Gönderen Konu: Keşke Olsa  (Okunma sayısı 22149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Keşke Olsa
« Yanıtla #25 : 25 Temmuz 2011, 23:52:30 »
hahaha :D :D sezon bitti lokavtta gittik...Adam ne kadar doluysa ölü sezon da konuşuyor haha :)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2011, 13:07:58 »
Yok yahu,konuyu yeni gördüm,yoksa her zaman düşündüğüm bir şey bu...

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2011, 00:18:29 »
Lokavt sonrası sezon baslamadan önce 2k daki gibi fantasy draft olmasını isterdim çok heyecanlı olurdu :)

Çevrimdışı Burak Kocamaz

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2011, 00:29:38 »
All Star seçim kriterini değiştirirdim..Halk oylaması yerine başka seçim için yöntemler arardım..İlla da taraftar seçcekse yalnız ilk beşi değil her iki taraftan da 12 kişiyi taraftara seçtirirdim..

Çevrimdışı ömratkn

• NBA Oyuncusu
  • *
  • BASKETBOL KRALLIKSA LEBRON JAMES KRALDIR!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 30 Ocak 2012, 18:46:54 »
BEN SAHA ÖLÇÜLERİNİ BÜYÜLTEREK OYUNCU SAYISINI 2 ÇOĞALTMAK İSTERDİM VE BÖYLECE DAHA ÇEŞİTLİ HAREKETLER VE MAÇ STRATEJİLERİ ORTAYA ÇIKARDI.

:bom: :gungun: :gun: :jedai: :jedai: :intheclub: :lame: :funny: :gidigidi:

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2012, 19:57:11 »
Başlığın amacından farklı bir isteğim olacak benim.

Keşke artık 2K veya kim olursa olsun bir Euroleague oyunu çıkartsa. Hayır anlamıyorum müthiş tutar böyle bir şey yapsalar ama yapmıyorlar işte. Pes gibi olsa üst düzey 4-5 tane ligi koysalar. Çok zevkli olmaz mıydı?

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2012, 21:30:33 »
Normal şartlarda hiç oyun oynayamam ama öyle bir şey olsa ben de epey takılırdım ama 2K, Amerika şirketi olduğu için ve Amerikalıların, Avrupa basketbolu için hiç çaba harcamayacağını düşünürsek onlardan bekleyemeyiz bunu malesef.Avrupalılar kendi içinde yapsa, tecrübeleri ne, nasıl bir şey çıkar ki.Uzun süre daha göremeyiz, ama KEŞKE görsek, çok iyi olur..4-5 ligi geçtim 40 tane takım koysunlar, A lisansı alma rekabeti olsun, ön elemeler falan..Sadece Euroleague olayı olsun, o da yeter bana..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2012, 21:49:36 »
Galatasaray'la CSKA'yı dışarda yenmeye çalışırdım :) Her takımı denerdim çok zevkli olurdu. Ya düşününce sinir oluyorum böyle bir oyunun olmamasına.

Basketbol menajerlik de giderdi aslında :D

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2012, 23:08:51 »
Basketbol menejerlik var aslında ama grafik kalitesi inanılmaz derecede düşük. Oyunda NBA, ve dünyadaki tüm elit ligler var, adamlar tek Kuzey Amerika ve Avrupa'yla bitirmemiş işi, Güney Amerika ve Asya'yı filan da koymuşlar oyuna. Ancak oynun hem boyutu çok büyük, hem piyasada satılmıyor hem de grafikler çok yetersiz dediğim gibi. 2k serisi için güzel bir patch hazırlasalar bile yeter aslıda. Hele EA Sports neden girmiyor Euroleague işine anlamıyorum. NBA 2k serisine sağlam bir rakip olurdu oyun.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2012, 23:17:32 »
Basketbol menejerlik var aslında ama grafik kalitesi inanılmaz derecede düşük. Oyunda NBA, ve dünyadaki tüm elit ligler var, adamlar tek Kuzey Amerika ve Avrupa'yla bitirmemiş işi, Güney Amerika ve Asya'yı filan da koymuşlar oyuna. Ancak oynun hem boyutu çok büyük, hem piyasada satılmıyor hem de grafikler çok yetersiz dediğim gibi. 2k serisi için güzel bir patch hazırlasalar bile yeter aslıda. Hele EA Sports neden girmiyor Euroleague işine anlamıyorum. NBA 2k serisine sağlam bir rakip olurdu oyun.
Biliyorum onu ben Football Manager yapay zekasıyla bir oyun bekliyorum. 3D olup olmaması önemli değil. Mantıklı olsun bir şeyler çizebilelim kendimize ait bir oyun stilimiz olsun. Benim takımım çok katı savunma olurdu mesela :P

Anlamak zor gerçekten ya Milli Takımlar ve Euroleague'in olduğu bir oyun ben eminim ki çok satar ama yapmıyorlar işte. Patchle falan da olmaz abi onun gerçekliğini hissedemezsin. Ben 2k11'e indirmiştim milli takımlar yaması. Jaka Lakovic topu alıyor Jameer Nelson'ın üzerine yazıldığı için Jameer Nelson diyor. Bu tip ayrıntılar pek önemli gözükmese de aslında bence önemli.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2012, 23:33:25 »
Yok yani yamadan kastım offical bi patch. Yani adamlar kasacak, spikerin yorumları da, salonlar da, yüzler de,oyuncu yetenekleri de cuk oturacak. Hani madem bi oyun çıkarmıyorsunuz en azından buna kasın, hatta internetten paralı olarak satılsın filan ayarlasınlar işin ticari durumunu da. Ama olsun da oynayalım biz de. Arkadaşlarla Ps3'e gittiğimizde aylarca NBA Live 10 oynadık biz sırf ülke takımları var diye.