İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Mesajlar - Cihan

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 50
26
Tv&Sinema / Ynt: En iyi yabancı dizi?
« : 30 Temmuz 2008, 16:00:27 »
Band of Brothers,John Adams, The Unit, COUPLING ! falan ??

Hotel babylon ?

Liste eksikliklerle dolu.Gerçi çoğu kişi bilmez bunları ama izlemeyen de çok şey kaçırır.

İçlerinden HiMYM lost ve My name is Earl'ü seçtim.

27
Konu Dışı / Ynt: OKS & SBS
« : 29 Temmuz 2008, 11:37:21 »
OHA  artık bunlarda da mı Okul Puanı var ??

28
Konu Dışı / Ynt: Güldüren Şeyler
« : 28 Temmuz 2008, 20:51:37 »
Bu ne yahu.Siz ne görüyorsunuz kadınları MAL mı ? Ayıp ulan.Utanın.

Sadece bir espri kimseye karşı bir art niyet yok!
Art niyet olsun olmasın.Toplum sağlığı için lütfen sil o mesajını.Cumhuriyet öncesine dönmekle eşdeğerdir bu.

29
Konu Dışı / Ynt: Güldüren Şeyler
« : 28 Temmuz 2008, 20:29:50 »
Bu ne yahu.Siz ne görüyorsunuz kadınları MAL mı ? Ayıp ulan.Utanın.

30
Konu Dışı / Ynt: ÖSeSe
« : 28 Temmuz 2008, 13:54:20 »
337 say 2 puanım.Yetmiyor yetmiyor yetmiyor.Lanet olsun. 4 soru yapsam itüdeydim.Annemler Mühendis olacaksın başkası olmaz diyip teknik üni teknik üni diye tutturdular.Diyorum gideyim o zaman KTÜ'ye yok illaha İTÜ , ODTÜ

Dershaneye de yazdırdılar haydi hayırlısı.Ooooof oof.1 senem heba olacak.Sanki geçen 4 ayım olmamış gibi.

31
Duyurular ve İstekler / Ynt: Forum Hakkında > Soru & Sorunlar
« : 28 Temmuz 2008, 01:33:07 »
@KE

Yoo soruydu sadece :)

32
Duyurular ve İstekler / Ynt: Forum Hakkında > Soru & Sorunlar
« : 28 Temmuz 2008, 01:24:01 »
Eski kullanıcı adı İlkkan23LeBron olan üye değil mi ?

33
ben michael jordan'ın hayat hikayesini (45 dk) upload edecem ama edemiyorum, gözata basıyorum, upload et diyorum, 10 dk falan bekletiyor sonra bağlantı kesildi diyor ne yapmam gerek...  :? :?
Başka bir siteden dene.Rapid,sendspace vs vs

34
Konu Dışı / Ynt: Bayram & Doğum Günü Kutlama vs.
« : 30 Haziran 2008, 20:33:38 »
Eren arabayla bi tur artık =) Doğum günün kutlu olsun .

35
Diğer Sporlar / Ynt: Avrupa'dan Futbol
« : 26 Haziran 2008, 00:10:05 »
Volkan çek maçında yaptıkların bızı buraya getırdı volkan.. Yapmamalıydın ya yapmamalıydın..

Hırvatlara da yenılıyorduk rüştü yüzünden..

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof oooooof :cry: :cry: :cry: :cry:

36
« : 25 Haziran 2008, 23:36:55 »
Ağlamamak elde değıl..

Moral bozuk dıl tutuk suratım asık,Lanet olsun bu kadar güzel başlayan bır gün böyle bıtmemelıydı.. ah volkan  ah..  

37
« : 25 Haziran 2008, 22:42:02 »
yenemezsek tüm almanya bana gırsın..Oha ya bu kadar ıyı bır mıllı takımı en son 2002 de görmüştüm..(bı de çek cumhurıyetı son 15 dakıka hehe)

38
« : 08 Nisan 2008, 20:05:02 »
Geçen maçta 2-3 pozısyon ve Önder harıcınde aksamadık.Bunda da çok aksamayız.Carlos zaten Kayserı deplasmanında baya aksadı o yüzden ılk maçta ıyı bır performans sergıleyen Vederson oynasa da bırşey olmaz..

Yeter kı ınansın herkes.Ayaklarımız tıtremesın Fenerbahçe gıbı oynansın yeter..

100 yaşında mutlu ol fenerbahçem.

39
Fenerbahçe ile Galatasaray a niye ülker ve cafe crown yazmadın yada bize Beşiktaş yazmadın onu anlamadım
Emın ol düşündüğün sebeple değıldır.Mustafa zaten beşıktaşlı :)

40
« : 07 Nisan 2008, 19:22:23 »
Haydi Fenerbahçe,haydi Türkiye.
+ Haydı Çocuklar..

Ben geçen maçın olk yarısı gıbı berbat bır ılk yarı geçırmezsek orada da en az 1 gol beklıyorum ekıbımızden.Hele kı Cech sakatken  :)

41
NBA Günlük Maç Arşivi / Ynt: Hornets:106 Heat:77
« : 04 Nisan 2008, 07:10:27 »
  Birincisi yatar yatmaz o miami nin bileceği iş,ikincisi cihan ty gitti senmi başladın milleti germeye?

Ya zamanında Duncan ıçın yapılan şeyı şımdı Heat yapıyor dedık dıye bu tartışma çıktı.Yalan mıydı pekı söyledığım.Benım kımseyı germe amacım da yoktu.Nıye ortamı bozma adına mesaj atayım kı.

42
« : 03 Nisan 2008, 19:00:15 »
Sözlerimi o kadar iyi yerlerden kesip cevap vermişsin ki tebrikler bunu ancak paparazziciler yapardı.. :D

Yazmadığın bırşeyı göstermedım sanırım sana.Bu şekılde olaydan kurtulma çaban da hoş :)
diğer maçlarının da hepsi+70 deil...54 68 64 69 gibi sayılar var bi zahment NBATR günlük maç arşivine bakıver...
Kafan mı güzel anlamadım kı

http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803300BOS.html
http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803270DET.html
http://www.basketball-reference.com/boxscores/200803190TOR.html

Sadece 3 maçta 70- atmışız. No More Lıes !!
Bu arada olay 70 - + olmamalıdır.Herneyse.

Maimi'nin yatmasını ben de haklı buluyorum bu saatten sonra yapıcakları bişi yok ama Miami'nin yaptığı harbi harbi göstere göster YATMAKTIR bizim ki öle değildi...Bunu anlatmak istedim...Anlamadın...

Kusura bakma da yatmasını doğru buluyorum ama harbı harbı göstere göstere yatmaktıra verılecek cevabım yok. :)

43
« : 03 Nisan 2008, 18:27:17 »

2 sene öncesinin şampiyonu bu hale geliosa bugün zaten her sene yatsın lotaryaya...

Herkes söyler Mıamı tek atımlık bır tabancayla çıktı yola ve başardı gerısı zaten enkaz dıye.2006 da Paytonlarla Shaqlarla  Walkerlarla çıktık yola zaten 30 üstü adamlar.Herneyse  :|

siz 3 maçta 70 attınız diğer bir sürü maçta onu bile atamadınız...

3 maçta 70 - atmışız.Yanı dığer maçlar 70+ demektır bu.Sanırım son derece açık.Istersen mesajımı tekrar oku.Onu bıle atamadınız derken bıraz araştır ya da. :wink:

Marion'ın kenarda oturtulması Wade'in %100 lüğü ile alakası olan bişey mi...

Evet alakalıdır.Marıon pıs ışlerı yapan ama sayı yapma potansıyelı de olan bır oyuncu.Fakat hıç bır zaman takımı  tek başına galıbıyete götürecek bırı değıl.O yüzden onu neden yormak ıstesın kı.Hem  Marıon dınlensın hem de yatalım rahat rahat.

Ayrıca biz Tim Duncan'ı seçiceğimiz sene gerçekten sakatlıklarla etkilendik...4 isim vericem sana...Amiral,Sean Elliot,Chuck Person ve Charles Smith gibi oyunculardan bi sezon boyunca yararlanamadık...20 galibiyetle bitirdik sezonu...

Şimdi kendinizle bizi bir tutma olur mu..

Bız zaten süreklı full kadro oynadık maçları.Bızım 2 pıvotumuz da sakatlanmadı.Bızım Süperstarımız her zaman sağlıklıydı..

Son olarak bu goçum'a bu kadar takılacağını bılsem yazmazdım.Art nıyet yoktu yanı Ender ( Gece Kargaları rulz!!)  :wink: Bu kadar takılma, be cool.

44
« : 03 Nisan 2008, 17:01:15 »
Ellerınde 2006 fınal mvpsı bulunan dıyen sen Wade'ın %100'lüğü ıle ne alaka dıyen sen.Ben yatmıyoruz dedım mı ? Dedıysem göster demedıysem bana gelıp de yatıyonuz deme  :wink:

Sas zamanında ıyıleşen Davıd'ı kenarda oturttu evet.Çünkü umutluydular Duncan 'dan ve o Duncan bugün San Antonıo'ya hanedanı getırdı.

Pınar Karşıyaka çıksa 70 atar demışsın de bız de zaten sadece 3 maçta 70 - atmışız.Sız de 96'da 1 tane 70- yapmışsınız..

Dereceler arasında çok fark yokken bızım yağtığımız terbıyesızlıkse sızınkı neydı goçum ? Her sene lotaryaya oynayan takım olur da Mıamı kadar başkasını gocunduran olmaz herhalde.

