Bize kendini tanıtır mısın Kaan?İsmim Kaan,zaten bunu birçoğunuz biliyorsunuz.16 yaşında hayatı dolu dolu yaşamaya çalışan bir gencim. Derslerle fazla ilgili olmasamda okulu severim.Arkadaşlarımda iyi vakit geçiren , sevilen biriyim.Sosyal yaşantın nasıldır?
Sosyal hayatım yok gibidir . Okul döneminde ev-okul arasında mekik dokurum , yazın ise genelde sabahladığım için gündüz uyumaktan kaşka yapılacak sosyal bir aktivite olmuyor . Spor yaparım ama , yapmak lazım arada .Sağlık için mi spor yapıosun,yoksa klup vb. yerlerde oynuyor musun?Hiç oynamayı düşünmedim klüplerde vs . Ara sıra antrenmanlarına katılsamda beni aşırı yoracağını düşündüğüm için öyle bir hevesim olmadı . Sağlık içinde olduğu pek söylenemez . Bizimkisi eğlence amaçlı . Spordan kastımız arkadaşlarla toplanıp basketbol oynamak vs yani .Değişik bir nick'in var.Nickinin anlamı nedir?
Uzun hikaye ama kabaca bi anlatayım . Ben küçükken forum nedir bilmezdim , bilen bir arkadaşım vardı beni bu ortamlara o soktu. Sitede Mavs Man nicki ile zaman zaman gördüğümüz biri oluyor kendisi . Eh bende onun nickinden etkilenerek böyle değişik bişey yazdım . Hoş ama bi sıkıntım yok şu ana kadar.
Hazır biraz değinmişken,Nbatr ile tanışma hikayeni de öğrenebilir miyiz?
Az önce değindiğim arkadaşla birlikte ilk olarak bir basketbol sitesinde(şimdi kapandı) forum hayatımıza başlamıştık. Ordan bi gün sebepsiz yere ceza alınca ordan soğudum . Yeni bir soluk arıyordum ki birçoğumuzun yaptığı gibi Google vasıtasıyla burayı buldum.Özel hayatınız ne durumda?Yeni bir ilişkiye başladım ve daha neler olacağını kestiremiyorum ama şu anda mutluyum . Önemli olanda bu . Bu tip konuların dışında da öyle aman aman bi özel yaşamım falan da yok . Kendi halimde sıradan bi vatandaşım
Sitede açık ara en çok mesajı olan üYesiniz.Hiç post kasıyorsun diyenler oldu mu?Veya,başka ilgnç şeyler yaşadınız mı forumda?Bugün benim sitedeki tam 1. yılım . Elbette ilk günlerimde bu kadar yorum içerikli mesajlar yoktu belki o ilk mesajlarım biraz absürt kaçabilir ama her zaman yoruma dayalı mesajlar atmaya çalıştım . Post kasmak gibi bir amacım hiç bir zaman olmadı . Ara sıra arkadaşlarla şakalaşıyorum tabi mesaj sayım yüksek diye ama böye bir amaca hizmet etmiyorum . İlginç olaylar kısmına gelince yaşamadım gibime geliyor zaten hatırlayamamda.
Hobilerin ve fobilerin nelerdir?
Tek hobim msn ve film seyretmek . Zaten daha sosyalleşememiş birininde hobileri anca bunlar olur . Müziği unutmayalım tabi oda var . Fobilerim öğretmenlerim
Rüyalarıma kadar girerler ara-sıra 
Forum istatistiklerinde,her bölümün lideri sizsiniz.Bunu neye borçlusunuz,size bu kadar NBatr'ye aşkla bağlayan nedirMesaj sayısından yukarda bahsettik.Bir diğer istatistik olan konu açmaya gelince zamanında Günün Maçları Bölüü'ne sabahın köründe girer topic açardım . Zaten açtığım topiclerin büyük bir kısmı maç topicleridir . Online olma kısmına gelecek olursak hayatım bilgisayar başında geçiyor ve bu denli fazla online olmam gayet doğal
NBA'i ne zamandan beri takip ediyorsunuz.Merakınız nasıl başladı?NBA'e merak 2001-2002 gibi eve Digiturk denen platformun girmesi ile başladı . O zamanlar okuldan dönünce öğlen yayınlanan tekrarları izlerdim . Ama öyle benim maç izleme amacım o zamanlar bi basketbol izleyeyim , bu oyun nası oynanıyormuş göreyim falan değildi . Maçları o zamanlar sadece bi smaç bi blok ne bileyim bi alley-oup falan görmek için izlerdim .Yani takım falanda tutmazdım ilk başlarda.Miami Heat ve Toronto Raptors'u takip ettiğini biliyoruz.Bunlardan hangisi senin takımın?Benim takımım Heat bunu herkes bilir . Toronto Raptors'u takip etmemin amacı sitede bu takımın yazarı olmamdan dolayıdır . Sonuçta her haberi öğrenmek gerek okuyuculara doğru bilgiler aktarabilmek için . Zamanlada ilgi duymaya başladım takıma ancak Heat her zaman 1 numara…Müzikle aran nasıl? Bir tarzın var mı?Tarzım falan yok . Güzel bulduğum herşeyi dinlerim . Sagopa'dan tutunda Metallica'ya kadar ayırt etmeden dinlerim . Bilgisayar başında olduğum zamanlar sürekli müziğim açıktır . Limewire sürekli çalışır konumdadır . Bununda ay sonunda kotaya büyük bi etkisi oluyor ama olsun 
Nbatr üyelerine burdan söylemek istediğin birşey var mı?Şüphesiz en kaliteli , en seviyeliNBA sitesindeler . Bunun değerini bilsinler . Buraya onlar sayesinde çıktık bizi ayakta tutacak olanda onların varlığıdır . Site içinde yorumlarını , eleştrilerini , görüşlerini bizlerden esirgemesinler . Yoruma özen göstersinler .KELİME OYUNURomulus = Slipknot
Shot-Down = Aşık yönetici ( Aklıma başka bişey gelmedi

)
Eren = 4eva Laker , Doğum günün kutlu olsun

Lordapo = Knickerbocker , '' Abimiz ''
Kemal Erdem = Tarifi yok onun

Şeytan
Eralp = Büyük Rox
djocny = Rapçi Gençlik
NYK = Mitchell Fan
Kenyon- Martin = Lisa Salters Reporting (Son günlerde tüm takas haberlerini ondan aldık

)
dwyane_wade = Heat Brothers
Oğulcan = Melankolik
vince-15-carter = Geleceğin Yıldızı
Dwyanewadecns = Tavlacı vatandaş

Şans

Alonzo = Röpörtajların Kralı

Tony-parker = Kumlaya beklerim

Geleceğin ÖSS mağdurlarından
Big_Nugget = Acar Muhabir

Mustafa = Çaylak ( Draft görüşlerinden etkilendim )
aog = Renkli sima , renkli boxer , Öpüşken genç

Sıradaki Röportaj : Tony_Parker