Gönderen Konu: Basketbolunuz...  (Okunma sayısı 77163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Basketbolunuz...
« Yanıtla #125 : 26 Mayıs 2012, 01:45:31 »
Ben 1.sınıftan beri ilgi duymuşumdur.1.sınıfta hep futbol oynardım ama fasulye niyetine oynatırlardı :P Sonra bir gün öğretmen futbolda kavga çıkıyor diye futbolu yasakladı ve basketbol oynattı,sadece şut atıyorduk.Ben yetiştiremiyordum herkes benimle dalga geçmişti bi hırs yaptım her gün 7/24 çalıştım.Ve,sonunda başardım gerçek basketbol topuyla (Fotbol topuyla oynatırdı da) potaya bir sayı atmıştım.Böyle her gün gidiyordum ama hiç top süremezdim o da gelişmeye başladı.2 yıl böyle sürdü sonra geniz etim alındı ve annem basketbola yazılmama izin verdi (Geniz etim var diye izin vermezdi)Hemen gittim harika oynuyordum,koç yetenekli olduğumu ve çok çalışırsam iyi yerlere gelebileceğimi söyledi.Bende her hafta sonu gittim,çalıştım,çabaladım ve hala çabalıyorum.
                           OYNAYIŞ TARZIM
Dribling'im çok iyidir, boyum kısadır 1.40 (10 yaşındayım)bu yüzden PG oynarım.Saha görüşüm,şutlarım ve paslarım iyidir.Reb. konusunda çok kötüyümdür.Şut tarzı olarak Paul Pierce'la Ray Allen karışımı bir şey.Ama,isabet buluyorum ya o yeter.Crossvoverlarımla (Umarım böyle yazılıyordur :P)adamı rahatça ve hızlıca geçerim fake'imi gösterdikten sonra atış yaparım.Rondo gibi pota altında pası tercih ederim.
                        NELER YAPABİLİRSİNİZ
Her NBA oyuncusunun inandığı bir söz vardır "Nothing to imposible" İmkansız diye birşey yoktur.Bende ona inanırım istersem her şeyi yapabileceğime inanırım.Kısaca çalışırsam futbol voleybol gibi sporlar hariç çoğu şeyi yapabilirim.(Yemek yapamam ya :P)
                      YETENEKLERİM ve OYNADIĞIM KULÜP
Bu konu hakkında bir şey söylemek zor aslında ama kendimi yetenekli olarak gördüğümü söyleyebilirim.Karşıyaka Basketbol Yıldızlar'ında (KBY)PG olarak 8 aydır oynuyorum.Bir de amatörce her gün sokakta basketbol oynuyorum.
Tebrik ederim dostum. Geleceğini çok açık görüyorum. Bu benim haddime değil ama yılların pişmanlığını yaşamış bir insan olarak söylüyorum ki çok değerli yaşlardasın ve kıymetini bil. Çalışmaktan hiç sıkılma, derslerini ihmal etmediğini düşünüyorum. 10 yaşındaki bir çocuğa göre de çok olgun gözüktün. Başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim kardeşim.

Çevrimdışı SeeRed

• Yeni Üye
  • Basketball is a way of life...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #126 : 09 Mayıs 2013, 18:18:37 »
ben basketbolla ilköğretim 4. sınıfta tanıştım. ama basketbol konusunda çok iyi değildim, arkadaşlarım benimle oynamak istemiyordu, bu yüzden uzun bir süre (lise 1 e kadar)basketbolla alakamı kestim. sonra liseye başladım ve gördüm ki lisedeki arkadaşlarım futboldan daha çok basketbolla ilgileniyordu böylelikle bende basketbola başladım.ilk başladığımda durumum hiç iç açıcı değildi attığım şut potadan girmeyecek diye korkuyordum ve şutlarım berbat savunmam berbat diye utanıyor oynamaya pek yanaşmıyordum. arkadaşlarım ise iyi oynuyorlardı ve buda beni sinirlendiriyordu. sonunda hırs yaptım ve mahallemde kendi başıma şut vs. çalışmaya başladım. videolar izledim uyguladım. ve 3 ay içerisinde lisedeki en iyi basketbolcuya kafa tutar oldum. hoşuma da gidiyordu. maç atıyorduk , eskiden bana 15-20 fark atan arkadaşlarım şimdi ise benden 15-20 fark yer oldu. yavaş yavaş okulda havam artıyordu. hala lise 1 deyim ilk başladığımdaki oynayışım aklıma geldiğinde diyorum ki "vay be! ben böyle bir basketçi nasıl oldum."diyorum. ilk başladığımda topu tutmayı hatta sektirmeyi beceremezken şimdi ise 19 yıllık basketbol öğretmenime kafa tutuyorum ama yinede yeniyor tabi. hayalim ise bir takıma girip ailemi gururlandırmak.
EĞER BİR ŞEYİ İSTİYORSAN ONU BEKLEMEYECEKSİN KENDİN ONA GİDECEKSİN ben hep bu sözden yararlandım sizde benimseyin ve korkmayın istediğiniz şeyi cesaretinizi toplayıp yapın. boyum lise1 e başladığımda 1.78 di lise 1 bitecek neredeyse 1.85 olacağım . basketbolu çok seviyorum.
 <chicago>

Derrick Rose My Favourite
Basketball Player and My Favourite Team Chicago Bulls.

"Rakibiniz kim olursa olsun maç her zaman berabere başlar." M. Jordan.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #127 : 09 Mayıs 2013, 23:36:39 »
Tutkulu, çalışkan ve düzgün cümleler kurabilen genç bir basketbol ve Bulls sever görmek beni gerçekten çok heyecanlandırdı ve mutlu etti.. Umarım etrafta daha çok dolanırsın kardeşim ;).. Bir de benden sana bir tavsiye basketbolda gelişmenin en baş şartı şudur(bence, tecrübelerime ve gördüklerime göre) asla ben oldum, ben harikayım, en iyisiyim havalarına girme o tuzağa düşme ok.... Eyvallah bizlerle paylaştığın için teşekkürler ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı SeeRed

• Yeni Üye
  • Basketball is a way of life...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #128 : 13 Mayıs 2013, 18:36:44 »
İltifatın için teşekkürler kardeşim. Kibirlenmek benim doğamda olan bir şey değil arkadaşlarım bazen dediğin gibi davranıyorlar bende senin dediğini söylüyorum onlara. Ama maçta kahraman olunca dışarı yansıtmadan içimden gururlanıyorum bu elde olan bir şey değil ve beni dahada hırslandırıyor.  :-D :-)

Herkese basketbol hayatında başarılar dilerim...

Derrick Rose My Favourite
Basketball Player and My Favourite Team Chicago Bulls.

"Rakibiniz kim olursa olsun maç her zaman berabere başlar." M. Jordan.