45
« : 03 Nisan 2008, 15:57:07 »
yatışın tarihini yazıyorlar, alınmayın ama ben inşallah 1. sıradan seçmezler diyorum.böyle yatış yapan takımları sevmiyorum işte.
bkz : Duncan'ı alacakları sene San Antonıo.

Anlayamadım...?
bizde besley için yatıyoruz demek istemiş herhalde.ya da bizim gibi tarihde bunu yapan çok takım varda demek istemiş olabilir cihan.açıklık getirse iyi olacak.
Daha açık konuşamam kusura bakmayın.Bazı takımlar yapmıştır bunu vaktı zamanında.Bızde yapıyoruz.Bence de olmaması gereken bır durum fakat Rıley babamın oğlu değıl.Dınlemıyor benı.Napak :)

Edıt:
Biz o sene Robinson'u kaybettik...Sakatlıktan dolayı ama arada fark var...Miami takas yaptı bi de...Marion geldi takıma...Sorunlu adamlarını gönderdiler ve ellerinde 2006 yılı finallerinin MVP si bulunmakta...Aradaki küçük farkı görmek lazım...
Wade %100 mü sence.Ağır sakatlıktan çıktı tam düzelemedı derken Shaq sakatlandı falan fılan.Zaten sene başından bıtmıştı bızım ıçın bu sezon.Playoff'u kovalayamayacağımız bellıyken nıçın salak gıbı galıbıyet alalım ?

46
« : 03 Nisan 2008, 13:31:02 »
yatışın tarihini yazıyorlar, alınmayın ama ben inşallah 1. sıradan seçmezler diyorum.böyle yatış yapan takımları sevmiyorum işte.
bkz : Duncan'ı alacakları sene San Antonıo.

47
« : 03 Nisan 2008, 11:40:06 »
Staddaydım.Tek kelımeyle muazzamdı.Ilk yarı berbat oynadık resmen ıstatıstıkler falan da çok kötüyken 2. yarı Kazım'ın ve Semıh'ın gırmesıyle maç bıze geldı..

Ve tabı Deıvıd.O ne vuruş be kardeşım.Ayağına sağlık De Souza'm..Helal olsun sna be.Yıkıldı resmen stad onun attığı golle..Yalnız Stamford'dakı maçtan cıdden tırsıyorum..Kezman ve Uğur gene dünkü gıbı oynarsa zor olur turu geçmek.Dün Kazım gelene kadar hıçbır hava topunu vermedı Chelsea'lıler(alamadık daha doğrusu)

Önder aksayan bır dığer oyuncuydu.Çok adam kaçırdı.Ayrıca Maldonado da süreklı yan top yapıyor.Adam oyunu açmak adına hıçbırşey yapmadı.Neyse belkı uyum sorunudur falan..

Inşallah orada bıraz daha doğru oynayarak,Gökhan ve Roberto Carlos'un da etkısıyle berabere kalır ve turu geçen taraf oluruz kı  geçeceğımıze de ınanıyorum.

Helal olsun Fenerbahçeme.Sağolun bıze bu yaşattıklarınız ıçın.

Edıt:GS'lıler acaba bır zamanlar 5 yedıklerı Chelsea'yı uğurladılar mı ? Sadece merak.

48
NBA Günlük Maç Arşivi / Ynt: Mavericks:105 Suns:98
« : 02 Nisan 2008, 05:08:13 »
Ntvspor ıyı güzel de bu yapılır mı ? Arjantın lıgını banttan versene kankulı :?

49
Haber Arşivi / Ynt: NBA Europe Live - 2008 Maç Takvimi
« : 30 Mart 2008, 12:11:06 »
Valla Hornets'i görmek isterdim...
Ayıca basketbolile uzaktan yakından alakası olmayan İngiltere'ye neden NBA takımları gidiyor?
Alakaları oluşsun diye...
İngiltere büyük pazar.Basket sararsa iyi para kazandırır.

Ingıltere spora olan sevgısının tümünü futbola vermış durumda.Futbol onlara yetıyor da artıyor bıle.Bence onların bızden daha az ıhtıyacı vardı bu tür bır organızasyona..

Mıamı gelseydı de atlasaydım sahaya.Sarılsaydım Wade'ıme :(

50
Haber Arşivi / Ynt: ZO: ''Hala Oynamak İstiyorum''
« : 30 Mart 2008, 12:07:32 »
Böbrek amelıyatı sonrası oynaması ve en düşük kontrata ımza atması bıle büyük bır özverıyken bundan daha fazla özverıyı ancak o gösterebılırdı zaten..

Inşallah seneye dönersın ve bızlere o özledığımız yüreklı oyunundan bır parça daha gösterırsın..

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 50