Gönderen Konu: Off-Season 2008  (Okunma sayısı 30016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
Off-Season 2008
« : 30 Nisan 2008, 21:46:39 »
 Baktım Mustafa açmış bende açıyım dedim.Lakers'a 4-0 süpürülmemizden sonra takımda ne gibi değişiklikler olabilir.George Karl gitmeli mi? Takıma hangi oyuncu alınmalı yahut kim gönderilmeli, savunmamız nasıl şekillenecek vs. burada tartışılır..

Çevrimdışı allen333

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Off-Season 2008
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2008, 01:08:11 »
iverson gitmeli kendini burda harcamamalı böyle olursa carmeloda harcancak çünkü iverson olunca morali bozuluyo çok belli kenyon ve camby kalmalı karl efendi gitmeli
Allen iverson 3

76ers

Çevrimdışı streetglow

• NBA Oyuncusu
  • *
  • The Answer,u know!
    • Profili Görüntüle
    • streetglow
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2008, 13:52:25 »
carl denen koç gitmeli,sen bu yıldız dolu takıma nasıl takım gibi oynamayı öğretmezsin?nasıl savunmayı benimsetmezsin?   bence oyuncular bu koçu takmıyor bile,çünkü sokakta nasıl bencil oynanıyorsa,takıma hiç bakmadan pota altında kimse yokken nasıl şut çekiliyor/nasıl 5 kişinin üstüne 1 kişi gidiliyorsa takım bundan ibaret. 

en çok sayı yiyen/atan takımız,bişeyler kesinlikle değişmeli. camby kalmalı bence,melo gitse de gitmese de olur.giderse onun ayarında yeni bi oyuncu daha iyi olur.

ivy'e gelince koç giderse kalsın,koç gitmezse son yıllarını şampiyon yapabileceği bir takımda geçirmeli...

Denver Nuggets

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 21:58:00 »
Öncelikle Iverson Nuggets'ta harcanıyor diye bir şey yok,olamaz da ikinci olarak şampiyonluk için Nuggets'ı bırakmasıda etik değil bana göre bırakıcaksa bu şampiyonluk için olmamalı ha olursa da Iverson'a olan sevgin değişmez o ayrı.

Gelelim asıl konuya,ilk olarak bence Nuggets'ta temel değişiklikler olmalı temel değişiklikler için ise en başta George Karl gitmeli.Böyle bir oyun anlayışı içerisinde ilk tur takımı olmaktan öteye gidemeyiz.Belki oyuncular bu oyundan zevk alıyor ama sonuçta başarılı olmayınca birşeylerde eksik oluyor.Lakin şu ana kadar Karl gidecek vs. hiçbir haber çıkmadı buda garibime gitti kaç yıldır ilk turdan çıkaramıyor+oyun anlayışı berbat bir koç ama hala onu göndermeyi düşünmüyorlar.

Takıma alınacak yada serbest bırakılacak oyuncularda belli.Bu sezon fa olan Yakhouba Diawara serbest bırakılmalı Iverson,J.R,Najera ve yanılmıyorsam Kleiza ise Nugs'ta kalmalı.Marcus Camby takas edilmeli yerine iyi bir yedek guard yada pota altını kapatacak iri bir pivot alınmalı.İyi bir guard alınırsa Anthony Carter ya takas edilmeli yada kontratı satın alınıp şutlanmalı.Yeni koç gelirse yada Karl kalırsa J.R'a takım içinde daha çok sorumluluk vermeli ve ilk 5 başlatmalı.Ama bunların en önemlisi George Karl meselesi.Bana kalırsa kesinlikle gönderilmeli..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2008, 22:07:45 »
  Tek sölücem ya iverson yada melo bu takımdan gitmeli yoksa hır gür devam eder,arda kusura bakma ama karl gitse ne olucak bu kadar streetballer i kim kontrol edicek takımın başına fratello manyağını getirsen bunları adam edemez.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2008, 22:25:28 »
Bencede ya iver yada carmelo gitmeli ikisi bir arada kaos yaratıyor buda takımda huzursuzluğa neden oluyor ivy kahraman olmak isterken carmelo'da kahraman olmak istiyor buda takıma yansıyınca kötü şeylere neden oluyor ivy'nin takımdan gideceğini sanıyorum yinede belli olmaz gerçi adam 33 oldu hala şampiyonluk yüzüğü takamadı ivy'nin takımdan gitmesi iyi olabilir hem takım için hemde kendi için.!

