Gönderen Konu: OYLAR!!  (Okunma sayısı 29105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
OYLAR!!
« : 19 Kasım 2008, 22:31:46 »
Arkadaşlar ben merak ettim bu oylarla oynanıyor mu?Çünkü en çok alan bildiğim 3 milyondu.Yani 6 milyarlık bir dünyada 3 milyon oy!
Onu geçtim bu Yi Jianlian eğer seçilirse ne olacak?Yani 1.5 milyarlık Çin Yao'yu nasıl seçtiriyorsa onu da seçtirir.Yani 10 sayı ortalamalı Yi Bosh,Garnett'in önünde olacak.Geçen sene ne oldu dikkat etmedim gerçi.
Benim takıldığım bu oy sayısı meselesi.Bilgisi olan varsa sevinirim.

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
Ynt: OYLAR!!
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2008, 23:43:19 »
Dostum her ülkenin ve herkezin durumu böyle değil ki. Ayrıca Dünyanın %60 ı daha hiç telefonla tanışmamış... bu istatistiklere bakarak 3 milyon kişi çok ta kötü değil ama evet ben daha fazla olmasını beklerdim yani sadece çinden 3 milyon oy beklerdim ama benim bildiğim All Star lar sadece oylarla seçilmiyor.Oylarında etkisi büyük ama juriler filan var bildiğime göre.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı safak26

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2008, 12:48:41 »
ilk 5 ler tamamen internetten gelen oylarla seçiliyor.geri kalan toplam 14 yedeği ise takım koçları,basketbol yazarları ve tv yorumcuları seçiyor
seçilen oyunculardan birisi sakatlanırsa da onun yerine oyuncuyu Nba başkanı David Stern seçiyor.Tıpkı Mehmet Okuru seçtiği gibi

Yi Jianlian da büyük ihtimalle ilk 5 seçilecek.çinliler yao ming e oy verirken doğal olarak ilk 5 lerinde ona da yer verecek

şahsen ben her gün oyumu gönderirken hedo ve memoyu ilk 5 ime koyuyorum.all star maçında karşılıklı 2 Türk oyuncunun oynamasından çok büyük mutluluk duyarım.ayrıca Shaquille O'Neal sız bir all starın keyfi olmuyor
Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlerin yarınları değil mi?

Çevrimdışı _53_LaZraİl_53_

• Rize'nin Efendisi
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2008, 17:42:57 »
katlıyorum neden bizde çinliler gibi kendi ülkemizin adını duyurmak yerine gidip zaten seçilecek olan kobeye lebrona oy atıyoruz biraz milliyetçilik lütfen oylar hido memeyo en kötü senelerinde bile olsalar ki değiller ...

!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2008, 19:54:35 »
ilk 5 ler tamamen internetten gelen oylarla seçiliyor.geri kalan toplam 14 yedeği ise takım koçları,basketbol yazarları ve tv yorumcuları seçiyor
seçilen oyunculardan birisi sakatlanırsa da onun yerine oyuncuyu Nba başkanı David Stern seçiyor.Tıpkı Mehmet Okuru seçtiği gibi

Yi Jianlian da büyük ihtimalle ilk 5 seçilecek.çinliler yao ming e oy verirken doğal olarak ilk 5 lerinde ona da yer verecek

şahsen ben her gün oyumu gönderirken hedo ve memoyu ilk 5 ime koyuyorum.all star maçında karşılıklı 2 Türk oyuncunun oynamasından çok büyük mutluluk duyarım.ayrıca Shaquille O'Neal sız bir all starın keyfi olmuyor
Nasıl olduğunu ben de biliyorum da şimdi 10 sayı ortalamalı Yi Garnett'in,Bosh'un önünde olursa garip olmaz mı!
Ben de Memo,Hido ve Carter'a veriyorum diğerleri dandik.Tabi bir de Howard var.Carter olmazsa izlemem yine.

Çevrimdışı safak26

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2008, 20:30:37 »
ilk beş dokunulmazdır.mantıksız da olsa Yi Jianlian oylarla ilk beşe girdiği an kimsenin yapacağı birşey yok.zaten bu sene sonunda sistemde değişiklik yapabilirlermiş
Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlerin yarınları değil mi?

Çevrimdışı F34RL3SS

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2008, 16:59:36 »
çinlilerin yapabileceklerini bir düşünsenize :)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2008, 19:48:23 »
ilk beş dokunulmazdır.mantıksız da olsa Yi Jianlian oylarla ilk beşe girdiği an kimsenin yapacağı birşey yok.zaten bu sene sonunda sistemde değişiklik yapabilirlermiş

Sistem değişse de Çinlilere karşı bir sistem olmayacaktır. Şimdiye kadar Yao'nun durumuna çok karşı çıkıldı ve çok tepki çekti ama David Stern bir hamle yapmadı. Bunun nedeni Çin'in NBA'in popularitesini arttırmasında büyük bir öneme sahip olması. Stern için Çin büyük bir pazarlama alanı... Onları küstürecek bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı kidvcmişel

• Come On Vinsanty
  • Starter
  • ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NETS
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 19:55:41 »
Takımın koçları Yi'ye fazla süre vermez büyük ihtimalle. En fazla 15 dakika süre alır.

