Gönderen Konu: Oylar Kimlere Gidiyor ?!? NBATr Oy Skalası :)  (Okunma sayısı 7966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Oylar Kimlere Gidiyor ?!? NBATr Oy Skalası :)
« : 16 Kasım 2012, 10:02:24 »
evet geç oldu ama, all-star da kimlere oy veriyoruz..

Eğer değiştirmeden hep aynı isimlerse bir kereli yazıp yanına değişmez yazabilirsiniz.
Yok eğer değişken ise günlük yazın.

Benim verdiğim ilk iki oy değişken değildi şöyle idi

Batı:  Ömer Aşık, Tim Duncan, Andrei Kirilenko, O.J Mayo, Chris Paul
Doğu:  Joakim Noah, Luol Deng, Paul Pierce, Demar DeRozan, Rajon Rondo

Ek Kişi: Jason Kidd

Bugün de şöyle;
Bat: Ömer, Duncan, Gay, A.Miller :) ,C.Paul
Doğu: Noah,Deng,Pierce,P.George,J.Holiday

Ek Kişi: Jason Kidd

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oylar Kimlere Gidiyor ?!? NBATr Oy Skalası :)
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2012, 13:07:59 »
Pivot olayının kaldırılması hiç hoşuma gitmedi ama hem Ömer hem de Marc Gasol'ü alabildim, iyi oldu.Randolph dışarıda kaldı ama taraflılığım yüzünden..

Batı:Marc Gasol,Ömer,Nowitzki,Nash,Kobe
Doğu:Garnett,Ersan,Paul Pierce,Rajon Rondo,Deron Williams

JJ Redick(asıl listede olmaması biraz ayıp)
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2012, 15:00:18 »
Hiçbir siyasal amaç güdülmemiştir bu oylama işlemi yapılırken,öncelikle onu belirteyim,tamamen adalet :D :D

Batı: Ömer Aşık-Luis Scola-Zach Randolp-OJ Mayo-James Harden

Doğu: Anderson Varejao-Carmelo Anthony-Ersan İlyasova-Kyrie Irving-Jrue Holiday

Çok güzeller,di mi :D

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2012, 15:45:55 »
Doğu, Bursaspor kadrosu olmuş(Demirkol stayla) :-D

Ayrıca koskoca nba.com'un 24 saatte 1 oy uygulamasının internet hafızasına silmeye bakması da oyların katlanması içindir arkadaş..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2012, 01:08:37 »
daha oy vermedim.:D ayrıca ben bu oylama işine inanmıyorum.en yüksek oy alan 3 milyon oy falan alıyor ve ufak bir hesap yaptım.çok saçma.çok az geldi 3 milyon oy.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2012, 01:40:47 »
Batı : Ömer Aşık - Marc Gasol - Zach Randolph - Kobe Bryant - James Harden

Doğu : Greg Monroe - LeBron James - Carmelo Anthony - Deron Williams - Rajon Rondo

Opsiyonel oyuncu: Sormaya gerek var mı :) Jason Kidd

Bazı oyunculara haksızlık ettiğimi düşünerek ikinci kez oy kullandım.

Batı : Marc Gasol - Zach Randolph - Andrei Kirilenko - Kobe Bryant - Chris Paul

Doğu : Anderson Varejao - LeBron James - Carmelo Anthony - Jrue Holiday - Rajon Rondo

Opsiyonel : Jason Kidd

Doğu'daki aday gösterilen isimler şaka gibi yalnız. Paul George, David West, Aaron Afflalo, Emeka Okafor filan. JJ Reddick yok mesela. Kemba Walker'ı filan almışlar oraya, facia ya facia..

