Onlar da başlasalar ya 2 tane 1991'li oyuncuyla ilk beş. Neden başlamıyorlar? Yerine aldıkları oyuncular çok mu iyi? Para harcamaya değer mi? Abi hatırlıyorsun sen de eleştirmiştin Savanovice verilen parayı yazın.
Fenerbahçe gibi verseler ya milli takıma 3 tane çok iyi pivot. Galatasaray gibi geleceğin milli takımına direk ilk beşlik iki oyuncuyu kendi ilk beşinde başlatsalar ya. Neden para savurmak bu kadar cazip geliyor. Bu kolaya kaçmak olmuyor mu sence?
Berkay kusura bakma ama Galatasaray'ın yaptıklarını örnek gösterip "biz böyle yapıyoruz Efes niye böyle yapamıyor" demek asıl kolaycılık bence.GS'nin hedefi de hiçbir zaman F4 olmadı ayrıca, Efes F4 hedefiyle çıktı yola.Onlar eski günlerine dönmek için bu yolu seçti, buna kimse laf diyemez, benim eleştirim Efes'in bunu yaparken bile vermesi gerekenden fazlasını vermesiydi.
Ayrıca Göksenin tamam da Furkan, GS'ye gelirken büyük potansiyel olduğu çoktan ortaya çıkan bir şeydi.Galatasaray bulup çıkarmadı onu, ilk 5'e çıkması da sürpriz olmadı.Göksenin de bireysel olarak Vujacic'le baş edecek bir oyuncu da değil.Zaten bireysel olarak değerlendirirsek Gordon dışında Efes'tekilerden daha değerli parçaları yok GS'nin..Furkan'ın Andric'in bireysel olarak Batista-Barac'tan daha değerli olduklarını hiç bir şekilde düşünemem(Furkan için şimdilik en azından) önemli olan doğru yapıda kullanılmaları.Gordon da Tunçeri'den daha iyi değil ayrıca.Savanovic zaten Türkiye'deki en iyi yabancı.Sadece Bogdanovic yarışır onunla.Bireysel olarak Efes kadrosu çok daha iyi işte ama yanlış parçalar, uyumsuz parçalar.Eleştirmen gereken bu nokta olmalıydı.GS'ın F4'e kalması imkansıza yakın sonuçta, yarın playoff'a kalırsa Siena'yı nasıl eleyecek GS.İşte playoff'a çıkıp Siena'yı elemek için de daha fazla para harcamak şart oluyor.
İyi de Galatasaray bunları yaparken Türk basketbolunun lokomotifi unvanını taşımıyordu. Efes yıllardır milli takım gibi desteklenir ama şu anda zarar veriyor.
Parayı çarçur etmek her şartta yanlıştır.Bulunan konumla açıklanamaz bu.Bak parayı çarçur etmeyince sonuç ortada, GS bunu yıllar önceden yapabilirdi ama onlarda felaket idare etti parayı.
Abi kusura bakma da bu biraz Efes hayranlığı oluyor.
Bir kere Galatasaray'ın, Oktay Mahmuti'nin hiçbir zaman hedefi olmadı. Efes'teyken de... Oktay Mahmuti hiçbir zaman son topa kadar mücadeleden başka bir hedefi ve sözü olmadı. Bizim hedefimiz her maçımızı kazanmaktı. CSKA maçına da aynı konsantrasyon ve Bandırma Kırmızı maçına da aynı konsantrasyonla oynamaktı. Ayrıca Efes'in bizden bu seneki üstün yanı "F4 hedefliyoruz" deyip yapamamaları mı?
Barac-Batista, Furkan-Andric'e gelince ben Furkan-Andric daha iyi demedim ki. Şahsi olarak böyle düşünüyorum o ayrı bir konu da burada böyle söylemedim

sadece Barac Batista'nın verdiğini Gökhan Şirin gibi gençlerden de alabilir Efes demek istiyorum.
Gordon Tunçeri'den iyi değil demek ne anlamda iyi değil? Kesinlikle daha iyi savunmacı tartışmam bile. Daha atletik, skor yükünü daha iyi üstleniyor. Son zamanlarda pasör kimliğini de öne çıkardı. Şu anda bence Gordon daha faydalı oynuyor. Ama tabii ki Efes genel olarak bizden daha maliyetli.
Bogdanovic'i Murat Murathanoğlu bile taşlıyor zaten. Türkiye'nin en iyi yabancısı olmak için ne yaptı merak ediyorum. Savanovic neyse de. Yabancı olsa Preldzic de fena değil.