Gönderen Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma sayısı 47912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KingLeBronJames

• Yeni Üye
  • #23 Is Back
    • Profili Görüntüle
    • LeBron James Website
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?
« Yanıtla #25 : 19 Mart 2008, 18:33:50 »
aslına bakarsanız bazı oyuncular için bu olay değişir bence.sonuçta bu organizasyon ulkemıze cok uzak oldugu ıcın pekde umrumuzda olmuyor aslında yada fanatik denecek kadar bir taraftar olamıyoruz.mesela tuttugumuz futbol takımınından çok sevdiğimiz bir oyuncu baska bir klube transfer olunca klubumuzu bırakmıyoruz.bence bu klube olan yakınlıkla ilgili.atıyorum ben cleveland a taşındım ozaman bu şartlar kesinlikle değişir.bence %100 içinde yaşamakla ilgili bu olay...ama aramızdada vardır tabiki sistem taraftarı fakat çoğunluk star oyuncu taraftarı...saygılar !!!

Çevrimdışı pckopat

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Mart 2008, 14:58:17 »
aslına bakarsanız bazı oyuncular için bu olay değişir bence.sonuçta bu organizasyon ulkemıze cok uzak oldugu ıcın pekde umrumuzda olmuyor aslında yada fanatik denecek kadar bir taraftar olamıyoruz.mesela tuttugumuz futbol takımınından çok sevdiğimiz bir oyuncu baska bir klube transfer olunca klubumuzu bırakmıyoruz.bence bu klube olan yakınlıkla ilgili.atıyorum ben cleveland a taşındım ozaman bu şartlar kesinlikle değişir.bence %100 içinde yaşamakla ilgili bu olay...ama aramızdada vardır tabiki sistem taraftarı fakat çoğunluk star oyuncu taraftarı...saygılar !!!

dediklerine katılıyorum futbol örneği gibi bende bi cleveland taraftarı lebron hayranı olarak teşekkürler diliyorum

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #27 : 30 Mart 2008, 17:43:32 »
  Valla size tek sölücem laf var forma için takım tutulur süperstarlar için değil o zaman futbolda
gs li fenerli yada beşiktaşlı olmanın anlamı yok.

Çevrimdışı Michael 23 JORDAN

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #28 : 30 Mart 2008, 18:46:12 »
Jordan gitti ama ben hala Bulls luyum...O derece....Valla hem oyuncu hem sistem için ikisi denk geldimi tadından yenmiyor....Örnek 80 ler Lakers ve 90 lar bulls gibi.......
 Ben Nets Sempatizanı isem Sadece Kidd yüzünden..kidd gitsin Nets umrumda olmaz..Benim Esas takımım BullS....
 Açıkcası MJ bıraktığında ne oldu lan burada oldum..Ama onların nostaljisi ve yeni genç Chicago nun yıllar içerisindeki macerası ile birlikte ben Bu takımı her iki anlamda da tuttum hem franchise ve dev bir oyuncu hemde disiplinli ama aynı zamanda yaratıcılığı törpülemeyen bir oyun stilimiz vardı..kendi adıma mutluyum....Ama Kobe için LAL,Bron için CLE,Carter için NJ tutanlara da bir şey diyemem......Evet beni bu dere yatağından denize MJ sürükledi ama ben Hala BUlls denizinde yüzüyorum bu yüzden mutluyum..İyi bir Rehberim oldu..Şimdi ise iyi bir denizim var... :D (garip oldu ama anlayan anladı)

MM=Chicago lu kendi de açıklamıştı.....

Bir oyuncu sürükleyici etken yaratbilir...Ama bir camiaya ya tutunma olayını sağlayamaz......Bu yüzden bende ki gibi ikisi birlikte olursa tadından yenmez...

Bende Utkan arkadaşımla aynı sebepleri taşıyarak Chicago BULLS tutmaktayım ayrıca sebeplerimden bir taneside takımın Rengini, Logosunu, Adını yani anlıcağınız Teması müthiş hoşuma gitmekte yani bir futbol takımı taraftarı değilim hiç takip etmem futbolu ama NBA + Chicago BULLS bambaşka bişey benim için

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #29 : 30 Mart 2008, 20:28:59 »
Gerçektende tarihin bence 95 yılından beri en iyi formalarına sahip takım Chicago olmuştur..O Ferrari kırmızı deplasman formaları büyük göğüs pantolu numaralar...Siyah çizgili ya da siyah düz alternatif formalar renkler ve şehir ile uyumu, Logosu her şekilde bu heyecanlı lige uygun...CHİCAGO BULLS

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı solserit

• Rookie
  • **
  • Hornets Fan!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 31 Mart 2008, 23:56:55 »
Bence sistem için tutulur.Olası bir takasta sevdiğim bir oyuncu başka takıma geçince o takımı tutmak benim anlayışıma ters.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #31 : 05 Nisan 2008, 17:01:02 »
3 yaşından beri nba yı takip ederim
Nasıl biberonun NBA logolu falanmıydı :D
Gerçekten bu sene okuduğum en masumca ve safca atılmış mesaj :D ya varya ..neyse..nuhaha...off off :D

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı T_A_G

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 05 Nisan 2008, 20:27:02 »
oyuncu için takım TAKİP edilir buna tamam ama Oyunuc için takım tutmak çok saçma ha sen oyuncu için takım tut ha ben cinler periler görüyorum de aynı şey tamamen sistem,takım ruhu ve bütünlük için tutulur takım ama ne yazıkki çevremizde bir çok insan nba ilgileniyormuş gibi gözükmeye çalışıp duydukları ilk isim için takım tutuyorlar

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 05 Nisan 2008, 20:32:53 »
Yani oyuncu için takım tutmak zor örnek lebron kobee garnett t mac carter vs gibi oyuncular için hangi biri için takım tutabilesinki :-D Ama en çok sevdiğin oyuncu için takım tutabilirsin  :wink:

Çevrimdışı D-WILL

• Rookie
  • **
  • bErKaN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 05 Nisan 2008, 21:24:50 »
Biz Türküz. Eğer Amerika da yaşasaydık oturduğumuz şehrin takımını tutardık ama şimdi ben utah o nie destekliyeyim ki. Deron Williams olmasa hiç bir maçını seyretmem ama D-Will var diye tvnin verdiği bütün maçları izliorum. D-Will takasla başka bi takıma gitse bu defa da o takımı tutarım

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #35 : 06 Nisan 2008, 14:03:35 »
Dostum sen 1 nisan şakasımızın nesin böyle tutturdun 3 yaşından beri takip ediyom diye 3 yaşında takip ettiğin Slam Dunk anime dizisi olmasın 3 yaşında istersen dünyayı dolaşmış ol aklında ne kalır sence 3. yaşındaki çocuğun

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 06 Nisan 2008, 14:23:31 »
Dostum sen 1 nisan şakasımızın nesin böyle tutturdun 3 yaşından beri takip ediyom diye 3 yaşında takip ettiğin Slam Dunk anime dizisi olmasın 3 yaşında istersen dünyayı dolaşmış ol aklında ne kalır sence 3. yaşındaki çocuğun
Dostum valla tanıdığım bi kaç kişi var gerçektende bebekliğinde ne yaptığını hatırlıyor..İmkansız değil yani bu... ;-)

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #37 : 06 Nisan 2008, 14:35:35 »
Dostum valla tanıdığım bi kaç kişi var gerçektende bebekliğinde ne yaptığını hatırlıyor..İmkansız değil yani bu... ;-)

Doğrudur olabilir bazıları biliyodur hadi onu geçiyorum ama 2 kere söyleme gereği neden duyuyor arkadaş ben onu anlamadım konuluylada alakası yok ve zaten bize ne bize bişey kanıtlaması gerekmiyor

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı duncan21spurs

• No Trashtalk
  • Rookie
  • **
  • Sadece duvarlar Dönmez.....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 06 Nisan 2008, 14:50:15 »
Konunun başlığı sistem değilde takım ruhu veya felsefesi için mi tutulur olsa tam olurmuş

Cevap ; Tabiki sistem  <spurs>

Kabul ediyorum Duncan olmasa Spurs bu kadar başarılı olamaz ve takım ın felsefesi de bu kadar dikkat çekmezdi ama şimdi 4 şampiyonluğunuda aynı sistem aynı oyun tarzıyla aynı savunma stratejisiyle kazanan bir takım var ortada