Doğu'da Rajon Rondo, Carmelo Anthony ve LeBron James'in çok hak ettiğini ve ilk beş çıkacağını düşünüyorum. Batı'da Marz Gasol - Zach Randolph izlemekten çok keyif aldığım ama muhtemelen Howard'ın filan arkasında kalacaklar. Bence ikisi de hak ediyor, özellikle Randolph. Kobe de skor lideri, o da ilk beşte olmalı. Chris Paul, tamam. Orada da üç numara sıkıntı Rudy Gay filan var, aman çıkmasın diyeyim.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2012, 01:45:27 Gönderen: KİDD_Fan »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2012, 10:26:36 »
Batı da berbat Eric Gordon,Ricky Rubio,Chauncey Billups,S.Nash sakat genede ana oy pusulasındalar gardlar da.... Yani Jason Kidd falan yok ama doğu da nasıl oluyorsa saçma..

Batı: Ömer-M.Gasol-Zach Rand.-T.Parker-C.Paul
Doğu: J.Noah-L.Deng-P.Pierce-Jrue Holiday-R.Felton(sakatlanmasa kyle lowry süper gidiyordu)
opsiyonel: Jason Kidd

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2012, 12:39:59 »
Bu arada Dwyane Wade'e oy atanın kafasında sandalye parçalıyoruz beyler ona göre :D

Çevrimdışı Ettore Messina

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2013, 18:22:49 »
Batı: Lee,Randolph,Durant,Kobe,Paul
Doğu: Noah,Pierce,Ersan,Holiday,Rondo
ekstra:Kidd

doğuyu oylamak hayli zor oldu, az kaldı bakalım

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2013, 06:09:15 »
En merak ettiğim konu Duncan'ı all star yapıp yapmayacakları

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2013, 11:40:43 »
umarım olur Griffin ve Love dan çok hak ettiği kesin.... Bence onu da onurlandırmalılar.. KG ve Kobe gibi old school adamların olacağı maçta Duncan da olmayı hak ediyor

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2013, 12:16:48 »
Griffin'den çok hak ettiğine asla katılmıyorum.Bu sene inanılmaz oynuyor ve skor yükünü ne zaman üstlenip ne zaman kendisini geri çekeceğini çok iyi biliyor, oyununu da müthiş geliştirmiş.Takımı ritimden düşürmeden muazzam bir yıl geçiriyor bence.Ama Love'dan fazla hak ettiği kesin ancak Love da all-star seçilmeyecek zaten.İnşallah olur ama.

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2013, 16:59:48 »
Üzgünüm ama Griffin nin öyle çok fazla bir gelişmişliği yok bence..Yani ligin en geniş kadrolarından birinde oynuyor ve oyun kurucusu Chris Paul. Ayrıca savunmada 2.11 boyunda, genç ve atletik bir adama göre neredeyse sıfıra yakın.. Birebir savunmada gücü ile biraz kapatsa da yardım ve çember savunmasında tüm iş D.Jordan a kalıyor...2.11 boyunda ve neredeyse 140 cm in üzerinde sıçrıyor, maç başına da 34 dk dan fazla süre alıyor ama blok ortalaması 1 in altında.. Bunun benim açımdan hiç bir bahanesi olamaz..

Evet griffin özel bir oyuncu, ego konusunda da şimdilik oldukça dengeli ve işleri takımla götürmeyi biliyor...Bu ayı da iyi geçiriyor ama aralık ayını 11 sayı 6 ribaunt gibi o kadar çok maçla geçirdi ki ?!? ... Duncan nın o yaşta hala Spurs savunması ve Hücumu için yaptıklarını düşününce Griffin bence onun kadar hak etmiyor bu arada 35-36 yaşında ki Duncan nın blok ortalaması 2.4 ama daha 20 lerin başlarında ki süper atletimizin hiç bir sezonunda kayda değer bir blok rakamı yok..Ya da yardım savunması... Hücumda da dediğim gibi onun işini oldukça kolaylaştıracak bir kadroyla oynadığını söylemek lazım..Hele ki Barnes ile Bledsoe bu kadar extra oynarken...İyi bir yıl geçiriyor ama ''muazzam'' bambaşka bir şey bence... ve ne kadar takım adına verimli ve paylaşımcı oynarsa oynasın 18+ 8+ 2+ nın ''muazzam'' bir yanını göremiyorum... O zaman David Lee, Steph Curry, Zach Randolph, yaşlarına göre Kobe ile Duncan(hatta kobe normal standartlara göre de), Kyrie İrving falan bunlar herhalde doğaüstü bir sezon geçiriyor olmalılar ;) ....

Bu arada foruma kattığın hareket içinde sana buradan bi teşekkürü borç bilirim kardeşim ;)
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2013, 17:06:00 Gönderen: Flash »

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2013, 15:54:10 »
Griffin'den çok hak ettiğine asla katılmıyorum.Bu sene inanılmaz oynuyor ve skor yükünü ne zaman üstlenip ne zaman kendisini geri çekeceğini çok iyi biliyor, oyununu da müthiş geliştirmiş.Takımı ritimden düşürmeden muazzam bir yıl geçiriyor bence.Ama Love'dan fazla hak ettiği kesin ancak Love da all-star seçilmeyecek zaten.İnşallah olur ama.

Saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Bu sene defalarca Clippers'ı seyrettim, Griffin'in iki tane iyi oynadığı maça denk geldim sadece. Biri kaybettikleri Orlando maçıydı (Josh McRoberts'la eşleşmişti) biri de Cleveland. Genel olarak oyununa bir şey eklediğini düşünmüyorum. Sadece sağ omzu üzerinden dönüp tek el(sol) yaptığı bir atış var o da çok verimli olmuyor. Şutunun geliştiğini de pek söyleyemem. Öyle bir atlet olunca yanında da Chris Paul 17 sayıyı filan her maç buluyor ama hiçbir zaman oyunu değiştiren ana etken diyemem. New Jersey Nets zamanında Jason Kidd'in yanındaki Kenyon Martin gibi. Paul ile yolları ayrılırsa kariyeri tıpkı Martin gibi (o kadar keskin olmasa da) düşüşe geçer diye düşünüyorum. Ayrıca bütün atletik yeteneklerine rağmen savunması ve ribaund katkısı çok düşük seviyede. LaMarcus Aldridge, Zach Randolph, David Lee gibi oyuncularla eşleştiği maçlarda sefil durumlara düşüşünü izledim bu sene. Bence ilk beş çıkmayı hak edecek bir şey yapmadı. En azından Randolph ve Lee'nin olduğu bir konferansta ilk beş çıkamaz benim kriterlerime göre. Clippers'ın başarısındaki asıl itici güç (Paul dışında yani) kenardan gelen Bledsoe - Crawford - Barnes üçlüsü bence. Neyse konu sapmaya başladı.

İstatistik bakımından kıyaslarsak;

Tim Duncan --> (ortalamalar) 30 dakika, 17,5 sayı, 9,8 ribaund, 2,8 asist, 2,7 blok

Blake Griffin --> (ortalamalar) 32 dakika, 18,3 sayı, 8,6 ribaund, 3,4 asist, 0,7 blok

Görüldüğü üzere arada dramatik fark olan departmanlar ribaund ve özellikle blok. İki oyuncunun özelliklerini düşündüğümüzde gençliği ve atletizmi ile Griffin'in iki departmanda da Duncan'ı ezip geçmesi gerekir ama durum tam tersi. Bu şartlarda Duncan'ı, Griffin'in önünde görüyorum ben. Ama en başta dediğim gibi, tersi düşünenlere de saygı duyarım.

Ayrıca Duncan, geçtiğimiz ay ''bir iki gün dinlenmeyi isterim'' dedi All Star olması sorulduğunda. Belki bu açıklama ve Popovich'in kulisleri onun seçilmesinin önüne geçebilir.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2013, 15:58:42 Gönderen: KİDD_Fan »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>