Çevrimdışı magicmert

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2008, 00:45:15 »
Arkadaşlar ilk beşlerin hepsini internetten gelen oylar belirliyor ne yazıkki.Bana kalırsa bu etkiyi %30 indirmeleri şart.Yoksa lakers'Da kadroya giremiyen Çin Milli takım guard'dı da seçilecek mazaallah! :D

Çevrimdışı neo01

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2008, 16:04:48 »
Her gun memo ve hido ya oyumu veririm yinede secilemezlerse bu NBA nın ayıbdır :D:D :D

Çevrimdışı in_vince_ble

• NBA Draft'ında
  • ViNsAnItY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2008, 18:11:39 »
ya vince carter sız bir all star izleyemen ben bu sene geçen sen olduğu gibi

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2008, 19:16:09 »
bende nash'siz bir all-star düşünemiyorum:::ama çinlilere de hak vermek lazım tabi ki.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı musa kaan

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Aralık 2008, 10:35:16 »
yi all stara muhtemelen giremez ben her gün hido ve memoya oy atıyorum
LEbRON JAMES EN İYİ OLACAK VE EN İYİ KALACAK

Çevrimdışı kidvcmişel

• Come On Vinsanty
  • Starter
  • ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NETS
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 08 Aralık 2008, 21:00:23 »
Nasıl giremez. Geçen sezon Yao'ya daha doğrusu Yao'nun All-Star seçildiği oyların %70'i Çin'den geldi. Bu %70'lik kısım herkes gibi kendi temsilcilerine verir. Yani Ji'ye oy verecektirler. Ama ilk 5'te fazla dururmu orası tartışılır.

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Aralık 2008, 22:01:52 »
Yi'nin seçilmesi çok yüksek bir ihtimal.Seçilmesiyle de bu all-star sistemi tartışılacaktır.Bence seçilirse büyük haksızlık ama oylarla seçileceğine göre yapılacak da bir şey yok

Çevrimdışı hobe24

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2008, 10:07:56 »
yi seçilirse atlarım ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2008, 11:59:08 »
Biz nasıl sürekli Memo ve Hido'ya oy basıyorsak onlarda Yao ve Yi'ye basıyorlar...Ama yine de Yi bu oyunla ilk beşi haketmiyor açıkçası...Ki yedeklerde bile olmamalı(yedekler zaten koçlar tarafından seçiliyor)...Bİr de Stern etkisi var tabii...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı LBJ#23

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2008, 18:12:09 »
bnce yi nin yerine daha byk yıldızların seçilmesi gerekir en azından daha zewkli bi All-star olması için... ayrıca cartersız bi All-star ı düşünemiorm ama bna Lebronla KoBe de ytr...xDxD
BeN sahada 5 kişiyi nasıL geçeceğimi değil,O 5 kişinin beni nasıL durduRacağını düşünüRüm..

Jordan#23

Çevrimdışı m reed

• NBA Draft'ında
  • Nalet Olsun İçimdeki THUNDER Sevgisine...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2008, 19:43:27 »
ben siteye üyeyim girince nası oy atcam bi yardım etsenize

Çevrimdışı desparaldo

• Rookie
  • **
  • Bir NBA şampiyonluğu ve bir de MVP ödülü <D-Wade>
    • Profili Görüntüle
    • Dwyane Wade . Com
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2008, 20:33:15 »
Arkadaşlar haksızsam söyleyin! Geçen sene Orlando formasıyla MIP ödülünü alan ve birçok kişiye göre All-Star seçilmesi beklenen Hido , bu sene nal topluyor. Onun geçen sene seçilmemesi ona hırs yaptırıp daha çok çalışmasını gerektirirken bu sene Memo'dan farklı bir yanı  yok onun bu sene All-Star seçmek sadece bize kaldı arkadaşlar. Modemi açıp kapatarak Hido'ya oylarınızı yollayın. HAYDİ TÜRKİYE MODEMİ AÇ - KAPA AÇ - KAPA
2006 MOST VALUABLE PLAYER OF THE ^3^rd YEAR

<DWYANE WADE>

Çevrimdışı aligo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 13 Aralık 2008, 01:12:01 »
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 SENEDİR BU SİTYE GİRMİYORUM BU DİYECEKLERİM ÇOK ÖNEMLİ GÜNDE 1 DEĞİL 1000 OYA VARMSINIZ SAnIRIM BENİM GİBİ GÜNDE 100 OY VEREBİLECEK ARKADAŞR VRDIR.ŞU AN YAPMANIZ GEREKEN oy verdikten sonra çerezleri her seferinde silip tekrar oy vermek çok basit yardımcı da oluruum yeter ki ikisne üst sıralara taşıyalım  msn==aligo-@ho <utah> <orlando>

Çevrimdışı Chosen1

• Editör
  • Starter
  • Chosen1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2008, 01:41:41 »
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 SENEDİR BU SİTYE GİRMİYORUM BU DİYECEKLERİM ÇOK ÖNEMLİ GÜNDE 1 DEĞİL 1000 OYA VARMSINIZ SAnIRIM BENİM GİBİ GÜNDE 100 OY VEREBİLECEK ARKADAŞR VRDIR.ŞU AN YAPMANIZ GEREKEN oy verdikten sonra çerezleri her seferinde silip tekrar oy vermek çok basit yardımcı da oluruum yeter ki ikisne üst sıralara taşıyalım  msn==aligo-@ho <utah> <orlando>

Beyler arkadaş olayı anlattı,denedim ve kesin çözümdür.Günde atabildiğimiz kadar oy atabiliyoruz.Yakın bir zaman içinde görüntülü olarak açıklamaya çalışacağım;ama lütfen benimle veya arkadaşla bağlantıya geçin,oyuncularımızı destekleyelim.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 13 Aralık 2008, 11:42:29 »
Silmeden de verebiliyorum ben?? Sanırım limit yok??

Çevrimdışı aligo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 13 Aralık 2008, 11:56:35 »
Arkadaşım Üzgünüm Limit var...İşte bizde bu limiti ordadan kaldıralım bak bu mesajı yuazmadan önce 10 dakikada 30 oy kullandım günde 100 oy kulanırsak 1000 kişi 300000 oy kullanırırız buda çok iyi bir katkı olur