Anket

Profillerimize Takım Logoları Yapılsın mı ?

Yapılsın
63 (82.9%)
Yapılmasın
13 (17.1%)

Toplam Oy Verenler: 73

Gönderen Konu: Profile Takım Logoları  (Okunma sayısı 17501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
Profile Takım Logoları
« : 02 Eylül 2007, 21:12:02 »
 Daha öncede gündeme gelmişti bu konu.Bazıları gereksiz olur bazıları iyi olur demişti.Admin'de bu yüzden yapma taraftarı değildi.Bi anket aç dedim admine o da sen açıver dedi.Bende açıyorum,konu şu;

Profilimizin sağ alttaki yahoo,msn,pm gibi şeylerin yanına ve üye adına tıklayınca gidilen profil sayfasına bir de tuttuğumuz takımın logosu konulsun.Böylelikle hem yeni gelen üyelerin hemde birbirlerinin takımlarını bilmeyenler için kolaylık olur.Ayrıca forum görüntüsü açısından da iyi olur.Anket'e oy verebilirsiniz...

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Ynt: Profile Takım Logoları
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2007, 21:26:58 »
Anketi ben onayladım.. Merak ediyorum sonucu. İstek olursa çalışmalara başlayacağım. Kasacak biraz ama olsun :nargile:

Ayrıca konuda fikirlerinizi de belirtirseniz sevinirim. Niye olmalı veya  olmamalı?

Çevrimdışı hilmydogan™

• Yeni Üye
  • İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız...
    • Profili Görüntüle
    • D'arch
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2007, 21:39:09 »
Takımdan çok oyuncu tutan olduğu için bence takım logosu koymanın pek bir anlamı yok. Bu sözlerimde gayet ciddiyim.
Ve zaten bir kişi takımının resmini veya onu simgeleyen birşeyi o kadar çok görmek istiyorsa avatarında apaçisi olduğu adamın resmini bırakır, takımı temsil eden resim koyar.
Kesinlikle mantıksız buluyorum.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2007, 21:42:03 »
Takımdan çok oyuncu tutan olduğu için bence takım logosu koymanın pek bir anlamı yok. Bu sözlerimde gayet ciddiyim.
Ve zaten bir kişi takımının resmini veya onu simgeleyen birşeyi o kadar çok görmek istiyorsa avatarında apaçisi olduğu adamın resmini bırakır, takımı temsil eden resim koyar.

Hilmi abicim sana aynen katılıyorum takımımın logosunu koymak iteyen avatarına koyar.Hem çoğu üye kendi takımının kolpa fanı(en basitinden bir örnek: kolpa nets fanlarını-carter'ın resmini koycağınıza takımınızın gül gibi logosunu koysanız daha mantıklı)

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2007, 21:43:21 »
valla ben kararsızım...ama sonuçta her tkas sonraası takım değiştirecek olan adamların sayısı fazla olacağından onura çok iş düşecektir....

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2007, 21:51:17 »
 Bence yapılması gerek.Olayın sadece gösteriş yönüne bakmamak lazım.Yeni gelen yada birbirinin takımını bilmeyen üyeler için bence yapılması lazım.Gösteriş yerine gelince de o günün yada o gecenin anlam ve önemi ile ilgili şeyler konulabilir.Avatarına koyarak olmaz gibime geliyor.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2007, 21:52:35 »
neden olmasın ki anlamıyorum..bri şeye takıyorsunuz, neyse konuşmuyorum..

avatar ya da imza falan boşuna o zaman..isteyen imzasının altına Ben Denverlıyım ya da avatarın altındaki boşluğa ben Denverlıyım falan yazar yani..

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2007, 21:57:41 »
 Taktığım falan yok ben burda herkesin iyiliğini düşünüyorum.Olmazsa olmaz banane yani ben böyle birşeyin iyi olacağını düşünüyorum.Mesela sen Mustafacım Merve Seviyi göstermek istiyorsun göster imzanda atıyorum ben Iverson fanı olduğumu göstermek istiyorum gösteriyim avatarımda.Takımı koymayabilirim ama takım altta olsa birde güzel olur gibime geliyor.Neyse kendi fikriniz...

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2007, 23:52:58 »
Neredeyse herkesin bireysel forum istatistiklerinden kimin ne takım tuttuğu açıkça anlaşılıyor,çünkü bir takımın mesaj sayısı diğerlerine göre acayip sivrilmiş oluyor.Mesela Arda,senin mesajlarını en çok içeren takım bölümü 44'le Denver Nuggets,Mustafa'nın 144'le Lakers,benim 28'le Celtics,Hilmi abinin 28'le Lakers,Dağlar'ıın 40'la Nets,Ender'in 45'le Spurs,Uğur'un 96'yla Timberwolves,Eralp'in 118'le Rockets...böyle gider.Bunun dışında Admin'le,Kaan'ın bireysel forum istatistikleriyle anlamak mümkün olmasa da,en azından nickleri hangi takımı tuttuklarını ele veriyor.Kısacası belki şık durabilir,ancak biri nicki WadeMertcan,MelOnur,Alper21Garnett(bu arada isimlere takılmayın tamamen işkembemin ürünü bunlar) tarzı birşey olup altında da takım logosu olarak Phoneix,Celtics,Sonics amblemlerini görürsem de,benim ve benimle aynı görüşü paylaşanların hoşnutluk duymayacağı birşey olur.

Bir de,oyuncu apaçliği üzerinden takım tutanların(özellikle Newbie'lerin) bir şekilde bu logo muhabbetinden dolayı laf yiyeceği endişesi içerisinde olduğumu da belirtmek isterim.

Hail to the forthcoming dynasty...

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2007, 00:20:05 »
,Kaan'ın bireysel forum istatistikleriyle anlamak mümkün olmasa da,en azından nickleri hangi takımı tuttuklarını ele veriyor.
Benim profilin istatistik kısmını bende anlamıyorum . Garip bir durum var orda ama neyse :D

Çevrimdışı Tracy_McGrady_1

• Houston'lıyız Ezelden
  • Rookie
  • **
  • Ferhat Göçer Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Eylül 2007, 00:33:14 »
Evet bende ardaya katılıyorum.Bencede yapılsın bu takım logoları işi.Zaten bazı yerlerde var böle takım logoları.Profile de yakışır hani

The Rockets New Head Coach

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • MVP
  • McClaaaaaaaane!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Eylül 2007, 01:14:31 »
Avatar ya da imzalar ne işe yarar?

Yippi Ka Yey motherfucker...

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #12 : 03 Eylül 2007, 02:02:46 »

Hilmi abicim sana aynen katılıyorum takımımın logosunu koymak iteyen avatarına koyar.Hem çoğu üye kendi takımının kolpa fanı(en basitinden bir örnek: kolpa nets fanlarını-carter'ın resmini koycağınıza takımınızın gül gibi logosunu koysanız daha mantıklı)

Kolpa Carter fanıyım.. Oyuncu için takım tutuyorum..

Tutarım-tutarsın-tutar

Kimseyi ilgilendirmez..

İnsanız sonuçta. İster takımı sever ister oyuncuyu sever. Niye vasıfsızlık olarak algılanır? Garip..

Zaten yapılırsa da zorla seçmek gibi bir durum yok.. Nasıl websitesi eklemek zorunlu değilse bu da öyle olacak.. : Aynı bu logo gibi. Websitesi eklemişsen gözüküyor. Takım da öyle olacak.
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2007, 02:07:53 Gönderen: AoGVinsanity »

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2007, 02:08:03 »
Kişisel tercihleri insanların karakterlerini sorgulamaya bence de gerek yok..Kendimi bildim bileli Detroit Pistons'lıyım ve hep öyle kalacağım..Billups'ı ne kadar sevdiğimi ya da Sheed'i bilen bilir..Ama bu oyuncular giderse gider derim ve ben yine Detroit'li kalırım..
Bu benim olaya bakış açım...

Bir başkası da bu oyunu kimin için seviyorsa onun peşinden gider..Bu da onun bakış açısı..
Bunun sorgulaması bize düşmez..İnsanları bu şekilde kırmaya gerek yok..Karaktersiz damgası vurmaya hiç gerek yok..

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2007, 02:13:30 »
sonuçta ben de ilkokula giderken bulls taraftarıydım...mj yüzünden...inkar edemem o adam sevdirdi bana bu oyunu...ama şu an oyun mantalitesini çok sevdiğim için sas taraftarıyım...yani oyundan teknik olarak anlamaya başladığımdan beri...ve yine sempati duyduğum diğer bi takım detroittir...benzer oyun mantalitesine sahipler çünkü...ama eğer mj hala oyunda olsaydı acaba bulls u mu tutardım bilmiorum...gerçi geri döndüğünde wizards taraftarı olmadım...yine de oyunu bi oyuncu için sevdilerse de öle sevsinler bırakın onların kararı...saygı duyun laf sokmayın ezik gibi davranmayın...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
    • Sh0t Down'nın Blog Sayfası
« Yanıtla #15 : 03 Eylül 2007, 09:58:09 »
"Bende verdim oyumu, avuçlarımda kaldı boğumu" - Karaçalı :)

Bence görsellik açısından gayet iyi olur. Bir de size kalmadı birisinin oyuncu için mi takımı sevmesi yoksa takımı takım olarak mı sevmesi. Herkes kendine bakmalı.
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Eylül 2007, 11:22:56 »
Kişisel tercihleri insanların karakterlerini sorgulamaya bence de gerek yok..Kendimi bildim bileli Detroit Pistons'lıyım ve hep öyle kalacağım..Billups'ı ne kadar sevdiğimi ya da Sheed'i bilen bilir..Ama bu oyuncular giderse gider derim ve ben yine Detroit'li kalırım..
Bu benim olaya bakış açım...

Bir başkası da bu oyunu kimin için seviyorsa onun peşinden gider..Bu da onun bakış açısı..
Bunun sorgulaması bize düşmez..İnsanları bu şekilde kırmaya gerek yok..Karaktersiz damgası vurmaya hiç gerek yok..

Katılıyorum. Bencede olmalı. Dediğiniz gib ibizi ilgilendirmez ve forum görselliği açısından iyi olur.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 03 Eylül 2007, 12:47:31 »
 Bence bu yollardan herkes geçti ... Ben kobe apaçisiyken Lakers fanlığıma geçme süremi bir ben bilirim,birde Allah :-D O zamanlarda kişiliğimde hiç bir değişiklik yoktu,bu insanın kendi seçimi diyelim,yapanlara kızıyo muyum şuan evet ... ama kimsenin de seçimine saygısızlık edemem,takım logolarına oyum evet tir
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı i_v_e_r_s_o_n

• Rookie
  • **
  • Seviyorum seni Lima'm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 06 Eylül 2007, 23:01:40 »
takım logosu ayrı bir güzellik katar.bence olmalı

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2008, 20:54:22 »
Yapılırsa güzel olabilir :)

Çevrimdışı MCGRaDYMaNia

• Rookie
  • **
  • "Wild Wild West"
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sari-lacivert.net
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2008, 14:13:40 »
yapılsın tabi ki çok farklı ve güzel olur

zaten yapılmışta düşünenlerin ellerine sağlık teşekkürler

Çevrimdışı wiltchamberlain

• Last Sixer Fan
  • Starter
  • Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu
    • Profili Görüntüle
    • SIXERS
« Yanıtla #21 : 27 Ağustos 2008, 23:00:35 »
Bence logo kalmalı çünkü kim hangi takımı tutuyor görmek güzel oluyor. İnsan bazen kendi takımnı ttan birini görünce mutlu oluyor. Özellikle Iverson'ın gidişinden sonra hala benim gibi Sixers'ı tutanlar için

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY