekilde atarim, altima ne giyeceksem giyerim, ayni seyi gomlegi cikartip yaparim. Sonra ikisini de askiya asip, coraplarimi cikarip/degistirip banyoya giderim. Once tuvalet ihtiyacimi karsilar, sonra ellerimi ve yuzumu yikarim. Oradan ciktigimda artik hazir hale gelmisimdir. Bundan baska; gece yatmadan once, sabah kalktigimda, hatta fast food(whopper menu gibi) yerken yaptigim seyler... Hepsinin bir sirasi vardir.
- Simetri gibi bir sey bende de var. Bir de mesela bazi seylerin yeri vardir, onlari asla degistirmem, degistirilirlerse rahat edemem.
- Tuttugum nba takimiyla ilgili inanilmaz, sacma, inanilmaz sacma huylarim, takintilarim, ugurlarim vardir. Gunluk yasantimi etkileyen seylerdir bunlar.
- Bir dergiyi alip begenirsem sonraki her ay alirim, kesinlikle sayi kacirmam.
- Dislerimi fircaladiktan sonra mutlaka su icerim. Icmezsem olebilirim, bilmiyorum hic denemedim.
- Buraya yazdigim, yazmadigim gunluk hayatimi ciddi bir sekilde etkileyen cok takintilarim, kurallarim vardir ve bunlardan asla vazgecemem.