Gönderen Konu: Off-Season 2008  (Okunma sayısı 30007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Off-Season 2008
« Yanıtla #25 : 07 Temmuz 2008, 11:46:07 »
Denver'de oyun kurucu sıkıntısı icerisinde en iyi ismi Carter diyebiliz.Aslinda savunmasi iyi olan bir oyuncu ama Denver'in savunma aksakliklarinda o da kaybolup gidiyor.Denver'den su ana kadar hic hamle gelmedi seneye isler pek iyi gitmeyecek gibi duruyor.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 07 Temmuz 2008, 12:46:17 »
Denver olduğu yerde sayıklamayı takımı geliştirmeye tercih ediyor herhalde.Denver'ı seneye de 8.lik için yarışırken görebiliriz.
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #27 : 07 Temmuz 2008, 17:38:16 »
Saha içinde bulunması Nuggets ve Iverson için çok yararlı oluyor. Iverson'ı rahatlatıyor, en azından savunmada.
Carter'ın da pek piyasası olmamasıyla Denver yeniden imza atmasına bir sebep oldu.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 07 Temmuz 2008, 18:09:23 »
savunma açısından takımda kalması güzel...ama denver'ın bireysel değil takım savunması ile ilgili büyük problemleri var...
şu ana kadar göründüğü kadarıyla denver kadro üzerinde herkesin beklediği değişiklikleri yapmayacak...
yanlış teşhis üzerine yapılacak tedavi işe yaramaz varsayımından hareketle denver en fazla ellerindeki yıldızların günlük durumuna göre hatırı sayılır galibiyetler elde edip playofflara son sıralardan girme mücadelesi yapacak...

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #29 : 07 Temmuz 2008, 23:29:07 »
  İki taraf içinde hayırlı olmuş,ama melo -iverson aynı takımda kaldığı sürece zor gelir başarı...

--

• Ziyaretçi
Harrison, Nuggets'ta Oynamak İstiyor
« Yanıtla #30 : 08 Temmuz 2008, 04:09:34 »
Harrison, Nuggets'ta Oynamak İstiyor

Colorado çıkışlı olan free-agent pivot David Harrison, yaptığı açıklama ile Denver Nuggets'ta oynamak istediğini söyledi. Miami ve Boston gibi takımların gündeminde olan Harrison;

Basınla yaptığı söyleşi esnasında Denver Nuggets'ta oynamaya sıcak baktığını ve Nuggets isterse oynayabileceğini söyledi.

Nuggets'ın ise Harrison'la ilgili henüz bir girişimi yok.

----------------------------------
NbaTr/KE

--

• Ziyaretçi
Najera Kalmak İstiyor Ama !!
« Yanıtla #31 : 10 Temmuz 2008, 17:18:47 »
Najera Kalmak İstiyor Ama !!

Free agent forvet Eduardo Najera, yaptığı açıklamada Denver Nuggets'ta kalmaya sıcak bakacağı söylerken, NJ Nets'e yeşil ışık yakmayıda ihmal etmedi.

Henüz Nuggets'tan kontrat teklifi almayan Najera, önceliğin Nuggets olduğunu söylerken, Kiki Vandeweghe ile olan ilişkilerinden dolayı Nets'ede sıcak bakıyor.

Najera yaptığı açıklamada, ''Beni Denver'a Kiki getirdi. Ben onun doğru işler yaptığını düşünüyorum ve eğer teklif gelirse düşünürüm.'' dedi.

---------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Temmuz 2008, 21:23:42 »
Resmen Nets'i istiyorum demiş. Bostjan Nachbar, Bobby Simmons, Trenton Hassell gibi isimler kadromuzda var.
Najera gibi savunmacı bir oyuncu takımız için çok iyi olacaktır ancak forvet bolluğu var. Bu yaz bir takas olacak bizde o kesin, bu takasla forvetler kullanılabilir.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 10 Temmuz 2008, 21:28:07 »
Najera gibi bir oyuncuyu kadrosuna katarsa eğer nets savunması biraz daha ön plana çıkabilir ama nuggetts bırakırmı o bilinmez açıkçası nets'ten iyi şeyler bekliyorum.

