Gönderen Konu: Redd, Bucks'ı Kurtardı  (Okunma sayısı 1162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Redd, Bucks'ı Kurtardı
« : 06 Aralık 2008, 18:30:36 »
Redd, Bucks'ı Kurtardı
NBA'de sabaha karşı oynanan maçlarda Milwaukee Bucks kendi evi olan Bradley Center'da Charlotte Bobcats'i ağırladı. Baştan sona çekişme yaşanan maçta Bucks 101-96 kazanmasını bildi. Ev sahibi ekipte Michael Redd 25 sayı, 5 ribaund ve 2 asist ile takımının galibiyetinde baş mimar oldu. Konuk ekipte Jason Richardson 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma ile oynadı fakat maplubiyeti engelliyemedi.

Maça iyi bir başlangıç yapan ev sahibi Bucks, bu çeyrekte rakibi karşısında üstünlük kurmayı başardı ve ilk çeyreği Bucks 29-24 kazanmasını bildi. İkinci çeyrekte ise kendini toparlayan konuk ekip Bobcats, bu çeyrekte iyi bir oyun sergiledi ve soyunma odasına Bobcats 54-56 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte ise farkı kapatan ve tekrar öne geçen Bucks, bu üstünlüğü tekrar Bobcats'in eline vermedi ve son çeyreğe Bucks 76-74 önde tamamladı. Son çeyrektede üstünlüğü elden bırakmayan ev sahibi Bucks, son dakikalarda istediği gibi oynadı ve maçıda 101-96 kazanmasını bildi.

Boxscore; http://www.nbatr.com/nba-skorbord/redd-bucksi-kurtardi.html

Mişel Kul

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
Ynt: Redd, Bucks'ı Kurtardı
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2008, 18:54:08 »
J-Rich'in dönmesi yüzümüzü güldürdü ama hala galibiyet yok...G-Wall 6 sayı 38 dakika(yorum yapmıyorum rezalet ortada)...Jefferson ve Ridnour'dan iyi katkı fena değil...Mbah a moute neden 4 dk. süre almış onu anlayamadım ben...Redd bildiğimiz gibi...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James