Gönderen Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma sayısı 47907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Evet arkadaşlar...Yıllardır kafaları kurcalayan bir sorudur benim için bu;

VC Nets yerine başka bir takımda olsaydı..Bu kadar Nets taraftarı olurmuydu?
Sistemlermi takım tutturur?Oyuncular mı?
Bir Lebron başka takımda olsaydı? Bu kadar Cleveland taraftarı olurmuydu?
Yada İverson 76ers'teydken Sixers taraftarı boldu,Denver'a gelince Denver'lı çoğaldı.Bunun sebebi nedir?
Garnett Wolfes'deyken Wolfes'li,Boston'luyken Boston'lu olmak ne kdaar doğrudurç?
Yoksa bizmi bir şeyleri yanlış biliyoruz.Böylemi takım tutulur?Tartışalım tartışmaktan kaçınmayalım...
Aranızda varsa oyuncu için takım değiştirenler ki var kaçınmasınlar ben şunun için takım değiştirdim.Şu şu sebelerden dolayı. desin.Aynı şekilde.Biri desin ben takıma kim gelirse gelsin Sistemin taraftarıyım..Şu şu sebeblerden dolayı desin...

Bu tartışalacak en güzel konulardan biri bence.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2008, 20:47:54 »
  Bu konu forumumuzda çok tartışıldı edildi hatta artık tartışma konuları arşivde yani tekrar kurcalamanın alemi yok takım tutmak oyuncu tutmak değildir.Takıma kim gelirse gelsin kim takımdan giderse gitsin takıma bağlı kalmaktır.En ufak bir takasta takım değiştirerek takmı tutulmaz.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2008, 20:50:28 »
 O kişi bende taraftar değildir.. Bu konu Kaan'ında dediği gibi çok tartışıldı kavgalara sebep oldu.. Bence oyuncu için takım tutanlar gerçek taraftar değillerdir.. Misal.. Wade başka takıma gitti ben Wade'in gittiği takımı tutmam duruma göre o takım favori takımım olabilir.. Örnek Kaan torontoya yazı yazıyor ve favori takımı toronto ..
Ama tuttuğum takımdan hiçbir zaman vazgeçmem Örnek Apo abi .. (lordapo)

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2008, 20:57:01 »
Beni konu alan  bir konu , zamanında bir yerde  yazmıştım ama burda daha açık açık yazayım..

Şimdi basketbolu niçin seviyoruz arkadaşım? Hoşlandığımız için, zevk aldığımız için.. Benim hoşuma giden, izlemekten zevk aldığım oyuncuysa ve bu oyuncunun yaptıklarından dolayı bu işi seviyorsam onun için takım tutarım. Tutarım-tutarsın-tutar bu iş böyle, kişisel tercih olayı..

Sen de tartışalım demişsin, öyle bir hava var ki sanki oyuncu için takım tutulmaz gibi garip bir etik varmış gibi. Yok böyle bir kısas. PussyCatdolls'un bir üyesini sevdiğimden dolayı, güzel geldiğinden dolayı grubu severim. Kızların hepsi bana güzel gelmek zorunda değil. Aslında olay takım tutmak değil de, oyuncudan ona olan sevgiden dolayı takıma ilgi duymak da denilebilir..(Pussycatdolls grubundan nefret ederim, açıklayıcı olsun diye onu örnek verdim neyse)

Ben basketi MJ ile sevdim, Carter ile bağımlısı oldum. Smaç yarışmaları oldu NBA sevgisini başlatan, kim karışır ki? Benim sevgim bundan dolayı geliyor, nedir bu terbiyesizlik gibi gösterilme çabası?

Oyuncu için tutuyorum Nets'i, tutarım da takas olsun ben de takas olurum. Olay budur yani.. Mesela Sheed'i de çok severim, bana hitap eden özellikleri var. Ondan dolayı da Detroit'e sempatim vardır. Yani bu olay böyle. Kimse ne oyuncu için takım tutulmaz havalarına girebilir ne de bu konuda diretebilir.. Ama mesela Nets'i Nets olduğundan dolayı seven bir adam daha fazla Nets'lidir, ona lafım yok..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2008, 21:09:53 »
Ben bu oyunu Jordan için değil, Jordan'lara meydan okuyan Bad Boys için sevdim..Anlaşılacağı gibi felsefeden de takım oyununu ve savunmayı ön planda tutan bir oyun anlayışım var.

Hani bazen diyorum da saptırmayı çok sevenler sazanlaşıyor ya bu konu da halbuki hakaret anlamında değil örneklendirmek amaçlı söylüyorum.Benim oyun anlayaşım da ''Eğlenmek isteyen sirke gitsin.'' Eğlendirecek bir şaklaban bulsun..Ben smaç değil blok severim..Anormal sayıların atıldığı maçlara değil değil aza kanaat ederim.

Oyuncu için asla takım tutmam..Ki kendimi bildim bileli Detroit'liyim öyle de gidecek..Sevdiğim oyuncular yok mu? Var elbette. Allen Iverson'ı mesela çok severim. İzlemekten ayrı bir keyif alırım ama Denver'ı tutmayı değil aklımın ucundan geçirmek düşünmesi bile kabus..

Oyuncu için takım tutmak bana son derece saçma geliyor..Yani don değiştirir gibi takım değiştirmek yakışık almaz..Ancak oyuncu için takım tutmakta ayrı bir bakış açısıdır..Ben tasvip etmiyorum bunu..Fakat adama tutup da ''Niye oyuncu için takım tutuyorsun.'' demem. O kişiyi bağlar..Öyle mutlu oluyorsa öyle olsun..Ama bana kalırsa etik değil o da ayrı.

Zevkler ve renkler der geçerim..Ben kendimi biliyorum..Detroit'li geldim öyle giderim..Ve şunu asla unutmayın kim olursa olsun alemi cihan dahil olsa asla takımdan büyük değildir..Biri çıkar aksini söylerse o zaman külahlar değişilir tabi..

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2008, 11:53:56 »
Sevdiğim oyuncu için takım tutmayı sevmem ben şahsen yani sevdiğim oyuncu iyi performans göstermiş eyvallah..gerisi önemli değil...Bildiğiniz üzere Kenyon Martin hayranıyım yani onun Detroit'te oynaması en büyük hayalim o gerçek bir Bad Boy ruhu taşıyor bu takımın gerçek savaşçısı olacağına inanıyorum.Zaten çocukluğunu büyük bir bölümü Michagan mahallerinde geçmiş.Yani Pistons ve K-Mart bu iki şey beni Nba'e bağlıyan...

Ben Bad Boys'u Nba'de eşi benzeri olmadığı için sevdim...

Nba'de takımlar şampiyon olduklarında herzaman ön plana çıkanları onları 4 seri taşıyan bir yada iki oyuncuya güvenirler.Bulls saltanatında Jordon-Pippen vardı,Lakers şampiyonluklarında Shaq-Kobe hep konuşurdu,Spurs takım oyunu olarak en ön plana çıkan takım gibi görünüyor fakat onlarıda Duncan'sız bir düşünün derim,keza Miami şanpiyon olduğunda Wade sazı eline alan isim oldu...Fakat Detroit şampiyon olduğunda takım her zaman takımdı hep o beş oyuncu bir bütün olup karşı takımı bunaltan savunmasıyla yıldırırdı.Hiç bir zaman bir oyuncumuz öle sivrilip takımımızi tüm maç alıp götürmedi."Çünkü biz sahaya daima 5 kişi çıkarız"...Hiç bir zaman bi oyuncumu çıkıp 30 şu kullanıp 40-50 sayı atmaz çünkü basketbol bir bütünlük oyunudur...Basketbol'un doğrularıdır Detroit Pistons...

Yani şöle bi düşündüğümüzde Nba takımlarını yani Detroit'ti yakından tanırsanız onu daima ayrı bir kefeye koyarsınız onları tarhini bilirseniz vay be dersiniz özellikle Laimberr'lı,Joe Dumars'lı İsiah Thomas'lı '89 ve '90 yıllarda kazanılan şampiyonluk hikayeleri bambaşka bir tat verir insana ve bu takıma farklı bir aşk beslemenizi sağlar...

Deeeeeeetttttrrrrooooiiiittt -- Bassskkeetttballl

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2008, 14:26:20 »
 Ben Nuggets'ı Iverson ile sevdim yalan atmaya gerek yok.Nuggets'tan önce ise 76ers'i takip ederdim ama o 76ers'i tutmazdım.Yani Nuggets'tan önce tutttuğum bir takım yoktu diyebilirim.O zamanlar 76ers'imi tutsam diye kafadamdan geçirirken(zaten o zamanlar Nba'le aram bu kadar iyi değildi) Ivy takas oldu ve bende Nuggets'ı tutmaya başladım.Sonrasında ise Nuggets'a bağlandım dedimki işte aradığım takım bu.Renklerinden tutun oyun sistemine fast breaklerine,formasına kadar bu takımı benimsedim.Iverson'la başlayan Nuggets tutkum artık bana iyice aşılandı.Iverson ve Melo gitsede takımım ligin dibinde yer alsada artık Nugs'ı bırakmak yok,yani artık kendimi Denver'da yaşayan bir Nuggetslıyla eşdeğer görüyorum.

Kendi hikayemin dışında bana göre oyuncu tutmak doğru bir davranış değil ama kimsenin kararına karışamazsın.Kendi içinden geçirebilirsin bu adam yanlış yapıyor diye ama bunu adamın karşısına çıkıp oyuncu tutamazsın şeklinde de söyleyemezsin.Sonuçta Nba'e bir takım için bağlanmış kişiler az olsa gerek.Bunun için oyuncu tutanlarında kendilerine has sebepleri vardır...

Çevrimdışı efeslianıl91

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2008, 17:10:09 »
bence s,stem için takım tutlur.ıverson denver e geldiğinde pekçok  sixers lının denver e kaydığını gördüm bu cok yanlış bence.
CLEVELAND CAVALİERS-LEBRON
EFES PİLSEN
GALATASARAY

Çevrimdışı shaq_32

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2008, 18:34:54 »
Bencede sistem için tutulur yani insanlar onlara taraftar der ama ben onlardan biri değilim.Bazı oyuncular vardır özel oyuncular onlar için takım tutulup değiştirilebilir kanısındayım.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2008, 18:52:31 »
Öncelikle kafalardan şunu silmek gerekir;"oyuncu için Takım değiştiriyor,saçmalık..". Herkesin bir zevki bir açıklaması bir tarzı vardı diye düşünüyorum...

Ben basketbolu,Stockton To Malone'u izlerken sevdim..Onları izlediğim zaman Nba ne bilmezdim hatta basketbolda..Onlarla Nba bağlandım ve onlarla Utah JAZZ' lı oldum.Ben ne Mehmet Okur için Jazz'lıyım nede Boozer..Ben Jazz'lı olduğumu bilince iki basketbol ilahın adı aklıma geldiği için Jazz'lıyım.Yani ben oyuncu için Jazz'ı tutuyorum.Ama Utah'a kim gelirse gelsin,kim giderse gitsin Ben hep Utah'lı olucağım.Utah'lı olmam bir çok ön yargılara sebe oluyor.Mehmet  Okur olmasa o takımı tanımazdın falan gibi sözler.Ben MEhmet'ten öncede Utah'lıyım dedim sonrada diyeceğim.Ligin dibindede olsalar,zirvesindede.

Sonuç olarak benim durumum farklı ben oyuncu için takım seçtim şimdide onlar için takım tutuyorum.Sistem herşey benim ruhumu ifade ediyor.Taraftarlarından tutun maskotlarına kadar benim felsefem.Yani Mehmet Utah'ta olmazasada ben Utah'lıyım olsada.Ben Stock-Malone için Utahlıyım..

