Gönderen Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma sayısı 47911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wiltchamberlain

• Last Sixer Fan
  • Starter
  • Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu
    • Profili Görüntüle
    • SIXERS
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?
« Yanıtla #50 : 05 Temmuz 2008, 21:43:48 »
Türkiye'de malesef takım tutanların sayısı çok az. Herkes aaa LeBron Cavaliers'ta ozaman ben Cavaliers'lıyım. Bi sonraki gün Charlotte'ye gitse o adamlar onu tutacak. Bunlar Iverson, Kobe v.b oyuncular için de geçerli. Ben Nba'i 8 senedir takip ediyorum. İlk olarak Utah Jazz taraftarıydım. Sonra Washington'a geçtim. O zaman daha tam takım tutma oturmadığı için  1 sende iki takım değiştirdim. En sevdiğim oyunucu İverson olduğu için Sixers'ı tuttum. Ama gördüm ki geçen günler Iverson'ı ikinci plana atmaya başladı. Geçen sezon gittiğinde ilk başta biraz üzülsemde birkaç hafta sonra ohh be ii oldu. Artık iyi bi Sixers izliyorm dedim. Şuan hala en sevdiğim hayran olduğum oyuncu Iverson ama sonuna kadar Sixers'lıyım ve asla takımımdan dönmem. Ama malesef  Türkiye'de böyle düşünenlerin sayısı çok az

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY

Çevrimdışı furkan_t-mac

• NBA Oyuncusu
  • *
  • bu adam insansa bende hayvanım
    • Profili Görüntüle
    • türkçe rockets sitesi
« Yanıtla #51 : 06 Temmuz 2008, 17:10:40 »
ab,i ben adamım için houstonu tutuyorum eğer oyuncu için tutmasaydım herhalde new york :-)

Çevrimdışı koberker

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 12 Temmuz 2008, 17:17:36 »
birşeyi sevmek için sebep gerekir bence.bu sebep basketbol için oyuncudur.oyunu sevdiren takımı tutturan ilk etapta oyuncu olur.ama zamanla takımı hissedersin ve ne olursa olsun o takımın taraftarı haline gelirsin.yani ne sadece oyuncu ne de takım.oyuncuyla başalyıp takımla devam eden birşeydir...

Çevrimdışı Young Rocket

• NBA Draft'ında
  • Live It.Every Game,Every Day...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 12 Temmuz 2008, 18:27:53 »
Öncelikle kafalardan şunu silmek gerekir;"oyuncu için Takım değiştiriyor,saçmalık..". Herkesin bir zevki bir açıklaması bir tarzı vardı diye düşünüyorum...

Ben basketbolu,Stockton To Malone'u izlerken sevdim..Onları izlediğim zaman Nba ne bilmezdim hatta basketbolda..Onlarla Nba bağlandım ve onlarla Utah JAZZ' lı oldum.Ben ne Mehmet Okur için Jazz'lıyım nede Boozer..Ben Jazz'lı olduğumu bilince iki basketbol ilahın adı aklıma geldiği için Jazz'lıyım.Yani ben oyuncu için Jazz'ı tutuyorum.Ama Utah'a kim gelirse gelsin,kim giderse gitsin Ben hep Utah'lı olucağım.Utah'lı olmam bir çok ön yargılara sebe oluyor.Mehmet  Okur olmasa o takımı tanımazdın falan gibi sözler.Ben MEhmet'ten öncede Utah'lıyım dedim sonrada diyeceğim.Ligin dibindede olsalar,zirvesindede.

Sonuç olarak benim durumum farklı ben oyuncu için takım seçtim şimdide onlar için takım tutuyorum.Sistem herşey benim ruhumu ifade ediyor.Taraftarlarından tutun maskotlarına kadar benim felsefem.Yani Mehmet Utah'ta olmazasada ben Utah'lıyım olsada.Ben Stock-Malone için Utahlıyım..

Ayrıca oyuncu için takım değiştirenler o kadar çok ancak sanki çok büyük saçmalık olarak gösterildiği için kimse bunun söylüyemiyor.İverson için Denver'lıyım veya Lebron için CAVS'lıyım diyemiyor.Çünkü herkes büyük salaklık gözüyle bakıyor.KAlkıp açıklayan arkadasları tebrik ederim herkesin nedeni olduğu sürece her yapılana saygım vardır.
Aynen bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum.Ben de sistem için takım tutarım ama elbette oyuncu için takım tutanlar da vardır kararına saygı duyuyorum ama herkesi zorla sistem için takım tutturamayız ki???

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #54 : 16 Temmuz 2008, 15:44:44 »
ben oyuncu için tutuyorum bu yönümü pek sevmiyorum ama iyi sistem olan takımların yıldızlarını sevmiyorum mesela wade olmasa miami yi jamario moon olmasa torontoyu tutmazdım.

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
  • 2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 17 Temmuz 2008, 21:25:27 »
bn takım tutuyorum.
Çünkü oyuncular gidici takımlar kalıcıdır.
Çok nadir şekilde oyuncu kariyerini hiç takım değiştirmeden(j.stockton vs) bitirir.
 <atlanta> <atlanta> <atlanta> <atlanta> <atlanta> <atlanta> <atlanta>
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2008, 14:42:27 Gönderen: irfunk »
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 20 Temmuz 2008, 12:24:43 »
stackhouse takım degistirmedimi yani? ne bu şaka mı??
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı duncan21spurs

• No Trashtalk
  • Rookie
  • **
  • Sadece duvarlar Dönmez.....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 21 Temmuz 2008, 17:54:31 »

J.Stackhouse yerine J.Stockton yazmak istedi sanırım  :lol:

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
  • 2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 23 Temmuz 2008, 14:43:31 »

J.Stackhouse yerine J.Stockton yazmak istedi sanırım  :lol:

aynen öle yanlış yazmışım :oops: :oops: :oops:
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN

Çevrimdışı theanestezi

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 26 Temmuz 2008, 15:01:14 »
hem oyuncu hem sistem için tutulur yani kobe lakersdan gitse herkes takım değiştirir ya da sadece göze hoş geliyor hızlı oyun severim onun için suns ı tutarım böle de olabilir

Çevrimdışı wade3432

• Yeni Üye
  • sizi sewiyorum shaq wade:
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 06 Ağustos 2008, 22:33:08 »
Oyuncu için takım tutulur  <boston> taraftarı arttı? shaq takım değiştirikçe bende takımımı değiştiriyorum  tabi sistemini sevdiğim takım var ama ben o takımı tutmuyorum _düşüncem yanlış ama oyuncu sevgisi daha bi ön plana çıkıyor_
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2008, 22:52:41 Gönderen: the_apo_1 »

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 07 Ağustos 2008, 00:27:45 »
hem oyuncu hem sistem için tutulur yani kobe lakersdan gitse herkes takım değiştirir ya da sadece göze hoş geliyor hızlı oyun severim onun için suns ı tutarım böle de olabilir
NBA de en çok sevdiğim oyuncu Kobe'dir ama takımım Lakers tır.Oneal gidince dahi bir an olsun sarsılmayan sevgimle Kobe de gitse bu takımı tutacağıma eminim..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı ziggu

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 11 Ağustos 2008, 17:30:40 »
ben miamiliyim ben bu takımı detroide doğu finalinde elendiği yıl tuttum o zaman oylesine izliyodum birden bu wade iyi oyuncuymuş yaw dedim ve takımda hoşuma gitti ertesi yıl şampiyon olduk bu yıl yerle bir olduk ben miamiliyim ama takım sistem için tutulur bana saçma geliyor sadece detroit sistem için tutulur onun dışında uzun yıllardır aynı ekolde aynı savunma sertliğiyle yada aynı akıcı basketbolu hangi takım oynuyo ki şimdi suns ın sistemi büyük ihtimalle değişecek ee napalım o zaman d antoni nyk ya gitti heralde bu oyunu orda oynatacak nykyı tutalım mı diyelim bu da koch için takım tutmak oluyo gibi...
ben wade giderse herzaman miamiye bi sempatim olur ama wade nin gittiği takımı daha fazla takip etmeye başlarım o takımı tutarım sonuçta şuan sempatm olduğu bi sürü takım var nba da wade bunlardan birine takas olursa giderse miami bu sempati duyduğum takımlar sınıfına iner diğer takım yükselir bu kadar...

Çevrimdışı GoCavaliersGo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 14 Ağustos 2008, 02:17:04 »
çok önemli bir konu bu aslında özellikle biz cavslılar için çoğumuz lebronu tutuyor cavs ı değil lebron giderse sizde onun gittiği takımı tutcaksınız o zaman ama neyseki cavs sevigisi olan lebron bir kaç vasat oyuncu karşılığında takas olsa bile cleveland ı bırakmıycak kişi sayısıda epey fazla.go cavs go

Çevrimdışı ygzdmr

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 27 Ağustos 2008, 16:49:57 »
bnce oyuncu içün takım tutulur yani şöyle soliim bir takımdaki oyuncular ne kadar popülerse o takım daa cok takip edilir bnce orneğin boston bn bostonu gecen sene takip temezdim cuku cok kotu bi kadrosu wardi we sampiyon olacaklarına inanmıyordum ama sezon oce yaptıklar takaslarla iddalı duruma geldiler we en buyk sampiyonluk adayı oldular bn de bu takımı izlemek cok süper olack dedim we eilmden geldiince takip etmeye calıştm

Çevrimdışı aren4s

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 20 Eylül 2008, 10:54:07 »
Oyuncu için diiL inancın için takım tutmak gerekir ama malesef coğumuz oyuncu için takım tutuyoruz Bn Carter ve Arenas taraftarıyım ama nedense Nets hoşuma gitmio tuttuğum bi takım diiL ama toronto yu haLa severim Carter gitti kadro yine sağlam bosh,nest.,calderon,kapono hiç boş bi kadro diiL hala toronto diom

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #66 : 02 Ekim 2008, 10:44:40 »
ya arkadaşlar bunlar bizim şehrimizin takımları falan değilki-1
ben netsi tutmam carterı severim dolayısıyla nets in kazanmasını isterim yani carter başka bi takıma gitse yine ona bakarım o takımın kazanmasını isterim zaten takas olduğu yıllar takip etmeye başlamıştım-2
ayrıca carter dan başka TÜRK oyuncuların takımlarının yenmesini de isterim-3
yani taraftar değilim sevdiğim oyunucuların ve türk oyuncuların kazanmasını isterim

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #67 : 02 Ekim 2008, 11:47:43 »
  Fanlık olayı hala oturmadı,en çok buna üzülüyorum.Yane şimdi lincoln için gs yi tutan bir adam lincoln fenere giderse feneri mi desteklicek.Olayı buna benzetiyorum ben.Nba takımı tutmak ve destelemek olayın özü yane  kobe new york a gitti ben new york luyum yada iverson suns a gitti ben suns lıyım demek saçmalıktan başka birşey değil.Eğer takım fanı değilseniz bu olaydan zevk almanız zor keza yıldızlar gelir gider yane sakatlanıp erken emekli olsa yada basketbolu bıraksa nba ye olan ilginiz mi biticek olay bu eğer kalıcı nba sevgisi kalbinizde olucaksa takım fanı olun nası gs,fb,bjk yada başka anadolu takımını desteklediniz gibi.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #68 : 02 Ekim 2008, 17:13:14 »
iyi de kendi ülkenin takımlarıya hiç görmediğin bilmediğin takımları tutmak aynı şey mi banane nets ten diye biri haksız değildir  ama carter'ın sayı atması smaç basması beni mutlu eder o yüzden carter'ın kazanmasını isterim

Çevrimdışı indaplace2be

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Lappappa
« Yanıtla #69 : 07 Ekim 2008, 04:24:30 »
Oyuncu için takım tutmak iyi gün taraftarlığıyla eşittir. Tuttuğun da takım değil oyuncudur. İlla ikisinden biri için takım tutmak zorunda değilsinizdir mesela. Ben Heat taraftarıyım. NBA Live 97'de bu takım gelip devamlı yeniyordu beni, bir sempati oluştu. Araştırdım öğrendim, takımın şampiyonluğundan önce, ligin diplerindeyken de onları tuttum. Ne sistemdi beni çeken, ne oyuncu. Sadece tarif edilemeyecek bir sempati. Galatasaray'a olan gibi. Babam filan yapmadı beni Galatasaraylı, o tarif edilemeyen sempati.
http://lappappa.blogspot.com

Lappaptan gelenlere...

Çevrimdışı akn bryant

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 08 Ekim 2008, 21:31:07 »
tabiki oyuncu için takım tutulmaz sonuçta sahada sadece sevdiğimiz oyuncu oynamıyo ki bnce SİSTEM İÇİN TAKIM TUTULUR

Çevrimdışı hasan1299

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 29 Ekim 2008, 15:02:42 »
ben yaşım itibariyle lakers ın üstüste şampiyon olduğu dönemlere rastgeldim o dönem lakers  ın gündemde olamsı beni lakers a doğru itti ama.beni asıl lakers  lı yapan KOBE BRYANT dır.o dönem sadece futbolla beslenirken ,lakersın adını çok duyduğum oldu izleyeyeim derken KOBE BRYANT gibi basketbol profesörüyle karşılaştım.onun birebirde nasıl etkili olduğunu,el üstünden geri çekilerek attığı sayılar,üçlük çizgisinin dışından son saniye basketleri,smaç yaparken havada 360 derece dönerek attığı smaçlar ,rakibini korkutan bakışları beni KOBE hayranı yaptı,yanlış bi seçi yapmadığımı daha sonraki zamnalarda daha iyi anladım.NBA in aktif oyuncular arasında en iyidi KOBE bryan tır.GElmiş geçmiş oyuncular arasındada en ,iyi 3 arasındadır kesinlikle.bende KOBE DEN dolayı LAKER SI tuttum.kobe lakers tan giderse kobe nin gittiği takımı desteklerim ama LAKERS ı da kesinlikle bırakmam

Çevrimdışı eskitoprak85

• Rookie
  • **
  • I saw he was flying! mj23
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 30 Ekim 2008, 11:58:59 »
Ben ilk olarak 90'larda ilkokuldayken Jordan orda oynadığı için Chicago'yu tutuyordum. Ama biraz basketbolu takip edip öğrenince tarihinden dolayı Lakers'ı tutmaya başladım. Jordan'ın en iyi olduğu dönemde. 2000'ler geldiğinde bir baktım şampiyon takımı tutuyorum. Aslında bu tamamen o an içinden gelen birşey. Bir konu hakkında çok fazla bilgin yokken en popülere yöneliyorsun ama zamanla düşünceleri değişiyor insanın.

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 29 Aralık 2008, 20:39:43 »
gerçekten zor bir soru

bende oyuncu için takim tutan biriyim ama ayni zamanda her zaman desteklediğim birde takim var.

oyuncu shaq benim gözümdeki tek nba efsanesi o hangi takima giderse o takimi destekliyorum

sempati duyduğum takim ise  boston  onlarida destekliyorum ama bu sevgiyle shaq sevgisini kiyasladiğimda

arada dağlar kadar fark var.

sanirim cevabim oyuncu için takim tutulur.
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı ulu*1*

• NBA Draft'ında
  • UTAH
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 30 Aralık 2008, 16:12:14 »
Her ikisi için takım tutanlar var Lebron Kobe T-mac Wade bunların olduğu takımların taraftarları fazla ama sistem için takım tutanlarda var bende bunlardan biriyim Utah'ı tutuyorum mesela <utah>