Gönderen Konu: Prison Break  (Okunma sayısı 46277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Prison Break
« : 20 Ağustos 2007, 16:01:27 »
Hobaa Prison Break bomba gibi geliyor...
http://www.deezi.net/#http://www.youtube.com/watch?v=-ZgFAlTtF3k

Tekrardan hapishane şeysine dönmüşler.Daha güzel olacak gibi.Bu sefer öyle gardiyan falanda yok gibi.Milletin birbirine daldığı bir yer olmuş...
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2007, 18:12:58 Gönderen: Mustafa »

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Ynt: Dizi ve Tv Programları
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2007, 16:43:10 »
 Oha o ne yaw öle .. Merakla bekliyorum .. Şimdiden heyecanlandım .

Harbiden bomba gibi bir sezon bomba gibi bir tanıtım ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2007, 17:27:05 »
Daha bitirmediler abi..Neden geç başlanıldığınıda belirtiyim ben...

Bizim Sara hamile imiş ondan dolayı 17 Eylül'e kaymış..Ayrıca 3 bölümde tekrar kendileri aramızda olacakmış :)

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007, 20:52:42 »
Uğur bence boka sarmaz ya şimdi çok iyi gidiyor...3 sezonu bi izleyelim ondan sonra karar verilir neler olacağı ya da 4. sezona devam edileceği...

Çevrimdışı The Franchise

• İddaa Kralı
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2007, 15:19:48 »
valla açıkçası tvde izledigim fazla bişey yok hafta sonlar kahvede fener maçları bazen kavak yelleri hafta sonu iddaa oynadıgımız için premier lig veya bundesliga maçları için fox tv veya ntv  koca kafaları arada izliyorum ama o sunan kadından nefret ediyorum adı şu anda aklıma gelmiyo ama gerçekten çok yapmacık tv ye bişey fırlatasım geliyo onu izleyince bu kadarmı yapmacı olunur direk kaldırsınlar bence o kızı

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2007, 16:57:49 »
  4. sezon olcak olcak :P Banko diyorum da işte boka sarıp sarmayacağı 3. sezondan belli olacak.
Olsun inceldiği yere kadar ghitsin . Ben istiyorum ki Büyük Final sinemada gösterilsin . Daha bi güzel olur . Olacağını da sanmam ya neyse. .

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2007, 16:58:27 »
  4. sezon olcak olcak :P Banko diyorum da işte boka sarıp sarmayacağı 3. sezondan belli olacak.
Olsun inceldiği yere kadar ghitsin . Ben istiyorum ki Büyük Final sinemada gösterilsin . Daha bi güzel olur . Olacağını da sanmam ya neyse. .

Böyle bir diziyi ''Asmalı Konak'' gibi bitirmek ayıp olur be Kaan :-D
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2007, 16:59:41 »
  Ne bileyim olum . Efekt falan sinema hoş olur diye . Asmalı Konak mevzusuna girme iğrenç bi finaldi . Öyle olacaksa hiç olmasın daha iyi ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2007, 22:26:06 »
Romu gel la ufaktanda olsa Prison Break 3. sezon spoilerı buldum..

Alıntı yapılan: cnbce.org
evet spoilerilar gelmeye başladı. şöle özetliyelim.  yalnız ben ingilizceden anladığım kadarıyla çeviri yapıyorum tam doğru olmayabilir ama bayada doğrudur bence  :D  :D  neyse işte  :D

3x01 Orientacíon   17 eylülde amerikada başlıyor           

yeni cast belli olmaya başlamış bir erkek ve bir bayan katılıyor diziye. erkek oyuncu king kongda oynamış olan Thomas Kretschmann

Bayan oyuncunun ise lincoln ile aralarında bir ilişki düşünülmüş olacağı belirtilmiş.  oyuncu Jodi Lyn O'Keefe

senaryoda bazı şeyler sır gibi saklanıyormuş. spoiler elde demicez o konular hakkında . lincoln çok  lüks bir restoranta gider orda biriyle buluşacaktır.  bara oturur ve su ısmarlar yanında Betty Crocker  adlı bir bayan oturmaktadır. linc ile konuşmaya başlar.linc onu tanımaz ama o licn ve michaeli  tanıyordur. linc ona zamanlanamın yanlış olduğunu birini beklediğini söyler . ama kız  " doğru zaman lincoln " der :D  konuşacak çok şeyimiz var . özellikle kardeşinle ilgili der ve linc'e bir ipod verir.  bettynin kim olduğu bilinmez ama bir ajana benziyordur asıl soru hangi tarafta olduğudur . :P

hapishanede McGrady adlı 16 yaşındaki bir gençte yeni oyunculardan olacakmış.  michael onunla tanışır. birde James Whistler adında  başkanın oğlunu bar kavgasında öldüren bir katil vardır.  öenmli bir kilit noktası bu suçlu kaçma planında. mahone gizlenir ve onları izler . sonunda mahone mcgradyden whistler denen katili kim bulur ve öldürürse  özgür bir adam olacağını öğrenir. . :D vay vay :D bunu michaelde mahone da biliyor şimdi.  ama bu whistler hapishaneden kaçmışta olabilirmiş  :roll: 

bellick hapishanededir.  baya bir kötü muamele görmektedir.

hapishanede Lechero adında biri vardır . herşey ondan sorulurmuş kabadayı işte :D yıllar içinde sona gardiyanlar tarafından terkedilmiştir.  michael mahone ve diğer çaylak Lechero yu tanımaya çalışırlar.  T-bag ise Lechero,nun grubundadır :D:D işler kızıştı . bu hapishane tam t-bag'e göre bir yer. şimdi ipler t-bag'in elinde. lecher'yu Robert Wisdom  ,canlandıracak.

whistler'ı ise Chris Vance  canlandıracak.

