Yahu bu ne şimdi.Bu kadın kafası kesilerek hunharca öldürülmedi mi.
Lj bile bir sahnede Linc'e dedi kafasıını benim önümde kesti bakmadım ama çığlıklarını duydum diye.
Nasıl döndürecekler ki yahu.
Zaten 3.sezonda arasan bir çok mantık hatası bulursun gel de burdan yak.
Bana göre cevabı 3. sezonun ilk bölümünde saklı,dakikaları yazayım 22:44-23:04 ile 25:55-26:35 arası kısımlarda belli bana göre.İlki aslında gereksiz ama ikinci aralıkla alakalı olduğundan onu da yazayım dedim. Türkçe altyazılara göre yazacağım,o yüzden anlaşılmama gibi bi durum da olmayacak.
CI: Colonel (yüzbaşı) Itzuris
LB: Lincoln Burrows Sr.
CI:Ceset bu sabah suda bulunmuş.
LB:Nerede?
CI:Calle sesenta seis,Avenida Colon'un yakınında...Beyefendi?
LB:Bu onu son gördüğüm yer...Bu o değil...O değil.
Burrows'un Sara'nın olmadığını farketmesi sırasında hayli duraksıyor...Burrows, içinde Sara'nın kafası olduğunu zannettiği kutuyu bulduğu yer karanlık zaten,gözünün rengine bakmadı zaten,baksa belli olurdu. Ek olaraktan karşı tarafın Sara'yı Scofield'a karşı -planlarında önemli bir aksaklık oluşması durumunda- koz olarak kullanmaları da,örgüt açısından hayli avantajlı bir durum.Michael rehine işini halledip kayıplara karışsa belki örgüt izine bir daha rastlayamayabilirdi,ancak bu sayede kendilerine çekmiş oldular,bu da örgütün Scofield'ı ellerine geçirmeleri için fırsat yarattı ki bu sefer yanında biri olmayacak...
3 sezondur milletin çevirdiği binlerce dolap var,siz hala yapılan çakallıklardan pay çıkartamayıp,tecrübe edinemediyseniz ben ne diyeyim...
Bir de Lincolngiller yine türlü oyunlar çevirdi ancak hiçbirinde infaz falan olmadı,hele Sucre asılıp kesilmelikti...Sara olayında Burrows'un psikolojik baskı altında kalması sayesinde,Burrows ağzındaki baklaları kolayca çıkartmış oldu...