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 10 Temmuz 2008, 22:16:11 »
Bende sizlere katılıyorum najera nets  takımını savunma anlamında bişeyler katabilir,verebilir..Eğer najerada gelirse dağların dediği gibi forvet bolluğu olacak netse iyi bir takas yapabilirler..

--

• Ziyaretçi
Nuggets, Jr Smith'i Tutmak İstiyor
« Yanıtla #35 : 14 Temmuz 2008, 05:00:32 »
Nuggets, Jr Smith'i Tutmak İstiyor

Najera'yı Nets'e kaptıran Denver Nuggets geçtiğimiz sezon takımın 6. Adam rolünü başarıyla üstlenen Jr Smith'le tekrar kontrat yapmaya çok yakın.

Nuggets'ın akdrosunda tutmak istediği Smith ile görüşmelerin sürdüğü ve imza aşamasına gelindiği ifade edildi.

Sınırlı/free-agent Smith geçtiğimiz sezon 74 maçta 19.2 dakika ortalama ile oynarken 12.3 sayı yaptı.

--------------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 16 Temmuz 2008, 00:28:51 »
iyi oldu kalması..  geçen sezon çok iyiydi
görev adamı oldu.. 
yeni sezonda denver'la başarılı olur yine
ama takımı bilemem :roll:

--

• Ziyaretçi
Elson: Nuggets'ta Oynamak İstiyorum
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2008, 14:56:11 »
Elson: Nuggets'ta Oynamak İstiyorum

2003-06 yılları arasında Denver Nuggets forması giyen free-agent pivot Francisco Elson, tekrar Nuggets'ta oynamak istediğini söyledi.

Elson yaptığı açıklamada, ''Ben Denver'da oynamak isterim ve böyle bir fırsata sahip olursam heyecan duyarım. Ben taraftarı seviyorum ve Coacha saygım büyük.'' dedi.

Nuggets'ın Camby'nin gidişi ile uzun rotasyonu için Elson'ı düşünebileceği ifade edildi.

NbaTr/KE

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2008, 15:04:04 »
Yani Camby'nin gidişinden sonra Elson'dan müthiş bir zamanlama...Profosyonelce bir oyuncu taktiği...Elson imzayı atarsa ileriki günlerde hiç şaşırmam keza Nuggets organizasyonu daha önce çalıştığı bir ismi kadroya katarken (tabiki daha önceden memnun kaldıysa yada beklentilerine cevap verdiyse oyuncu) fazla düşünmeyecektir.

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 22 Temmuz 2008, 09:31:14 »
takıma yeni hiç bi oyuncu katlmamasıyla birlikte en iyi 2 savunmacı najera ve camby'de gitti. rezillik diz boyu eğer pota altında güvendikleri nene fos çıkarsa bu batıda felaket bi sezon onları bekler benden söylemesi

Çevrimdışı _BL4cKS_

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 22 Temmuz 2008, 16:59:42 »
bnce denver ın tek sorunu organize olamaması.Takımın başına iyi bir teknik adam gelirse büyük başarılar elde edebilirler.Takım birazda bencil oynamayı unutsa daha başarılı olabilir. <denver> :-)

« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 17:04:09 Gönderen: _BL4cKS_ »

--

• Ziyaretçi
Nuggets Jones İle İmzaladı
« Yanıtla #41 : 25 Temmuz 2008, 12:33:43 »
Nuggets Jones İle İmzaladı

Denver Nuggets organizasyonu yaptığı açıklama ile Yaz Ligi performansından memnun kaldığı guard Dahntay Jones'la kontrat yaptıklarını duyurdu.

Dahntay Jones'a 1 yıllık bir kontrat verildiği ifade edilirken, 1 milyon dolara yakın bir para verileceği belirtildi.

