51
Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Resimleriniz
« : 29 Ağustos 2008, 23:21:32 »
Resmi göremedim ben yahu...

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
Abi iyice kız moduna girdik kendimi garp hissetdim yaw:D:DAman kaptırma kendini abi:D...Empati kurduk sadacee...
çevremdeki kızlardan biliyorum kyle korverkız olsaydım Korver'ı hiç sevmezdim...Kız gibi düşünsek herhalde Ivy ya da CP derdim...Nedeni ise kızların bu tür oyuncuları tatlı bulması...bende benzerim kerataya
40 derece sıcakta dersaneye gidiyorum daha ne olsunBen de...Okul başlamadan 3 hafta önce dershane başlattılar...Lay lay lom günler bitti artık,öğrenci moduna girdik...aksamlarıda 8 den gece 10-11-12 gibi basket oynuyorum zaten 1 aylık tatili yaktık a.q sürünüoruz ankarada:S
Mal değilim. Salak demek istiyosan açıkça de ben 1-2 senedir takip etmiyom bu ligi merak etme. Ben anti Lakers veya anti Kobe'de değilim kendime göre olan gerçekleri söylerim.Tamam ya,eren abi sadece senin yanıtını biraz esprili bir şekilde yanıtlamış,sinir strese gerek yok,bir bynum için kalpler kırılmasın ehed:D...
From Serbia.. Number 16..Predraaag StooojakovicccDoğrudur sıra senin...dogru mudur
Senin dediğin de olur dediğin gibi neden olmasın?Tecrübeli bir guard görevi görür Baron...Ben sadece cp,d-will ve rose olacak Baron'u almayabilir demek istedim...Adamın şuanda yaşı 29 2012 de 33 olacak..Bence sorun yok jason kidd 35 yaşında alınıyorsa kadroya Baron Davis niye alınmasın..Sonuçta adamın yetenekleri ortada liderlik vasıflarına ortada..İyi gençleri var Amerika'nın guard bakımından(2012'ye kadar olacak) Baron'a yer kalacak mı bir soru işareti bu işte...
Neden kalmasın Jason Kidd 35 yaşında bu takıma giriyor ise baron Davis 33 yaşına girebilir..
Adamın şuanda yaşı 29 2012 de 33 olacak..Bence sorun yok jason kidd 35 yaşında alınıyorsa kadroya Baron Davis niye alınmasın..Sonuçta adamın yetenekleri ortada liderlik vasıflarına ortada..İyi gençleri var Amerika'nın guard bakımından(2012'ye kadar olacak) Baron'a yer kalacak mı bir soru işareti bu işte...
Ulan 2012 de yaşın kaç o zamana kadar rose senin yerine milli takımda oynar hatta deron ve paul varken seni kim düşüncek adamlar altın alınca heveslendi garibim.Valla ya bu ne istek,bu ne coşku Baron'ım...Madalya uğruna yaşını başını unuttu herhalde...
Bence adamlar Arrest için değil "takıma binevi kurtarıcı kimliğiyle gelen insan" için oraya toplanmışlar. Yoksa o 500 kişi arasında Artest'i böyle coşkuyla karşılayacak kadar seven biri olduğunu sanmıyorum.Doğru dedin...İnşallah Artest Rox'ta hayırlı sonuçlara sebep olur;ki şu an için öyle gözüküyor...
Artest'in sevinmesi normaldir, kariyeri boyunca çoğu insan tarafından pek sevilmediğini düşünürsek...
Uzunların yaklaşık %45-50 sinde bu problem var. Bunun en büyük nedenide serbest atış atarken kollarını çok kasıyorlar ve bundan dolayıda güç dengesini tam olarak ayarlayamıyorlar ki zaten bunu ayarlayanlarda iyi bir yüzde ile atıo. Normalde zaten uzunların iyi atması daha mantıklı ama işte bu ayarı yapamamaları sorun yaratıyorMadem öyle diyorsun(mesajın başını kastediyorum),uzunlar bildiğimiz üzere potaaltından çok daha kolay sayı buluyorlar daha kısa mesafeden zorlanmıyor yani eeee o zaman nasıl oluyor da serbest atışta kendilerini fazla sıkıp atamıyorlar...?!