0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Eren - 07 Nisan 2007, 15:02:42 1.85 boyum var 95 kiloyum bana göre kısasın abi kalıp olarak da yani : ) Eren,aslanım biz seni böle sevdik. Olm senle yanyana gelince çocuğun gibi kalıom yanında Besleme gibi
1.85 boyum var 95 kiloyum bana göre kısasın abi kalıp olarak da yani : )
Alıntısözlü deil yazılı oluyoztrkçe-75mat-86ing-95din-90davranışların hepsi ii Hadi ya yazılı mı oluyosunuz vay eğitim sistemi bayağa değişmiş,benim sorumu çok iyi anlamış olman lazım sözlü notları diyorum yani sınıftaki tutum ve davranışlarından bahsediyorum ve espri yapıyorum ters cevap verip sükse yaptığını mı zannetin onu anlayamadım ?
sözlü deil yazılı oluyoztrkçe-75mat-86ing-95din-90
Alıntı yapılan: Eren - 07 Nisan 2007, 21:15:18Alıntısözlü deil yazılı oluyoztrkçe-75mat-86ing-95din-90davranışların hepsi ii Hadi ya yazılı mı oluyosunuz vay eğitim sistemi bayağa değişmiş,benim sorumu çok iyi anlamış olman lazım sözlü notları diyorum yani sınıftaki tutum ve davranışlarından bahsediyorum ve espri yapıyorum ters cevap verip sükse yaptığını mı zannetin onu anlayamadım ?
yaa ben onu cagırdım gel bisim forumun buluşma günlerinden bitanesine diye ama malum playoff kovalıyolarmışmüsait değilmiş kibar bi dille anlattı boyle
Vallah apo abi ilk resimde baya asi çıkmışın
Herkez resimlerini koyuyor bir de ben koyuyum...
Bi iki resimde biz koyalım dimi :)Boyutu ayarlayamadım yalnız biraz büyükçe oldu ..
Solomondan daha yakışıklısın valla. bizim bi arkadaş var aynı ona benziyosun
Buda ben: