0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi fragman iyi güzeld inş filmdeki espriler sadece fragmanla kısıtlı değildir . Koca filmi bi fragmana sığğdırmamışlardır umarım . Neyse gidilecek bi film de bakalım son dönemde türk sinemasındak omedi örnekleri baya kötü bakalım bu film nasıl olacak .
n Şaban doğal komiktir, Recep çakma...n Şaban orta sınıfı yakalar, Recep ise gençleri...n Şaban saf ama zekidir, Recep ise akılsız...n Şaban mafyayla siyasetçiyle kapışacak kadar toplumsal olaylarla ilgilidir, Recep ise sadece kız peşinde koşacak kadar dangoz...
Alıntı yapılan: Can Çetin - 25 Şubat 2008, 13:51:36n Şaban doğal komiktir, Recep çakma...n Şaban orta sınıfı yakalar, Recep ise gençleri...n Şaban saf ama zekidir, Recep ise akılsız...n Şaban mafyayla siyasetçiyle kapışacak kadar toplumsal olaylarla ilgilidir, Recep ise sadece kız peşinde koşacak kadar dangoz...Zaten bu olayı bitiriyor..Hayır benim anlamadığım şu;Şaban'a kim eş değer tutabilir bu çakma karakteri..Bunu diyeni Allah çarpar ya..Kemal Sunal ismine saygısızlıktır bu..Bu kadar mı ucuzlaştı bu ülkede bu işler..Can'ın koyduğu yazıda da benim koyduğum yazıdada bir sonuç ortaya çıkıyor;Çakma gençliğe çakma karakterler gider..
Filme daha önceden gitmiştim (Çarşamba günü) şimdi yorumlayayım.Şu var ki filmin bazı sahneleri çok komik ve Şahan'ın tiplemesi de süper.Fakat bir eleştrim olacak biraz fazla argo olmuş.Kız arkadaşımla gittiğime pişman oldum desem yeridir. Ama eğlendim mi eğlendim.