0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Berkan'ı böyle hayal etmemiştim Bu arada Haktan abi o foto yeni mi?
Berkan'da tam bilardocu tipi var
Nereye yorarsan artık
Haktan kısa saç sana daha çok yakışıyor datlım
Haktan abi yakıyor valla..
Alıntı yapılan: Kaan Mert - 26 Ağustos 2008, 22:05:33 Berkan'da tam bilardocu tipi var Bu iyi bişe mi kötü bişe mi
Harbimi abi intibaka gitmeden kestirmeyi düşünüyorum yine ama bu haliylede yorumlar iyi ya genelde tabi senin tavsiyenide değerlendircem
Alıntı yapılan: D-WILL - 26 Ağustos 2008, 22:08:44Alıntı yapılan: Kaan Mert - 26 Ağustos 2008, 22:05:33 Berkan'da tam bilardocu tipi var Bu iyi bişe mi kötü bişe mi İyi bişey iyi Hıkk demiş O'Sullivan'ın burnundan düşmüş
Alıntı yapılan: D-WILL - 26 Ağustos 2008, 22:08:44Alıntı yapılan: Kaan Mert - 26 Ağustos 2008, 22:05:33 Berkan'da tam bilardocu tipi var Bu iyi bişe mi kötü bişe mi Şaka maka has Cimbomlu adam
Alıntı yapılan: Kenyon_Martin - 26 Ağustos 2008, 22:10:33Harbimi abi intibaka gitmeden kestirmeyi düşünüyorum yine ama bu haliylede yorumlar iyi ya genelde tabi senin tavsiyenide değerlendircem Salla sen benim yorumlarımı kızlar nasıl beğeniyorsa öyle kal Benden hayır gelmez nede olsa sana
Bembeyaz çıkmışım Bu arada T-Shirt' e de dikkat
arkadnakide 10 numara sanki
Ne yapayım dikkatimi çekti forvetler toplaşmışınız bir araya
Fatih Tekke 'den sonra gördüğüm en etkileyeci 9 numarasın Poo Müthiş çıkmışsın , fiyaka süper zaten
Alıntı yapılan: D-WILL - 26 Ağustos 2008, 21:12:11 D-Will hayranı olduğun için hep beyaz tenli olduğunu hayal etmiştim doğruymuş