Anket

Boston'un perkins takasi nba'de şampiyonluk açisindan ne tür bi etki yaratir?

Bu pota alti olasi lakers eşleşmesinde şanslarini ortadan kaldirdi.
1 (8.3%)
Gelecek için başarili bir takas ve bu seneyide çöpe atmiyor.
1 (8.3%)
Boston için tam bir kayip,rakipleri artik daha avantajli.
5 (41.7%)
Perkins zaten hep sakatlaniyodu,onun yerine alinan adamlar bu yuzden mantikli.
2 (16.7%)
thunder kesin karlidir,saglam bir pivot alip nerdeyse hicbisey vermediler.
2 (16.7%)
Takas boston için akillica ama çok zamansiz oldu.
1 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 8

Gönderen Konu: Perkins Takası ve Şampiyonluk  (Okunma sayısı 7893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Perkins Takası ve Şampiyonluk
« : 25 Mart 2011, 13:48:31 »
Bence çok önemli bir takastı ve şampiyonlugu dogrudan etkileyecektir?sizce durum nedir?
« Son Düzenleme: 25 Mart 2011, 14:43:34 Gönderen: Ringil »
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: Perkins Takası ve Şampiyonluk
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2011, 14:25:22 »
Takas haberinin çıktığı gün konuşmuştuk ama buraya da yazayım.Perkins gibi Howard'ı yardım getirmeden savunabilecek ligdeki tek oyuncuyu Doğu Konferansı'ndaki Boston'un takasla göndermesi tam bir''saçmalık''tır.Shaquille O'Neal , Jermaine O'Neal , Nenad Krstic gibi ne kadar oynayacağı papatya falından farksız olan oyunculara güvenip Perkins gibi iyi savunmacı , iyi ribaund çeken , takımda çok çok sevilen ve kimyanın en önemli parçası olan bir oyuncuyu göndermek Danny Ainge'in uçucu madde bağımlısı olduğu izlenimini uyandırıyor bende.

Şampiyonluğa etkisi tabi ki var.Celtics'in şampiyonluk şansı kalmadı diyebilirim.Chicago ile kafa kafayayken şu anda bir adım gerisine düştüler.Jeff Green ve Nenad Krstic bu takımı yukarı taşıyacak oyuncular değil.Carlos Arroyo hamlesi de ''Tüy Dikmek''ten başka bir şey değildi.Danny Ainge sınıfta kalmıştır.

Orlando'nun Boston'u elemesi imkansız görünürken artık neden olmasın diyebiliyoruz.Daha ne olsun.Tabi ki kazanan Oklahoma City Thunder.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2011, 14:44:58 Gönderen: Ringil »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2011, 17:29:37 »
Thunders Perkins için karlı da.Jeff Green ileride daha iyi bir oyuncu olabilirr..

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2011, 17:58:36 »
Thunders Perkins için karlı da.Jeff Green ileride daha iyi bir oyuncu olabilirr..
O ileride daha iyi bir oyuncu olduğunda ortada şampiyonluk hedefi olan bir takım olacak mı acaba..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2011, 19:59:29 »
O ileride daha iyi bir oyuncu olduğunda ortada şampiyonluk hedefi olan bir takım olacak mı acaba..
Pierce - Garnett - Allen aynı zamanlarda bırakacaklar diye düşünürsek Celtics için gelecek pek parlak görünmüyor açıkçası.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2011, 21:43:37 »
Pierce - Garnett - Allen aynı zamanlarda bırakacaklar diye düşünürsek Celtics için gelecek pek parlak görünmüyor açıkçası.
Zaten hanedanlık gibi bir amaçları yoktu bu takımı kurarken, daha kısa vadeliydi ve harika bir proje oldu bence bu üçlü.Tıkır tıkır işleyen bir düzen de kurmuşlardı ama her şeyi bitiriverdiler, belki yine şampiyon olabilirler Boston sonuçta ama ben hiç ihtimal vermiyorum.Geleceklerini de Rondo temeline kurmayacaklardır büyük ihtimal, gerçek bir skorer lazım onun etrafına..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı paul-anthony-amare

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2011, 22:49:17 »
play-off larda perkins çok önemli bir rol üstleniyordu. çok büyük kayıp .

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2011, 12:58:57 »
O
Zaten hanedanlık gibi bir amaçları yoktu bu takımı kurarken, daha kısa vadeliydi ve harika bir proje oldu bence bu üçlü.Tıkır tıkır işleyen bir düzen de kurmuşlardı ama her şeyi bitiriverdiler, belki yine şampiyon olabilirler Boston sonuçta ama ben hiç ihtimal vermiyorum.Geleceklerini de Rondo temeline kurmayacaklardır büyük ihtimal, gerçek bir skorer lazım onun etrafına..
Jeff Green daha  ii bir oyuncu olduğunda Boston şampiyon adayı olmuyacak..Ama Oklahama açısından baktığımda Durant-Westbrook tan sonra baktığımda en etkili adamdı..Oklahama başka bir oyuncuyu  verse daha karlı çıkarlardı..Boston büyük takım ,,Big three basketbolu bırakınca,takasla draftla tekrar şampiyonluk kadrosu kurarlar..
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2011, 13:00:40 Gönderen: Burak Kocamaz »

Çevrimdışı paul-anthony-amare

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2011, 15:37:55 »
bence çok kolay bişey değil tekrar şampiyonluk kadrosu kurmaları.. ben 10 sene içinde boston celtics in herhangi bir başarı yakalayabileceğini sanmıyorum..

