Nurcan'ı suçlamamak lazım. Olimpiyatlarda yarışmak bambaşkadır, sakatlık olsa da o podyuma çıkmak bile önemlidir. NtvSpor'daki son kısa röportajında da sakatlığının devam ettiğini ve bu nedenle hedefinin 10-15 kg aşağısını deneyeceğini söylemişti. 0 çekmesine de şaşırmadım açıkçası. Sibel Özkan'ı da tebrik etmeyi unutmayalım.
Yüzme seçme serilerini izledim, erkekler 100 metre kurbağalamada 5 yüzücü Olimpiyat rekorundan iyi dereceye imza attılar. Ancak Dünya ve Olimpiyat rekortmeni Brendan Hansen hayal kırıklığı yaşattı. Yarı final serileri daha çekişmeli geçecektir. Bizmkiler yine alışılagelmiş şekilde elemeleri geçemediler.
Yalnız bu, elemelerin Çin saatiyle akşam, finallerin gündüz yapılması çok kötü oldu. Amerikan televizyonu NBC, parayı basıp Phelps'i Amerika'nın prime-time saatinde izletecek. Bu durumda mağdur olan Avrupa oluyor tabi. Finaller TSİ 05:00'de başlayacak. Para, sporun içine iyice girmeye başladı gerçekten.
Fena başlamadı Olimpiyatlar, özellikle benim gibi çoğu sporu takip edenleri memnun ediyordur..