Ayrıca oyuncu için takım değiştirenler o kadar çok ancak sanki çok büyük saçmalık olarak gösterildiği için kimse bunun söylüyemiyor.İverson için Denver'lıyım veya Lebron için CAVS'lıyım diyemiyor.Çünkü herkes büyük salaklık gözüyle bakıyor.KAlkıp açıklayan arkadasları tebrik ederim herkesin nedeni olduğu sürece her yapılana saygım vardır.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2008, 18:58:54 »
  Onur bu kadar açıklayıcı bir şekilde Carter fanlığını yazmış bir şey sormak istiyorum Onur'a
 Carter basketbolu bırakır emkeli olur vs işte aktif basketbol hayatına son verirse sen bu ligi izlemeyecek misin yada takım tutmayacak mısın ? Ne yapacaksın :)

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2008, 20:36:07 »
Jordan gitti ama ben hala Bulls luyum...O derece....Valla hem oyuncu hem sistem için ikisi denk geldimi tadından yenmiyor....Örnek 80 ler Lakers ve 90 lar bulls gibi.......
Ben Nets Sempatizanı isem Sadece Kidd yüzünden..kidd gitsin Nets umrumda olmaz..Benim Esas takımım BullS....
Açıkcası MJ bıraktığında ne oldu lan burada oldum..Ama onların nostaljisi ve yeni genç Chicago nun yıllar içerisindeki macerası ile birlikte ben Bu takımı her iki anlamda da tuttum hem franchise ve dev bir oyuncu hemde disiplinli ama aynı zamanda yaratıcılığı törpülemeyen bir oyun stilimiz vardı..kendi adıma mutluyum....Ama Kobe için LAL,Bron için CLE,Carter için NJ tutanlara da bir şey diyemem......Evet beni bu dere yatağından denize MJ sürükledi ama ben Hala BUlls denizinde yüzüyorum bu yüzden mutluyum..İyi bir Rehberim oldu..Şimdi ise iyi bir denizim var... :D (garip oldu ama anlayan anladı)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • MVP
  • McClaaaaaaaane!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2008, 00:04:42 »
Fakat Detroit şampiyon olduğunda takım her zaman takımdı hep o beş oyuncu bir bütün olup karşı takımı bunaltan savunmasıyla yıldırırdı.Hiç bir zaman bir oyuncumuz öle sivrilip takımımızi tüm maç alıp götürmedi.

Orda dur.Isiah Thomas neciydi?

Kendi açımdan şunu söyleyebilirim,şahsen basketbol idolüm John Stockton'dır ama Utah değil NewYork beni cezbetmiştir 98 play-offlarındaki inanılmaz oyunlarıyla.Bundan sonrası ise hissedilen aidiet ile ilgilidir.

Herkese saygım var ama bence de oyuncu için takım değştirmek karaktersizlik.Tutarlı olmak lazım,sadece takım seçerken değil hayatın tüm bölümlerinde.

Yippi Ka Yey motherfucker...

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2008, 00:42:27 »
oyuncu için sadece takıma karsı sempati duyulur oyuncu için takım tutmak deuşuk bişe olur D:oyuncular gelip geçici zaten insalar belli bir yerde bir takıma bağlılık duyarlar bu insanın doğasında var bağlanma hesabı :D Ben kendi karakterime göre sistemi olan takımı tutarım 'sistem için takım tutarım'..!

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2008, 17:42:08 »
sacma, hiçbir zaman netsli olmadım ben carter lıyım ama netsin kazanmasını istedim cunku carter ı daha fazla seyredebilecektim hatta carter nets de oldugu için oldukca uzgunum cunku bir metropol takımında oynasaydı daha fazla saygı görürdü bugün bile hala smac yapmaktan baska bi işe yaramayan bir adam diyenler oluyor onlar takım tutsa ne olur bana bu oyunu sevdirendir bu adam ne yaparsa pesindeyim
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • MVP
  • McClaaaaaaaane!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2008, 13:12:18 »
"Carterlıyım" ne denek arkadaşım? "Ankaralıyım" der gibi.Saçma saçma kavramlar icat etme bir yerlerinden.

