İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Mesajlar - .0.

Sayfa: [1]
1
parker          (kötü yok bence)
peja
kukoc
dırk
memo

2
Konu Dışı / Ynt: Bayram & Doğum Günü Kutlama vs.
« : 12 Ekim 2007, 21:53:37 »
Selamun alayküm beyler herkesin bayramını kutlarım.

3
Miami Heat / Ynt: Güncel Haberler
« : 09 Ekim 2007, 22:26:01 »
j-will iyi oyuncudur katılıyorum inanılmaz paslar atıp süper gaurd hareketleri yapar şimdiki takımda eski günleri yok eski gibi değil şuan ama sıkı oyuncu bana göre

4
« : 23 Eylül 2007, 03:24:26 »
hem ugurun hemde romulus un dogum günü kutlu olsun nice senelere tekrardan mutlu yıllar ayın 28 dede benim dogum günün var hepbirlikde nice senelere:)

Uğur zaten "Romulus" oluyor ..  :-D --Eralp
Olum nerden bilsin adam :-D :-DBatu
Lan o değil de , Uğur benden ay olarak da olsa küçük ama Dağlar Uğur'a abi bana Eralp diyor gocundum..  :-D :-P --Eralp

5
« : 22 Eylül 2007, 17:35:04 »
Mutlu yılar,nice senelere.

6
ziani 3 üç kişinin üstünden vurdugu smacı wade de carterda yapamaz belki ama  zinaide carter hayatta smac vuramaz bi kere carter süperbi nba oyuncusu ve süper bide slam dunker ben zianin basketboldan anladıgı sanmıyorum sadece sıçrıyo hem carter maçdayken süper smaçlar vuruyo ama ziani sadece bomboş şov amaçlı öyle iki üç güzel smac vuruyo boyuda kısda olunca dikkat çekiyo

7
bu adam şu kuş adam lakaplı adam değil mi? smaç yarışmasına falan girmişti

8
Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol
« : 16 Eylül 2007, 23:19:22 »
cimbom 6-0 yendi bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum konyalıyım üzülüyorum cimbomluyum seviniyorum

9
Bölüm Arşivi / Ynt: Helikopter Kim ? Bilen Var Mı ?
« : 15 Eylül 2007, 13:13:18 »
ya kardeşim senle biz türkçede anlaşamıyacagız galiba ben youtube girdim orda 520 yazıyodu ben nabıyım yani alla alla ben görmedimki adamın 540 yada 520 vurdugunu sadece video izledim tamam olabilir 540 da olabilr dogrudur belki ben yanlış görmüşümdür

10
Bölüm Arşivi / Ynt: Air Alert Zıplama Programı
« : 15 Eylül 2007, 13:07:47 »
Bu programı carter damı yapıyormuş ha alla alla  kolay bi programam ama ben şey sorcaktım bu ayak bileklerini inceltmek için ne yapmalıyız bana bi arkadas parmak ucunda yükselme yap dedi steve francis in baldır programındada o parmak ucunda yükselme varmış siz ne önerisiniz_?

11
« : 15 Eylül 2007, 13:03:56 »
Baksen youtube a helekopter streetball yaz sonra 520 dunk diye bi yazı çıkar işte o video tıkla ondan sonra varmıymış yokmuymuş anlarsın tamam

12
Arşiv / Ynt: Air Alert: " Videodan Notlar "
« : 15 Eylül 2007, 13:01:15 »
Ya emegine saglık da arkadasım şöyle yapabilcegimiz iyi bi çok yararı olan bi sıçrama programı yok mu?

13
ya daha iyi koç var türk olan murat didin var bence aydın örsde iyi ya ben diyorum ki takımın başına bi türk koç gelsn ya

14
Arşiv / Ynt: Nasıl Bir Oyuncusunuz ?
« : 15 Eylül 2007, 12:55:45 »
boyum 1,88 kilom 76 sıçramamda 80cm falan  atletik bi oyuncuyum şutlarım o kadar iyi değil ama zaten fazla şu kullanmam en iyi özelligim sol elimide geliştirdim sol elimle bile şut atıyorum

15
Basketbol, Streetball / Ynt: Zıplama Geliştirme Programı 2
« : 15 Eylül 2007, 12:53:12 »
bu programam pivot dergisinin verdigi programam iyi bi programam programın içinde koşuda olunca daha iyi oluyo paylaşım için sagol

16
Basketbol, Streetball / Ynt: Basketbolculara Öğütler
« : 15 Eylül 2007, 12:49:11 »
Paylaşım için sagol emegine saglık daha öncede okumustum bunu yararı oluyo

17
Bence bir türk koç gelmeli yabancı olmuyor bence oktay mahmudi yada aydın örs gelmeli

18
ya bunda bi yanlışlık yokmu tony parker nasıl 95 cm sıçrarya boyuda 1,86 e o zaman bu adamın çok rahat smaç vurması lazım ben bu adamın daha bi kez bile smaç vurdugunu görmedim

19
Arşiv / Ynt: Cleveland'in sorunu nedir???
« : 15 Eylül 2007, 01:34:12 »
Hayır başka nasıl bi yıldız olacak ki ha mesela wade in yanına shaq geldi wade yıldızlaşdı lebronun yanına bi uzun yıldız gelirse ha haklısınız dogru bencede lebronu yanında uzun bi yıldız gelmeli wade shaq ikilisi tmac yao  kidd carter bence lebronun yanına garnett süper olurdu ama işte boston kaptı garnetti dedigim gibi lebronun yanına bi uzun yıldız lazım

20
« : 15 Eylül 2007, 01:26:48 »
Mesela oyların çogu lebronun yanına bi yıldız daha olmalı şık ka gitmiş bence yanlış çünkü lebronun yanında bi yıldız daha olursa anlaşamazlar düşünün kobeyle lebron bi takımda oldumu olurmu sonra lebronla nowiztki bi takım nebiliyim işte ama garnett cavs gelseydi çok iyi olurdu hem takım için hem lebron için ama lebronun yanına garnett başka bi yıldız olmaz olsa bile lebron ölür  lebron un yıldızlıgı gider

21
« : 15 Eylül 2007, 01:20:58 »
Nasıl başarısızlık abi adamlar final oynadılar anca lebron daha yeni yeni büyümeye başlıyo 2 yıl soonu görün bak ne oluyo bence Cavs şuan iyi yerlerde tek sorunları bi 4 numara guard sorunları bence yok ihtiyaçları yok lebron 1 -2 oynuyo zaten dedigim gibi 2 yıl sonra lebronu tutacak adam yok dünyada

22
« : 15 Eylül 2007, 01:17:22 »
ben biliyorum 520 smac falan vuruyodu atletik ama o kadar iyi bi oyuncu değil yani smacda süperde nba de oynuyacak kadarda değil şutları falan nasıl görmedim ama havada asılı falan kaldıgı için helekopter diyorlar

23
Yarışmalar / Ynt: Eski smaç yarışmaları
« : 15 Eylül 2007, 00:58:39 »
Paylaşım için sagol

Sayfa: [1]