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2011, 22:30:52 »
O
Jeff Green daha  ii bir oyuncu olduğunda Boston şampiyon adayı olmuyacak..Ama Oklahama açısından baktığımda Durant-Westbrook tan sonra baktığımda en etkili adamdı..Oklahama başka bir oyuncuyu  verse daha karlı çıkarlardı..Boston büyük takım ,,Big three basketbolu bırakınca,takasla draftla tekrar şampiyonluk kadrosu kurarlar..
James Harden da Jeff Green kadar oynuyor bence.Neresinden bakarsan bak Oklahoma için çok karlı bir takas.Celtics eğer geleceğini Jeff Green , Nenad Krstic , Rajon Rondo üçlüsü üzerine kuracaksa işi çok zor...

Boston bana göre iki üç yıl içinde dibe vurur.Sonra drafttan Pierce gibi takım tarihine geçebilecek bir skorer bulur,yanına doğru parçaları koyar ve playoff takımı olur.Ama şampiyonluk adayı olmaları için bir Garnett bir de Ray Allen bulmak zorundalar.Ellerindeki oyuncular gelişme gösterip o seviyeye gelecek oyuncular değil.

Jeff Green'in maksimumu bugünkü performansına yakın olur diye düşünüyorum.Kendi şutunu yaratma konusunda bu kadar zorlanan bir oyuncu asla birinci skorer olamaz.Ancak yan parça olarak kalabilir.

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2011, 14:49:48 »
bence çok kolay bişey değil tekrar şampiyonluk kadrosu kurmaları.. ben 10 sene içinde boston celtics in herhangi bir başarı yakalayabileceğini sanmıyorum..
Bostonda seneye Ray ALLENIN VE Garnettin sözleşmesi bitecek..Salary açılacak..Howard seneye büyük ihtimalle Orlandodan ayrılır..Boston büyük camia olduğundan her oyuncuya açık kapı olacak..Alırlar Howardı bi de skorer guard Boston yine bal gibi aday olur..Büyük takımlara hiç bir şey olmaz...

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2011, 20:01:38 »
Bostonda seneye Ray ALLENIN VE Garnettin sözleşmesi bitecek..Salary açılacak..Howard seneye büyük ihtimalle Orlandodan ayrılır..Boston büyük camia olduğundan her oyuncuya açık kapı olacak..Alırlar Howardı bi de skorer guard Boston yine bal gibi aday olur..Büyük takımlara hiç bir şey olmaz...
Büyük takım Boston Pierce'ın yanına star olarak Antoine Walker!ı koyup senelerce playoffları bile zor görmemiş miydi?Hayat her zaman dediğin kadar toz pembe olmayabiliyor.Howard'ı almaları da şüpheli.Olursa - Yaparsa lar üzerine koca bir camianın geleceği kurulamaz.

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Nisan 2011, 16:39:45 »
Büyük takım Boston Pierce'ın yanına star olarak Antoine Walker!ı koyup senelerce playoffları bile zor görmemiş miydi?Hayat her zaman dediğin kadar toz pembe olmayabiliyor.Howard'ı almaları da şüpheli.Olursa - Yaparsa lar üzerine koca bir camianın geleceği kurulamaz.
Off bana hayat felsefesi anlatmayın ya,basketbol bir  endüstriyel pazarlama..Walkerla,Pierce oynakerken bile Boston doğu birincisi olarak bitirdi..Konferans finaliyle yarı finalde elendiler 2 sene..Sonra Walkerin sorunları ortaya çıktı ve gittiği hiç bir takımda başarıyı yaklayamadı..Bostona bir şey olmaz...Nbanin en fazla şmapiyon olmuş takımından bashediyoruz..Boston şehri Amerikada sportif ve eğitim bazından en fazla saygı duyulan şehir..Beyzbol,Amerikan Futbol takımları da basketbol kadar başarılı..Harvard Univestiy dünyanın Amerikanın 1 numaralı ekonmi okulu da Boston da ..Bostona bi şey olmaz ..Kadro dağılır en geçen 3 seneye tekrar en güçlü aday olurlar..Tartışmasına hiç giremem...Toz pembeymiş.kırmızıymış...

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #13 : 15 Nisan 2011, 17:55:25 »
Off bana hayat felsefesi anlatmayın ya,basketbol bir  endüstriyel pazarlama..Walkerla,Pierce oynakerken bile Boston doğu birincisi olarak bitirdi..Konferans finaliyle yarı finalde elendiler 2 sene..Sonra Walkerin sorunları ortaya çıktı ve gittiği hiç bir takımda başarıyı yaklayamadı..Bostona bir şey olmaz...Nbanin en fazla şmapiyon olmuş takımından bashediyoruz..Boston şehri Amerikada sportif ve eğitim bazından en fazla saygı duyulan şehir..Beyzbol,Amerikan Futbol takımları da basketbol kadar başarılı..Harvard Univestiy dünyanın Amerikanın 1 numaralı ekonmi okulu da Boston da ..Bostona bi şey olmaz ..Kadro dağılır en geçen 3 seneye tekrar en güçlü aday olurlar..Tartışmasına hiç giremem...Toz pembeymiş.kırmızıymış...
Sana karşı yazdığım her yoruma böyle cevap niteliğinde yazılar döşeneceksen işimiz var.Katılmıyorsan katılmıyorum de nedenini söyle geç ... Off bana bilmem ne anlatmayın ya ,öyleymiş , böyleymiş ... bunları kullanma