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2007, 15:35:17 Gönderen: Mustafa »

Çevrimdışı Starbury

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2007, 23:45:22 »
Yeni bi dizi keşfettim O.Z. diye(belki bilenleriniz vardır)Prison Break sevenlerin bu diziyide seveceğini düşünüyorum Dizimax de yayınlanıyor saat 00:00 gibi izleyebilecekler kesinlikle izlesin

Çevrimdışı wEsT

• Rookie
  • **
  • T(erminator)-MaC
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2007, 00:30:10 »
evet oz u hatırladım 2000li yılların başında cine5 veriyordu hapishanedeki olayları falan anlatıyordu

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Ağustos 2007, 09:42:01 »
Yeni bi dizi keşfettim O.Z. diye(belki bilenleriniz vardır)Prison Break sevenlerin bu diziyide seveceğini düşünüyorum Dizimax de yayınlanıyor saat 00:00 gibi izleyebilecekler kesinlikle izlesin
usta zaten Prison artık "OZ" havas vermeye başladı..Bende OZ'u izlerdim yav..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Prison Break
« Yanıtla #12 : 23 Ağustos 2007, 18:22:48 »
Kemal abimden istedim o da beni kırmadı sağolsun konuyu ayırıverdik..Daha çok kouşacağımız için öbür topiciğin içine sıçmamak için ayrı topic açıldı..Önceden vardı ama belli sebepler nedeniyle topicler gitti..Neyse 1. sezon trailerini buldum..Repleri göriyim :-D :-D

3. sezon 1. bölüm trailer

17 dakikalık trailer: http://www.dailymotion.com/tag/season/video/x2tmre_prison-break-s3-17-mins-promo_news
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2007, 06:00:50 Gönderen: Mustafa »

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2007, 14:26:53 »
Raflardan şöyle bir şey çıkarttım;

Prison Break da amma Shawshank Redemption'a benziyormuş..

Prison break Vs Shawshank Redemption
http://www.youtube.com/watch?v=v2PK-3ovq0s

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2007, 15:10:56 »
İnanmamak lazım her sene çıkar böyle söylentiler,kimileri LOST ile The Dark Tower birbirine çok benziyor diyor,kimileri Family Guy'da The Simpsons'lardan birebir çalıntı sahneler var diyor.

Bu arada Shawshank Redemption'a gönderme amacıyla Prison Break S03E01'in adını Redemption koymuş,duyurulur.

Hail to the forthcoming dynasty...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 24 Ağustos 2007, 21:42:01 »
Bi duyuru geçiyim;

PRISON BREAK'İN 1. SEZON TEKRARI 27 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN e2'DE

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2007, 09:43:51 »
  Prison Break'ın tekrarları devam ediyor zaten . İzleye izleye bi hal olduk ama bıkmadan ailecek izliyoruz . Hafta içi her gece yarısı mevcut CNBC-e semalarında . Pazartesi geceside sanorom 15. bölüm var . e2'de de iizleriz her zaman izleriz bu meleti :D Amma bağımlılık yaptı ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2007, 11:32:01 »
Oğlum CNBC-E'de ki 2. sezon tekrarları..1. sezon güzel ya..Kaçışı falan izlemek heyecanlı olr..

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2007, 12:11:37 »
 La oğlum bende bütün bölümler var . İstediğim zaman takıp izliyorum :D Hehe.. Ezberledim kaçışı da planıda ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 25 Ağustos 2007, 12:16:13 »
Bende la..Erifin dövmesini ezberldim zaten :) ..Orada hani arkası yanmıştı ya..Psikopat Haywire'ın yerine benim yanıma gelecekti zorlaştırmadan hemen çizerdim, salak işte :-D :deli:

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #20 : 25 Ağustos 2007, 12:17:43 »
  Tabi oğlum .. O aptalın yanına gitti boşuboşuna başına iş aldı :D Bidaha böyle aptallıklar yapmaz .
  Ama her zaman o akıllı olacak değil . Ben bu çocuk parayı nasıl kaptırdı dedim ama her zaman o kazanamıyo işte :D Birazda diğerleri gülsün. .

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 25 Ağustos 2007, 12:19:59 »
Benim aklım Steadman'da kaldı..Ne piç erifmiş yav..Dün izlemiştim de :)

Şerefsiz biraz başkasını düşünsene, anca kendini düşünüyo..Erkek olsaydı çıkar bi güzel söylerdi..Piç işte oğlum..

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #22 : 25 Ağustos 2007, 12:21:23 »
  Sende yavaş ol oğlum . Benim 2. sezonda en beğendiğim bölüm 15. bölümdü .. Oda pazartesi yayında olcak ..

Hani bölümün başında şakkadanak Fox Tv haberlerine canlı oalrak bağlanıyoruz kaçaklar konuşma yapıyo ya . .Çok güzeldi be ..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Ağustos 2007, 12:22:47 »
Hatırladım yav onu..Benim sevdiğim bölüm bu bölümdü işte..Steadman'ın tetiği çekeceği belliydi.

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #24 : 25 Ağustos 2007, 12:24:17 »
  Merak ediyorum . Linc için kaç kişi caından oldu . İzleyecem e2'yi .Bakacam bugüne akdar kaç kişi geberip gitmiş :D
  Memleket Linc'çi abi onun için canlarını bile veriyolar .. Kellerman'da gitti .. Yazıq yaw ..