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2008, 20:44:30 »
bu takımda melo ve ıvy yan yana olduğundan beri takımdaki oyun kurucular (s.blake,e.boykins,a.carter) bunlardan ibaretti eğer iki yıldızdan birini yollamıyolarsa bari adamakıllı bir pg koysunlarda şu takıma öle bi denesinler 5'e karşı tek hücumlar izlemeyelim bari

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2008, 09:39:13 »
valla kimse dikkat etmiyor ama draftta 20.sıradan çok iyi bir seçim yapabilirler ama ıvy ve melo ikilisi ile olcak gibi gözükmüyor drafttan chris douglas roberts (CDR) ı alıp bu ikiliden birini takas etmeleri fena olmaz ancak savunma süzgeç gibi bunu düzeltemeleri lazım

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2008, 08:10:38 »
valla kimse dikkat etmiyor ama draftta 20.sıradan çok iyi bir seçim yapabilirler ama ıvy ve melo ikilisi ile olcak gibi gözükmüyor drafttan chris douglas roberts (CDR) ı alıp bu ikiliden birini takas etmeleri fena olmaz ancak savunma süzgeç gibi bunu düzeltemeleri lazım
CDR bu takima gitmez.Sebebi ise savunmasi cok iyi olan bir adam degil.Bence senin dedigin gibi bir olaya girmek isterlerse A.İ'yi yollayip onun mevkisine draftdan adam almak isterlerse en iyi isim Fransiz Le Mans oynayan Nicolas Batum.Her ne kadar gücsüz bir oyuncu gibi gözüksede hizi bu sayede run&gun da oynayabilecek olmasi ve savunmasi ile neredeyse ilk 4 pozisyonda adam tutabiliyor kulac boyu inanilmaz uzun(2.05 boy) NBA scoutlarina göre inanilmaz bir potansiyeli oldugu söyleniyor.Bence Denver icin bicilmis bir oyuncu
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2008, 08:13:12 Gönderen: Langirt22 »

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2008, 09:03:44 »
CDR bu takima gitmez.Sebebi ise savunmasi cok iyi olan bir adam degil.Bence senin dedigin gibi bir olaya girmek isterlerse A.İ'yi yollayip onun mevkisine draftdan adam almak isterlerse en iyi isim Fransiz Le Mans oynayan Nicolas Batum.Her ne kadar gücsüz bir oyuncu gibi gözüksede hizi bu sayede run&gun da oynayabilecek olmasi ve savunmasi ile neredeyse ilk 4 pozisyonda adam tutabiliyor kulac boyu inanilmaz uzun(2.05 boy) NBA scoutlarina göre inanilmaz bir potansiyeli oldugu söyleniyor.Bence Denver icin bicilmis bir oyuncu

ben zaten eğer denver bu savunmayla devam ederse egosu olmayan birisini alıp ıvy veya melo yu takas etmek mantıklı olarak düşündüm keza CDR ın geçen yıl memphis te koş koş tempoda rose ile neler yaptığını biliyorsundur yani bu takıma uygun bir oyuncu senin örneğinde ise nicholas batum u çok iyi tanıyorum oda seçilebilir ama bir takas gerçekleşmezse melo nun arkasında kalır

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2008, 11:09:32 »
o batmu'u ben bu sene efes-lemans maçlarında izledim hiç güzel oynamıyo ya hemen faul poblemine girip çıkıyo ilk turu bırak seçilmesini bile beklemiyorum ben o adamı ama 20. sıra felan diolar

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2008, 12:23:58 »
o batmu'u ben bu sene efes-lemans maçlarında izledim hiç güzel oynamıyo ya hemen faul poblemine girip çıkıyo ilk turu bırak seçilmesini bile beklemiyorum ben o adamı ama 20. sıra felan diolar

tek maça göre değerlendiremzsin ayrıca senin beğenmemenle seçilmeyecek bir oyuncuda değil tek maça göre yorum yapıcaksak bu yılki maccabi maçında inanılmaz bir performans göstererek şut kaçırmdan 24 sayı attı o maçı seyretseydin ilk 5 te mi seçilicekti ???

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2008, 12:36:54 »

tek maça göre değerlendiremzsin ayrıca senin beğenmemenle seçilmeyecek bir oyuncuda değil tek maça göre yorum yapıcaksak bu yılki maccabi maçında inanılmaz bir performans göstererek şut kaçırmdan 24 sayı attı o maçı seyretseydin ilk 5 te mi seçilicekti ???

yok dostum tabiki benim görüşlerime göre seçilip seçilmemesi gibi bişe yok sadece yorum yaptım birde o batumun 5-6 maçını izledim ve ilk turda seçilmesini hiç beklemiyorum bu benim görüşüm aksiyona gerek yok kanka

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2008, 13:23:33 »
Batum, Fransanın son yıllarda çıkardığı atletik çok yönlü oyuncular serisinin en atletiği...
İstikrar sorununu aşarsa, all-star seviyesine yakın performanslar çıkaracaktır ileriki yıllarda Nba'de...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı caneral

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2008, 22:48:46 »
Bence ıverson ve bir uzun takas edilmeli iyi bir uzun alınmalı