Yippi Ka Yey motherfucker...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 26 Şubat 2008, 07:01:13 »
"Carterlıyım" ne denek arkadaşım? "Ankaralıyım" der gibi.Saçma saçma kavramlar icat etme bir yerlerinden.
Salih bu aralar kopartıyorsun beni :-D Sonics takımı taşıyacak, Seattle'a Carter'ı taşırız.. Seattle Carter  :-P

Neyse arkadaşlar biraz daha özen göstersek yazdıklarımıza  :wink:

Çevrimdışı delyvaldes

• Return The Dely
  • All-Star
  • Acid Boys
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Şubat 2008, 11:55:39 »
Güzel bir konu açıklaması uzun cevabının kısa olması gereken bir konu açıkcası.Neden bu takımı tutuyorsun diye bir soru soruldugunda hepimizin vereceği cevap kendimizi tatmin ettiği sürece sorun yok.Kendi açımdan konuyu ele alıyorum 98 senesinden beri gazete küpürlerinin alt satırlarında ufacık yazılarla takip etmeye başladım.O zamanlar bir Jazz bir New York bir Chicago ligin elit takımlarındandı.Hep izledim yaşımın ufak olmasından dolayı bir takım tutma konusunun zaman alacağını bildiğimden gözlemlemek en iyisiydi.Ben Bad Boys lara yetişemedim ben Jordan efsanesinin son senelerine yetişebildim belki onlarıda gözlemleseydim daha iyi yorum yapabilirdim bu olay tıpkı dünyanın en iyi futbol oyuncusu kim sorusuna benziyor.
 Kimine göre Pele en iyi oyuncudur.Kimine göre de Maradona fakat insan gördüğünü izlediğini beğendiğini tutar.Kaç kişi Pele nin oyununu gördü büyük bir futbolcudur sözüm yok fakat Maradona yı şu anda dünyada Peleden daha fazla tanıyan var nedeni ise orta yaşlı insanların tümü bu oyuncuyu izleme fırsatı bulmuşlar.Şimdi asıl konumuza gelirsek 99 senesinde gerçekleştirilen takas la Nets canlandı.Bir takımın yeniden yapılanmasını ve başarıya nasıl gittiklerini gözlemlemem beni onları  tutmamı sağladı.Genç isimlerin nasıl bir yıldız oyuncuya dönüştüklerini gördüm.Orta okula giderken sabahın 3 ünde 4 ünde kalkıp final serisini izledim belki kaybettiler ama verdikleri savaş beni cezbetmiş olucak ki hala Nets liyim diyebiliyorum.AmA ben bir oyuncu için tutmadım bu takımı oynadıkları basketbol hoşuma gitmişti çünkü bir yıldızları vardı yanında da 2 kanadı o yıldız kanatlarını öyle bir uçurdu ki kimsenin beklemediği bir şekilde üst üste 2 sene final oynadı bu takım işte bir takım tutmanın hikayesi bende budur.
   Kimine göre sistem kimine göre gözlem ama şunu iyi biliyorum takım tutmak ile bir oyuncu için takım tutmak arasında fark var.Ayrıca hiç bir kimseyi oyuncu için takım tuttuğu için yargılayamam.
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-

Çevrimdışı -Curtis-

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Şubat 2008, 12:47:06 »

Garnett Wolves'deyken Wolves'li,Boston'luyken Boston'lu olmak ne kdaar doğrudur?

O kadar haklı bir konudan bahsetmişssin ki, çok hoşuma gitti arkadaşım.
Avatar imzada da bahsettiğim gibi, Garnett için Minnesota'lı olunmaz. Benim Garnett'e başlanmam bilgisayar oyunu sayesinde oldu. Her ne kadar saçma gelsede öyle. Sonra İnternet'te T-Wolves'ı araştırdım. Sonra ben bu takımı tutuyorum dedim. Şu anda ligde çok parlak performans ortaya koyamayabilirler. Ama T-Wolves 0-82 yapsa bile ben bu takımı tutucam. Bu sitede Romulus diye bir Wolves'lı arkadaş vardı. Garnett'in Boston'a gitmesiyle ilgili bir konu açmıştı. Oradaki cevaplarda hemen ben Boston'lıyım diyen arkadaşlar vardı. Onlara verdiği cevap çok hoşuma gitti. "O zaman sen T-Wolves'lı değildin ki" dedi. Her ne kadar çok basit bir söz olsa da, 10 saniye düşündükten sonra insan ne demek istediğini anlıyor.