Asıl soru böyle bir sistem olmasa duncan yine başarılı olur muydu ? İMKANSIZ  :nono :nono

Olay şudur Felsefeyi oturtan Amiral bu felsefeyi başarıya ulaştıran Duncan

Çevrimdışı dwyane_wade#3

• Flash#3
  • All-Star
  • Michael Beasley Heat'e!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 06 Nisan 2008, 16:42:31 »
açıkçası ben miami'yi wade nba'e ayak bastığında tutmaya başladım. önceden nba'i izlerdim ama çok sıkı takip etmezdim. fakat wade ile birlikte miami sevdası başladı. düşünüyorum wade başka bir takıma gitse ne yaparım diye. ben galiba yeni takımını tutarım. bunun için de kimse beni suçlayamaz. yani wade'i izlememe olan bağımlılığıma ve ona olan sevgime kimse laf edemez. ama illa ki bir gözüm miami'de kalır. zaten jordan'ın formasını emekli ettikleri için de ayrı bir sempatim var, miami sempatik takım zaten genel olarak.

ama miami ve wade'in gittiği takımın maçlarının saatleri çakışırsa kesinlikle wade'i tercih ederim. öte yandan sistem için tutmak tabi ki bir takıma bağlanmayı getirir ki bu da ayrı bir heyecandır. ve ayrı bir saygı konusudur. bu arada wade gitse felan dedim ama umarım miami'de bırakır da böyle bir çelişkiye düşürmez beni.

yani sonuç olarak bence sistem için de tutulsa oyuncu için de tutulsa kimse vay efendim sen bir oyuncu için tuttuğun takımı değiştirdin, niye böyle yaptın diye sorguya çekilemez. nasıl keyif aldığımız önemli, sonuçta her insan farklı unsurlardan zevk duyar.

Çevrimdışı Kurt_Angle

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 18 Nisan 2008, 19:52:39 »
Bende dwayne arkadaşım gibi düşünüom.Ben Miami yi 06 finalinde izledikten sonra bu takımı tutmaya başladım.Ama şimdi Wade bu takımdan gitse gittiği takımı tutarım
Go Heat Go

Çevrimdışı TOHA

• NBA Draft'ında
  • AK47
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 22 Nisan 2008, 10:52:31 »
 Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Aslında sevdiğin bir oyuncu için takım tutulur.Bu nba takımları için geçerlidir.Biz amerikada yaşamayanlar genellikle bu yüzden takım tutariz.Konuyu bu şekilde ele alırsak doğru olur.Mutlaka bir çoğumuz Kidd ya da Duncan gibi yıldızların olduğu takımları tutarız.Yani kazanan takımlar sevilir.Dışarıda yaşayanlar olarak nba de takım tutmak oyunculara bağlıdır.belki de turk oyuncuların bulunduğu takımları tutarız.hadi yakındır diye.Ben Jazz taraftarıyım.Takımın kimyası hoşuma gidiyor.Oyun tarzları ve dengeli,derin kadrosu.
Doğrusu şu bence : bizim için önce oyuncu gelir,sonra takım.Sonuçta takımı oluşturan oyunculardır.Koç çıkıp oynayamaz ya:) Yetek,hırs ve zeka.oyuncuların sahip olması gereken budur.iyi oyuncular her zaman taraftar bulur.BENCE OYUNCU İÇİN TAKIM TUTULYR NBA DE.EN AZINDAN BİZ AMERIKA DOĞMAYAN VE ORANIN BİR ŞEHRİNDE YAŞAMAYANLAR BU YÜZDEN TUTAR  <utah>

Çevrimdışı emintd21

• Rookie
  • **
  • T I M D U N C A N
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 22 Nisan 2008, 12:42:20 »
Ben spurs'ü Duncan için tutmaya başladım fakat zamanla takıma, diğer oyunculara, sisteme, Popovic'e olan sempatim arttı. Duncan'ın başka takıma gideceğini zannetmiyorum ama ben Duncan spurs'den emekli olduktan sonra bu takıma tutmaya devam edeceğim. Cavs'a LeBron'dan dolayı da bir sempati duyuyorum açıkçası.

