Gönderen Konu: Ölüm  (Okunma sayısı 4318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ölüm
« : 04 Temmuz 2007, 23:46:56 »
Barış Akarsu hayatını kaybetti, allah rahmet eylesin,ruhu şa'd olsun.Daha 27 yaşındaydı  :cry: :cry: :cry:

Çevrimdışı Tracy_McGrady_1

• Houston'lıyız Ezelden
  • Rookie
  • **
  • Ferhat Göçer Fan
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ölüm
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2007, 23:48:21 »
Hadi hepimiz bir fatiha okuyalım da

The Rockets New Head Coach

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2007, 23:53:21 »
Yazık ya...Gencecik bir yetenek daha gitti.Hepsinden ötesi gerçekten şöhret olmasına rağmen kendini kaybetmeyen bir Rockerdı..(kendi deyişiyle)
Mesele beklemektir

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2007, 23:59:50 »
Haberi duyunca çok üzüldüm onu çok seviyordum geleceği çok açıktı onunda sonu Kerim Tekin gibi oldu yani vakitsiz bir ölüm herkesi üzdü kaderde bu varmış demek ki...  Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2007, 00:05:48 »
 Türk rock ve metal aleminin başı saolsun bence tufan kıraç ile beraber türk rock tarihine damga vurmak
üzere iken aramızdan ayrıldı Allah mekanını cennet eylesin beyfendi çocuktu

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2007, 00:09:59 »
 Yok abi yok onu gördükçe fena oluyorum,içeri gidip gidip izlemekten de alamıyorum kendimi ama onu her gördükçe artık içimden birşeyler kopuyor,onu çok seviyordum,bizim oraların beyefendi çocuğuydu, adını hiç kötü şeylerle duymamıştık hep iyi şeylerle,şarkılar,şarkılar,şarkılar,bu onun hayatıydı,şimdi ondan geriye bize de şarkıları kaldı,onun güzel sesi kaldı,bu kadar erken olmamalıydı ama oldu,Allah rahmet eylesin,Barış'ım özlücez seni,unutma ki sen bizim kalbimizdesin   :cry:

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2007, 00:20:39 »
Zaten sürekli televizyonlarda nabız yokluyolardı bu korkunç kaza sonrası.Doktorlarda umutların gün geçtikçe azaldığını söylyüp duruyorlardı.Sonuçlar olarak Allah'tan rahmet arkdaşları,ailesi ve hayranlarınada baş sağlığı diyorum...

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2007, 00:58:29 »
Yaşaması mucizeydi,yaşasaydı sakat kalma olasılığı yüksekti.Ama genede sevenleri umutla beklediler ama malesefki olmadı dayanamadı barış'ımız..Gencecık yaşında ayrıldı aramızadan..27 yaşındaydı henüz. Hep böylee zirvedeyken hep böyle iyi insanların başınamı gelir bu ölüm yaa..Bşımız sağolsun..mekanı cennet olsun  huzur içinde yat barış..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2007, 16:03:25 »
aklıma geldi yazmak için okadar bekledim site kapalı olduğu için nhayetinde geldi ve yazıyorum.Hergün okadar askerimiz şehit oluyor okadar adam bunun kadar duyarlı olsa cesur şehitleirmize karşı bu hallere düşmezdik hergün okadar şehitti 3.5 dakikalık haberde veriliyor ismi okunuyor toprağa verildi tamam diyor fakat bir sanatçı öldüğü zaman ortalık bir birine katılıyor yanlış anlaşılmak istemem fakat bunlara gösterilen önemin yarısı kadar şehitlerimize yüce cesur şehitlerimize gösterilmiyor yazık.....
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2007, 16:07:02 Gönderen: Kenyon_Martin »

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2007, 16:14:04 »
Sadece şehitler de değil ben de değinmek istiyorum bu konuya..

Tamam ben de üzüldüm, fatihamı okudum, fakat başka biri öldüğünde yaptıklarımın önüne geçmedi.. Gün boyunca yüzlerce insan oluyor. Bunların içinde şehidi, hayırseveri vs. heşeyi var. Düşünün 1-2 dakika. Bu kadar ölen insandan hepsi de daha mı değersiz? Sırf göz önündeydi, güzel şarkılar söylüyordu diye bu kadar ahhlanıp vahhlanmanın anlamı ne ? Veya diğer ölüp gidenler de bunları haketmiyor mu? Benim 2 hafta önce bir arkadadaşımın babası öldü. Belki daha iyi biriydi Barış Akarsu'dan. Zaten herkesin gideceği yer kesin. Aylarca yıllarca seni unutturmayacağız demenin de bir anlamı yok ki diyeceksek bu bence diğerlerine haksızlık...

Ne düşünürseniz düşünün, ister Barış'a saygısızlık yapıyor deyin isterseniz bu adam manyak diyin..

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2007, 16:18:54 »
Msn'den millet şu mesajı bilmem kaç kişe yolla Barış Akarsu'nun acısını paylaş gibisinden şeyler yolluyorlar ne oluyoruz ya ne oluyoruz....O mesajı yollayana arkadaş falan dinlemeden küfürü bastım.Ulan ne abartıyorsunuz daha 27 yaşında gencecik ulan askerde şehit olanlar vatan uğruna 20 yaşında şehit oluyor be.Her bayramda bayram olmasa bile belirli zman aralıklarında şehit ailelerinin yanlarına gidip onları ziyaret ediyoruz babamla birlikte.Acı paylaşacaksan böyle paylaş!!!!

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2007, 12:45:58 »
Artık küfür ettirene kadar tv de gösteriyorlar kimse kusura bakmasın.Onun üstünden para kazanıyorlar.Okadar şehit veriyoruz daha genç insanlar ölüyor abartmaya hiç gerek yok.Tabii gençti ALlah Rahmet Eylesin! Daha ne yapabiliriz ki?