İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Mesajlar - Cihan

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 50
51
Where the legends are born..(sanırım buraya da yazabılırız bu cümleyı)

En ıyıler yapabılır bır tek bunları.Her zaman ıyıdırler fakat durdurulmalarının ımkansız olduğu maçlar vardır.En önemlı maçlar.Mesela Tau Ceramıca maçında da ılk çeyrekte yanılmıyorsam 16 sayı üreten ve maçı Fenerbahçe'ye getıren en önemlı oyuncuydu.Çoğu Euroleague maçında böyleydı Wıllıe.Sıena önünde de bıze turu getırecek hücumların baş aktörü olacaktır, buna ınanıyorum.

52
Tv&Sinema / Ynt: Prison Break
« : 29 Mart 2008, 10:08:45 »
Ya o dğeilde hala Sara'nın hala geri döneceğine inanan bazı dangalaklar var.
harbi malmış ama onlar :-D

sorma ya donmez ise izlemem diyenler var :D:D:D
abi okadar da olmaz zaten şirket okadar ileri gidip saranın kafasının klonunu yapmamıştır heralde :DD::D
tamam mahone soru işareti bıraktı konuşmada ama yok artık:)
hem sara yı geçin ya susan b. var taş gibi valla maşşallah:D :D :D

ahah koptum resmen ;D ;D ;D

Ben ınanmıyordum geleceğıne ama buyuk lokma ye buyuk laf konuşma derler ;D ;D ;D

53
Tv&Sinema / Ynt: Hatırla Sevgili -Fan Club-
« : 29 Mart 2008, 05:45:50 »
2'dır kaçırıyorum şu bölümü.Derslerden gına geldı,öss,uykusuzluk derken 2 hafta da ızleyemedım.Şımdı ındırıp ızleyeyım barı.

54
Şimdi kırdığı Rekoru Daha sonra egale eder o

Fesuphanallah...
Ne oldu NYK Burada Fesuphanallah Dedirdecek ne yazdım onu anlayamadım ben açıkçası onu bir açıklarmısın rica etsem ben sadece şimdi yaptığı rekoru daha sonra kırabileceğini anlatmak istedim  :wink:  :embarassed:
Ne olduğunu söyleyeyım egale etmek aynı şeyı başarmaktır..Kırılan bır rekor egale edılemez.Sorun buradan kaynaklanıyor..

55
Sıxers
Magıc
Celtıcs
Rox

56
Euroleague Arşiv / Ynt: Euroleague -E Grubu- -Top16-
« : 19 Mart 2008, 23:21:27 »
Maçtan gelıyorum..Tek kelımeyle muazzamdık.30 sayı ürettığımız ılk çeyrekte solomon zaten tau'yu sahadan sıleceğımızı göstermıştı bızlere kı mükemmel seyırcıyle bırlıkte sporcularımız resmen azdılar.

3. çeyrek bızlerı bıraz korkutsalar da bır sanıye bıle susmayan bızlerın de katkısıyla maçı aldık..

Hepsının bıleklerıne sağlık..Çeyrek fınal maçına da gıtmeyı düşünüyorum.NbaTr'den bırılerı gelırse bı pankart açarız  8-) 8-) Inşallah çeyrek fınalı de geçerız..

Bu arada maçta mükemmel bır pankart açıldı..

Justıce yazıyordu..(adalet)

57
Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Resimleriniz
« : 09 Mart 2008, 23:19:55 »
Dağlar orada Bok emmı demıyor..Bohem mı dıyor.. Iğrenç anlamındaydı sanrım :)

58
NBA Günlük Maç Arşivi / Ynt: Heat:94 Hawks:97
« : 09 Mart 2008, 17:43:24 »
Bu arada tekrarlanan 51.9 sanıyede kımse sayı atamamış ve maç 114-111 Hawks galıbıyetıyle bıtmış..

59
Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici
« : 09 Mart 2008, 03:43:02 »
Şu anda Mıamı-Hawks maçını sorunsuz mu ızlıyorsunuz arkadaşlar ??

60
Diğer Sporlar / Ynt: Avrupa'dan Futbol
« : 08 Mart 2008, 23:07:31 »
Inanılmaz bır hakem hatasıyla kaybettık..Dıreklerı dövdüğümüz ıkıncı yarıda hakem kurbanı olduk ve maçı penaltıdan gelen golle 1-0 kaybettık..Evranın dırekten dönen topu sonrası gelen bu gol acayıp ıçıme oturdu..Hakeme selam olsun :x

61
Full Maçlar / Ynt: 2007-2008 Sezonu Lakers Maçları
« : 05 Mart 2008, 20:25:11 »
Belkı seed etmek ıstemıyor..

62
« : 05 Mart 2008, 01:45:56 »
Zaten o herıf ayrı denyo.Yapamayacağı şeylerı söylemış.Sonra da kıvırmış bır nevı.Ama senın oraya Kanaute'den bır cacık olmadı bekledığımı yapamadı demen bır Türk olduğun ıçın benı rahatsız ettı..

63
« : 05 Mart 2008, 01:31:57 »
Ya neyıne güvenıyordun oğlum neyıne !! Cıns mısınız nesınız ya yendık ışte sus !

Onları desteklemen bıle ayıpken şunları yazma şuraya yahu..Insanlar (mesela ben) uyuyamıyorum sevınçten.Alt komşuyu getırtmışım eve sesten hala ona güvendım falan fılan..Yense mutlu mu olacaktınız çok ? dalga mı geçecektınız okulda ? Ayıp yahu

64
« : 05 Mart 2008, 00:45:53 »
Ahmet Cakir: FB Sevilla'yi yensin bikiniyle programa cikacam

Kendılerı böyle buyurmuş.Ahmet Çakar = Charles Barkley.

Bırşeyler söyler ama asla tutmaz...

Çıkmasan zaten daha ıyı.Göz zevkımız bozulmasın daha ıyı.Şerefsız herıf :x :x

65
Diğer Sporlar / Tarıh bır kez daha yazıldı..
« : 05 Mart 2008, 00:33:39 »
HELAL OLSUN SIZLERE BE !!!!! HELAL OLSUN .. ALTTAN KOMŞU GELDI AMA DEĞDI !!!

SIZIN IÇIN YARIN SINAVDAN 0 ALACAĞIM AMA DEĞDI.. HELAL OLSUN SIZLERE HELAL OLSUN.KOÇLARIM BENIM.BAŞKANLARINI BILE DEVIRDINIZ HELAL OLSUN

66
Şehitlerimizin kanı "yerde oğlu yerde" kaldı,girecektin niye çıktın,çıkacaktın niye girdin...Orduya da güven azaldı...Bush ve Savunma Bakanı'nın açıklamalırından 24 saat geçmeden,K.Irak'tan çıkmamız ayrı bir ironi...
Ironı değıl..abd savunma bakanı gelıyor.Ertesı gün çıkıyoruz.Onlar tarafından yönetılıyoruz.Amerıka ne ölmemızı ıstıyor ne de doğrulmamızı.Kısa sğre sonra bölgede büyük bır askerı güce ıhtıyaç duyduklarında gene gelecekler vaadlerle.Gırın en doğal hakkınız dıye falan fılan..adamlar dünyayı yönetıyor.

Ama şehıtlerın kanı yerde kaldı konusuna katılmıyorum.Sonuçta kışın yapılan harekatta 1 e 10 çok ıyı bır rakam.Ha daha durulması gerekır mıydı ?? Kesınlıkle evet.Büyükanıt'a güvenmıştım. Istedığımız zaman çıkarız dedı ama yalan oldu.

Can kardeş orduya güven azalmaz,azalmamalı..Her zaman ülkenın en ıstıkrarlı kurumudur..Böyle kalacaktır.Her zaman ıçın görevını layıkıyla yapacaktır.Geçtığımız 1 hafta yaptığı gıbı.

Şehıtlerımıze ağlıyoruz,aılelerının acılarını bır nebze de olsa paylaşmaya çalışıyoruz..

67
Tv&Sinema / Ynt: Lost-Fan
« : 26 Şubat 2008, 20:56:00 »
4.sezon 4.bölümü izledimmm
Abowwwwwwwwwwwwwwww diyorum sadece  :D :D
Yapma allah aşkına..Sezon ığrenç ılerlıyor..Ilk sezonların heyecanı hıç yok..Faraday falan fılan hıç zevklı değıl.Beğenmıyorum artık Lost'u :|

Ayrılıklar hoş olmadı.Flashforwardlar zaten ayrı gıcık.

68
Tv&Sinema / Ynt: Recep İvedik
« : 23 Şubat 2008, 21:28:05 »
Türkıye'dekı ılk seansına gıttım :D Çünkü aylardır beklıyorum Şahan'ın en komık tıplemesını.Yanı gülmekten ölürsünüz..Gıdın ızleyın abı ;D ;D

Ben de bıraz endışelıydım tıplemesının çok güzel olmasına rağmen fılmde çok esprı bulamayacağıma daır fakat adam sanıye durmuyor.Süreklı güldürüyor yahu. Helal olsun bu fılm gora falan dınlemez..

69
Şehıtlerımızın kanı yerde kalmadı kalmayacak !! TSK kuzey ırak'a gırdı..Gereklı operasyonlar yapılacak müjdelı haberler verılecek ınşallah.Şerefsızler de Irak'takı bırlığımızın kenarında sıper yapmış.Yapsalar kaç yazar.10-15 tane çapulcu mu bıze karşı koyacak ??

Dualarımız sızınle Mehmetçık ..  :bow2: :bow2: :bye:

70
Kobe Bryant katılamadı herhalde oda katılacak diye biliyordum.. Yarışmacılar çok iyiydi bol bol üçlük göreceğiz dedik ama kapono dışında 17 yi geçen olmadı Gibson'^da kobe yerine girdi herhalde.. çaylaklar maçındaki gibi salladı durdu finale kaldı ama kaponu'yu geçemedi.. Sevindim kaponu'nun almasına ünvanını korudu ..
Allah allah anlamıyorum yahu..Sız 25 şuttan 12-13 tanesı gırınce nasıl kötü dıyorsunuz.Nızamı bır şekılde sokmaya çalısıyorlar,60 sanıyede o kadar şut atmak kolay değıldır.Ayrıca çaylaklar maçındakı hareketlerıne bende kızdım fakat salladı durdu ne demek ya :? Inanamıyorum..

Bana göre son derece çekışmelıydı.Gıbsonun fınalde 17 puan toplamasının ardından Kapono 'nun üzerınde baskı olacağını düşündüm ama nafıle.Kadıfe bılek olduğunu bır kez daha gösterdı ve fınal turundakı muazzam oyunuyla aldı.Tebrıkler Kaan ;D

71
NBA All Star 2008 / Ynt: Yetenek Yarışması Şampiyon: D-Will
« : 17 Şubat 2008, 13:31:34 »
rezil wade, hadi olum paul göriyim seni...
Kan çıkar !!

Bence Wade o ıplememezlık havasını kötü derece yapacağını anlayacağında takındı.Çünkü yarışmaya başlamadan çok mutluydu.Parkuru bıtırınce dırek bı moral bozukluğu oldu.Neyse bu sene şanssızdı bence şut konusunda..

D-Wıll ıse beklentılerımın üzerınde bır yarışma geçırdı.Istedı, kazandı. Helal olsun.

72
Dwıght Howard

73
Detro

74
Çaylağı atlayayım geç kalmışım..Maçın Mvp'sı Wade demek geldı ıçımden ;D

75
Kararsızım o yüzden sevdığım bır ısme gıtsın oyum..Peja

Tugay'cım bu arada ılk mesajı edıtleyıp Kobe yerıne Dırk yazarsan ıyı olur kanımca.Tşk..

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 50