Çevrimdışı tütüncü

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 10 Haziran 2008, 01:03:13 »
bence oyuncuya göre takım tutulur oyuncu hangi takımdaysa o takım

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 10 Haziran 2008, 01:11:40 »
bence oyuncuya göre takım tutulur oyuncu hangi takımdaysa o takım

O zaman bir Jim Jackson fanını düşünmek bile istemiyorum...

Çevrimdışı sMh

• Rookie
  • **
  • The Best Player On The Planet
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 10 Haziran 2008, 02:32:09 »
Sistem için değil de oyuncu için daha yakın çünkü başlarda bir oyuncuya sempati duyarsınız sonra yavaş yavaş bütün takıma yayılır bir bakmışsınız o takımı tutuyorsunuz...

Çevrimdışı RenascenT

• Rookie
  • **
  • ORL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 19 Haziran 2008, 12:36:37 »
Bu konuda daha önce ufak bir tartışmaya şahit oldum (lordapo birine sövüyordu :) )
Bence pek tartışılması doğru bir konu değil, boşuna gerilim. Her 2 seçeneği düşünen arkadaşlara da saygılı olmamız lazım, dönek-terbiyesiz-karaktersiz demeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.
Ki bunu düşünmemin temelinde nba'in yapısı ve ABD'li olmamamız yatıyor..
BJK-FB-GS tutar gibi nba takımı tutulmaması, bu konuda daha esnek olunması çok normal.

1- O takımları tutmak demek, maçlara gidip o havayı yaşamak sokaklara dökülüp beraber şampiyonluğu, kazanılan maçı kutlamak, takımın ürünlerini giymek, rengine amblemine aşık olmak demektir bence (buna ek olarak bazı şeyler daha yazılabilir). Biz burdan sadece takip edebiliyoruz. Bunları yaşayamıyoruz. En fazla yaptığımız şey, "ilgilenenler" olarak nbatr.com'da nba severlerle buluşmak, tartışmak, sevinç ve üzüntüleri paylaşmak.

2- ABD'deki gibi los angeles yada diğer yakın kıyı şeridi bölgesinde doğanların, yaşayanların lakers taraftarı olması olayı da yok biz de.

Yani biz niye nba takımı tutarız?  Sistem, tarih, kuruluş, oyuncu, eski veya güncel başarılar..  Yani benim için, wade'i sevip miami'yi tutan biriyle, nyork'u komple (şehir yapısı, insanların karakterleri, tarihi, basktbol-futbol takımı vs. )  seven birisi aynı kefededir.

Ha jordan'ı sevip bullslu olmuşsun, ha jordanlara karşı savaşan bad boys'u sevip detroitli olmuşsun. Önemli olan etkilenmek. Kim neYden etkileniyorsa o takımı tutar, kimi sistem, felsefe kimi de oyuncu 'dan etkilenmiş.   E benim etkilendiğim oyuncu new yorka giderse o zaman da onu tutarım bu kadar basit..

Çevrimdışı pardus

• NBA Draft'ında
  • I Love You NBA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 22 Haziran 2008, 22:49:07 »
Bencede, çünkü Amerika'da oturmuyoruz, ya da büyüklerimiz bizi etkileyemiyor ;Zaten şu kısa fani dünyada zevkini alalım şu nba in. Mesela İverson'ı izlemek için daha kaç senemiz kaldı değilmi, Miami Heat hep sempatikti ama ben işin kolayını buldum :) ben all-star east takımlısıyım:)
Yani kısaca eğlendiğin takımı tutmak en iyisi,Amaç Eğlence olsun.:) İyi Günler...
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 23 Haziran 2008, 10:53:21 »
bence oyuncu için takım takım tutulur çünkü sevdiği bi basketbolcu vardır ve bu basketbolcunun olduğu takımıda tutması oldukça doğaldır bu oyuncu takım değiştirirsede çok doğal olarak o kişide takımını değiştirir.Buna bence kimse yanlış diyemez.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 03 Temmuz 2008, 23:05:45 »
genelde oyuncu için takım tutulur en azından ben öyle yaparım, çünkü çoğu kişinin takımların sisteminden falan haberi yoktur