Çevrimdışı ersnyldz

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 18 Haziran 2008, 23:09:41 »
son zamanlarda denver'la ilgili okudğum tüm haberlerde camby takasından bahsediliyor. öte yandan bu takımın savunma yapamadığını veya yapmadığını iyi kötü herkes biliyor. bütün bunlar doğrultusunda takımda savunmadan anlayan tek adam olan camby'nin gönderilmesi durumunu hiç mi hiç anlamıyorum. tamam camby sempatizanı olduğum bi oyuncudur ama burada sölediklerimim nedeni bu değil. sürekli yaşı sorun ediliyor, kontratı gündeme getiriliyor. bence yaşından ziyade sahada ne yaptığı önemli. herkeste gördü ki geçen sezon savunmada adeta kaleci gibiydi.kaç maç sayı atamadığı yüzden kaçırdığı triple double lar da cabası! bence nuggets camby'yi tutmalı ve k-mart'ı elden çıkartmalı.bunu nasıl yapar hiçbir fikrim yok ama uzunların içeride biraz sert olması şart.takım olamamak en büyük sorun. ivy melo ayrılığı eğer denver'i takım yapacaksa ayrılabilirler fakat bunuda hiç sanmıyorum.umarım ivy en azından bi şampiyonluk görür tek temenniğim bu!

--

• Ziyaretçi
Iverson Opsiyonunu Kullanmıyor
« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2008, 04:29:22 »
Iverson Opsiyonunu Kullanmıyor

Kontratında -erken sonlandırma hakkı- bulunan Allen Iverson'ıni opsiyonunu kullanmayacağı açıklandı. Iverson'ın Menajeri Leon Rose yaptığı açıklamada;

Iverson'ın, gelecek sezonda Denver Nuggets forması giyeceğini söyledi. Iverson, kontratının son yılında 20.84 milyon dolar alacak.

----------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 21 Haziran 2008, 10:06:22 »
akıllı olanı yapmış şuanda şampiyonluğa denver'dan başka bir takımla bu kadar yaklaşamaz. denver şampiyonluğun favorisidir demiyorum sadece ıverson'ı alacak takım belli konumda olucak yanlış anlaşılmasın

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 21 Haziran 2008, 10:34:22 »
denver'da bu sene değişimler olacak ama bu değişimler kimler ile olacak orasını yakında görürüz...
ıverson muhtemelen bu açıklamayı yaptığına göre takımdan belli garantileri almıştır...ama şuda varki bir bakmışsın yarın ıverson denver'dan postalanmış...

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 23 Haziran 2008, 22:29:02 »
bence bu takım oldukça iyi bir takım.iyi bir yönetim söz konusu olursa new orleans gibi büyük bir çıkış yakalanabilir.çünkü gerçekten çok muhteşem bir kadrosu var takımın.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı nazot

• Nazot
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • havril
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2008, 22:17:48 »
bence karl'ı acilen göndermeliyiz.verimliliğini iyice düşürdü.yine aynı seyirdeyiz. iverson,kleiza,JRSmıth (çok talip olan var, kesinlikle kalmalı!!) Camby konusunda kararsızım.ama yerine daha iyi biri alınacaksa gönderilmeli.

--

• Ziyaretçi
Nuggets Smith'e Teklif Yaptı
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2008, 21:54:56 »
Nuggets Smith'e Teklif Yaptı

Denver Nuggets kontratının sonuna gelen Jr Smith'e yeni bir kontrat teklifi yaparak oyuncusunu sınırladı. Nuggets'ın takasta kullanabileceği iddia edilen;

Jr Smith'in, başka bir takımla anlaşma için Nuggets'ın teklifinden daha iyi bir teklif alması gerekiyor. Ancak ipler yinede Nuggets'ın elinde olacak.

Nuggets, Smith'in başka takımla yaptığı kontrata denk bir kontrat vererek oyuncuyu takımda tutabilir.

---------------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2008, 22:23:55 »
İyikide yapmış yani bench'ten muhteşem bir katkı sağlıyordu Jr smith kritik maçlarda sahne alıyordu bu sezon iyi bir performans gösterdi takımda kalmayı iyi olur yani nuggets onu takımda tutarsa faydalı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2008, 22:58:14 »
I want JR.

CDR'ı istedik,olmadı.Sırada JR var,kalmasın Denver'da filan.

--

• Ziyaretçi
Carter, Nuggets'ta Kaldı
« Yanıtla #24 : 07 Temmuz 2008, 02:04:31 »
Carter, Nuggets'ta Kaldı

Denver Nuggets, guardı Anthony Carter'a minumum kontrat teklif ederken, oyuncunun görüşmeler sonrası bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

Anthony Carter'ın, 1.262 MD'lık minumum kontrata imza atacağı belirtildi. Resmi açıklamanında gün içersinde yapılması bekleniyor.

-------------------------------
NbaTr/KE