-----------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Carmelo: Camby'nin Takasına Anlam Veremedim
« Yanıtla #42 : 27 Temmuz 2008, 21:59:24 »
 Şuanda Amerika milli takımı ile kampta bulunan Denver Nuggets forveti Carmelo Anthony yaptığı açıklamada;

Telefonla arayanlar oldu , "Bil bakalım n'oldu?" dediler bende gülerek hangi takıma takas edildim diye cevap verdim. Bi' anda Camby takas edildi deyince şok oldum. Ben geldiğimden beri Denver'da beraberdik. Kendisi Dpoy olmuş bir oyuncu , takasına hiçbir anlam veremedim ifadelerini kullandı.
NbaTr/DA  :-D

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 27 Temmuz 2008, 22:09:41 »
Bir nebze de olsa savunma yapma çabaları olurken(çok nadir) onları ateşleyen tek isimdi. 5'e 1 savunma yaptığı zamanlar da oluyordu. Abartı bir yana şaşırması ve üzülmesi normaldir. Takımın en tecrübeli isimlerinden biriydi ve savunmada ona bakılırdı. Nugguts'ın önümüzdeki sezon savunma stratejilerini merak ediyorum. Acaba strateji olur mu?

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 27 Temmuz 2008, 22:11:17 »
Bence anlam vermeli.Mesela anlami salary olabilir mi?Zaten yasi gelmis bir oyuncuydu vereceği katkı maksimum 2 3 sene daha sürerdi.Camby gittikten sonra Nene'ye kaldilar.Benim önceden de söylediğim gibi o cocuktan umudum var.Sezon icerisinde ne kadar haklı veya haksız olacağimi göreceğim.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #45 : 29 Temmuz 2008, 10:23:27 »
valla takımın tek savunma yapan oyuncusuda gitti ayrıca 5 pozisyonunda acayip bir açık var şimdi nene dışında birşey göremiyorum ancak yanılmıyorsam bu yıl ıverson ın kontratı bitiyor ve sene sonunda onu biryere gönderip melo ile herşeye sıfırdan başlayabilirler bu yıl nuggets için lotaryo takımı olurlar demiyorum keza her ne olursa olsun kadroda ıvy ve melo var ama bu sezon onlar için biraz öylesine oynayarak geçilicek gibi

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 29 Temmuz 2008, 19:37:22 »
yeni sezonda takıma katılan tüm herifler( d.jones,r.balkman,c.andersen) hepsi görev adamı
 denver gelecek sezon AI,melo ve jr smith oynucak geri kalan herkes onların çöpünü temizlicek gibi bi takım kuruyolar bunların yanına birde eski günlerinin hatrına k-martin'e birkaç fazla top düşer

--

• Ziyaretçi
Nuggets'ta Çaylak Weems Ameliyat Oldu
« Yanıtla #47 : 01 Ağustos 2008, 02:47:21 »
Nuggets'ta Çaylak Weems Ameliyat Oldu

Denver Nuggets'ın çaylak oyuncusu Sonny Weems'in, ameliyat olduğu açıklandı. 2008 NBA Draftı'nda Bulls tarafından;

39. sıradan seçilen ve Nuggets'a 2009 draft hakkı karşılığı takas olan Weems'in, fıtık ameliyatı olduğu ve 30 Eylül'deki kampa yetişeceği belirtildi.

Weems, Yaz Ligi'nde 5 maça çıakrken 22 dakika süre aldı ve 9.2 sayı - 3 ribaunt ortalaması ile oynadı.

------------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 06 Ağustos 2008, 17:02:31 »
Arkadaşlar, JR Smith hiçbir yere gitmiyormuş, 1 hafta 10 gün içerisinde Nuggets'la yeniden anlaşacakmış.

--

• Ziyaretçi
Kleiza: Kalmak İstiyorum
« Yanıtla #49 : 15 Ağustos 2008, 01:08:54 »
Kleiza: Kalmak İstiyorum

Denver Nuggets'ın başarılı forveti Linas Kleiza, yaptığı açıklamada Denver'da kalmak istediği söyledi. Son teslim tarihi olan 31 Ekim'e kadar;

Nuggets'la kontrat uzatmak istediğini söyleyen Kleiza,

''Kesinlikle kalmak istiyorum. Ben burada olmaktan dolayı mutluyum. Umarım kontrat uzatırız.'' dedi.

-----------------------------------
NbaTr/KE