Her zaman her yerde Minnesota Timberwolves  <minnesota>

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 26 Şubat 2008, 18:14:52 »
ya kardesim tutup ta ne cıkarmıssın simdi ben carter için nets i tutuyorum deseyidim sorun yoktu ama "carter lıyım" dedik diye olay oldu kompozisyon sınavı olmuyoruz burada carter fanıyım deseydim keşke
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Şubat 2008, 19:25:35 »

En güzel iki örnek var burada:Türkiye'nin basketbol duayeni kimdir?MM(Murat Murathanoğlu)...Takım tutar mı tutmaz...Memo ile farklı bir bağı vardır,arkadaşıdır.Deron'ı kendi ünivesitesinde okuduğu için sever keza Luther Head'ide...AK-47'yi de Avrupalı ve Memo ile ilişkisinden dolayı sever.Sloan'u onun gibi "eski" olduğu için ayrı bir sempatisi vardır(buradaki eski yanlış anlaşılmasın.)...Bütün bunları görüpte,Utah'lı diyenler(veya diyecek olanlar) büyük yanılgı içindedir...Ki üniversitesinden dolayı Bulls'lu olması daha büyük bir ihtimaldir...

Bence o kadar emin olma bir MM'dan ,Utah maçı izlerken ne kadar heyecanlı olduğunu herkes görüyor.Hatta bir maçında son dakikalarda Utah ribaunt alınca "Ribaunt'u aldık" dediğini bile duydum.

Murat Kosovayı bilmemde MM bence Utah'lı bunu her yönünden okuabiliyorsun.En azından ben öyle algılyorum...

Yani bu kadar emin olma takım tutmadıklarına.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2008, 19:34:30 »
Kaç tane maç anlatan hangi takımı tuttuğunu söylüyorki?
(Sabri Ugan,Ertem Şener,MM,MK,Osman SAkkallıoğlu?...)

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2008, 19:50:55 »
Neyse konu kaymasın ama ben takım tutmadıklarına inanmıyprum.Herkesin gönlünde yatan bir takım vardır.Sadece onlar işi gereği bunu söylüyemiyorlar yada söylemek istemiyorlar.

Naçizane ;-)

Rudy!Rudy!Rudy!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2008, 20:27:36 »
Oğuz-Aykut-Rıdvan, Metin-Ali-Feyyaz ya da Hakan Şükür-Hagi vs vs son dönemleri söylüyorum..
Bu adamlar için FB, BJK, GS'ı tutanlar vardır..Ama bu adamlar için sempati duydukları takımı bu adamlar gittiği zaman bırakan kaypaklık yapar..Bazı konularda çizgiler vardır...

Sempatinin oluşmasını sağlayan unsur farklıdır..Birde don değiştirir gibi takım değiştirmek farklıdır..Bunun tartışılacak pekde bir yanı yok..

Ayrıca MM'nin falan takım tutuyor tutmuyor muhabbetine hiç girmeyelim..Konuyla alakasız ve aslını pek bilmediğiniz şeyler..Varolan şeyleri konuşmak daha mantıklı..

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #24 : 27 Şubat 2008, 11:39:14 »
MM=Chicago lu kendi de açıklamıştı.....

Bir oyuncu sürükleyici etken yaratbilir...Ama bir camiaya ya tutunma olayını sağlayamaz......Bu yüzden bende ki gibi ikisi birlikte olursa tadından yenmez...
« Son Düzenleme: 04 Mart 2008, 22:18:23 Gönderen: Flash »

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)