Gönderen Konu: Haftanın Konusu: Dallas'ın Kadrosu Şampiyonluk İçin Yeterli Seviyeye Ulaştı Mı?  (Okunma sayısı 20751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Arkadaşım kelime oynu yapma.

Sakin ol... belli ki Miami ve yıldızlarının fanatik ve genç bir hayranı saçma bir yorum yaptı anca böyle toparlayabildi... Yaptığı gafın farkında ama ettiği lafı da yerrden kaldıramıyor zaten ;) .. gerek yok yani .... serinin ve ortadaki basketbolun farkındayız biz nasıl olsa ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Yok sakinim abi zaten de Miami fanboylarının bu yorumları bu foruma yakışmıyor Dallas herkes tarafından saygıyı gani gani hak ediyor.

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ben de bir Miami taraftarıyım ama daha seri başlamadan bir konuda buna benzer birşeye değinmiştim. Sana tamamen katılıyorum ckfb1907 bu finale kadar gelmiş her takım karşısındaki takımla aynı sınavlardan geçerek buraya geldi. İki takımda bunu hak ediyor ve başarabiliceklerini gösterdiler. Bu forumda öyle çok fanatikçe mesajlar hem etik hem de güzel değil  :wink: 

The legend in the area

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ben de bir Miami taraftarıyım ama daha seri başlamadan bir konuda buna benzer birşeye değinmiştim. Sana tamamen katılıyorum ckfb1907 bu finale kadar gelmiş her takım karşısındaki takımla aynı sınavlardan geçerek buraya geldi. İki takımda bunu hak ediyor ve başarabiliceklerini gösterdiler. Bu forumda öyle çok fanatikçe mesajlar hem etik hem de güzel değil  :wink: 
Kesinlikle öyle kardeşim. Sende Miami taraftarısın profilde gçrdüğüm kadarıyla. Ama objektif bakabiliyorsun. Bu spora yakışır biçimde bakabiliyorsun olaya. Olması gereken de bu işte ;)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
dallas ın kadrosu gayet iyi ama Miami Heat karşısında şansları yok :)
Bu gün atmışın dostum mesajını merak ettim 3-2 önde olan Dallas'ın hangi mantığa göre şansı yok?
diyorum ki maç 4-3 miaminin galibiyeti ile sonuçlanır
Yaptığın gerçekten Can abinin de dediği gibi kelime oyunu. Şansı olmayan bir takım nasıl 3 maç kazanır final serisinde? Onu da bir söyle bakalım. Onun da bir teorik açıklamasını yap hangi kapıya çıkartacaksın bakalım? 3-2 Dallas değil de Miami öne geçseydi böyle yazmayacağın çok belli.

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Kesinlikle öyle kardeşim. Sende Miami taraftarısın profilde gçrdüğüm kadarıyla. Ama objektif bakabiliyorsun. Bu spora yakışır biçimde bakabiliyorsun olaya. Olması gereken de bu işte ;)
Teşekkürler :)

Ayrıca bırak 3-2 Dallas öndeyi Miami önde olsa  bile finale çıkmış bir takımın nası şansı olmaz. Öyle birşey olması için serinin 0-3 falan olması lazım ve her maçı Miami'nin eze eze almış olması lazım. Sonuçta böyle olmadığı sürece kadrosu Miami'yi yenmek için yeterli olduğu anlaşılır.

The legend in the area

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu forumda dünya kadar adam çeşitli konular hakkında içeriksiz yorumlar yapıp sadece "şöyle böyle olacak" deyip çekip gidiyor.Yani bir tespit söyleyip, niye bunu düşündüğü konusunda en ufak bir şey yazmıyor, o yüzden fazla dikkate almamak gerekir böyle şeyleri.Tamamen laf olsun diye yazıldı o yorum zaten, ortada bir düşünce falan yok yani..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni