Beni konu alan bir konu , zamanında bir yerde yazmıştım ama burda daha açık açık yazayım..
Şimdi basketbolu niçin seviyoruz arkadaşım? Hoşlandığımız için, zevk aldığımız için.. Benim hoşuma giden, izlemekten zevk aldığım oyuncuysa ve bu oyuncunun yaptıklarından dolayı bu işi seviyorsam onun için takım tutarım. Tutarım-tutarsın-tutar bu iş böyle, kişisel tercih olayı..
Sen de tartışalım demişsin, öyle bir hava var ki sanki oyuncu için takım tutulmaz gibi garip bir etik varmış gibi. Yok böyle bir kısas. PussyCatdolls'un bir üyesini sevdiğimden dolayı, güzel geldiğinden dolayı grubu severim. Kızların hepsi bana güzel gelmek zorunda değil. Aslında olay takım tutmak değil de, oyuncudan ona olan sevgiden dolayı takıma ilgi duymak da denilebilir..(Pussycatdolls grubundan nefret ederim, açıklayıcı olsun diye onu örnek verdim neyse)
Ben basketi MJ ile sevdim, Carter ile bağımlısı oldum. Smaç yarışmaları oldu NBA sevgisini başlatan, kim karışır ki? Benim sevgim bundan dolayı geliyor, nedir bu terbiyesizlik gibi gösterilme çabası?
Oyuncu için tutuyorum Nets'i, tutarım da takas olsun ben de takas olurum. Olay budur yani.. Mesela Sheed'i de çok severim, bana hitap eden özellikleri var. Ondan dolayı da Detroit'e sempatim vardır. Yani bu olay böyle. Kimse ne oyuncu için takım tutulmaz havalarına girebilir ne de bu konuda diretebilir.. Ama mesela Nets'i Nets olduğundan dolayı seven bir adam daha fazla Nets'lidir, ona lafım yok..