Gönderen Konu: Sizin All Star'larınız  (Okunma sayısı 6881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Sizin All Star'larınız
« : 03 Şubat 2012, 17:38:19 »
Önümüzdeki günlerde Orlando'da gerçekleştirilecek olan NBA All Star maçının ilk beşleri açıklandı.Şimdi coachların seçeceği yedeklerin kim olacağı merak konusu.Burada kendi seçimlerimizi yazalım.En yakın tahminleri yapana da benden bir sıkımlık diş macunu ;)

Benim tahminlerim;

Doğu'da Deron Williams, Andre Igoudala, Joe Johnson, Paul Pierce, Rajon Rondo, Chris Bosh, Roy Hibbert

Batı'da Russel Westbrook, Steve Nash, Kevin Love, LaMarcus Aldridge, Marc Gasol, Danilo Gallinari, Tony Parker

Seçilmeye yakın diğer isimler;

Doğu'da Luol Deng, Lou Williams, Jrue Holiday, Kyrie Irving, Danny Granger, Josh Smith

Batı'da Ty Lawson, Kyle Lowry, Marcin Gortat, Al Jefferson, Paul Millsap, Al Harrington

Siz neler düşünüyorsunuz? Tahminlerinizle beraber bekliyorum.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2012, 04:15:14 Gönderen: KİDD_Fan »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizin All Star'larınız
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2012, 17:39:23 »
Dirk Nowitzki? Neden seçilmeye yakın değil?

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2012, 17:46:02 »
Dirk Nowitzki? Neden seçilmeye yakın değil?

Benim kişisel hayranlık duyduğum bir oyuncu Nowitzki ama bu sene ne oynadı ki All Star olsun.Zaten bu All Star maçları hiç ona göre değil.Bu kadar kötü bir sezon geçiirirken seçileceğini hiç sanmıyorum.

DİPNOT:Sakatlıklarının etkisini göz ardı etmiyorum.

Ayrıca rakamlara da bakalım;

Dirk Nowitzki bu sene 19 maçta 31.5 dakika ortlaması ve 16.2 sayı, 5.9 ribaunt, 2.3 asist ile oynuyor.

Aynı pozisyondaki potansiyel All Star'lar;

Kevin Love, 22 maçta 39.4 dakika süre alarak, 25.3 sayı, 13.6 ribaunt, 1.3 asist ortalamalarıyla;

LaMarcus Aldridge, 23 maçta 36.2 dakika süre alarak, 22.8 sayı, 8.7 ribaunt, 2.7 asist ortalamalarıyla;

Al Harrington, 22 maçın hepsinde kenardan gelerek sadece 25.8 dakika süre alarak, 15 sayı, 5.6 ribaunt, 1.4 asist ortalamalarıyla oynadı.

İlk beş çıkacak olan Blake Griffin, 20 maçta 36.8 dakika süre alıp, 21.4 sayı, 10.9 ribaunt, 2.9 asist ile oynamış.

Görüldüğü üzere Nowitzki'ye gelene kadar Kevin Love ve LaMarcus Aldridge ilk beş çıkan Blake Griffin'den daha iyi rakamlara sahip.Bana kalsa Kevin Love'ın ilk beş çıkmayı daha çok hak ettiğini söylerim.

« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 18:07:34 Gönderen: KİDD_Fan »

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2012, 11:14:35 »
Batı; Russel Westbrook, Steve Nash, Lamarcus Aldrige, Kevin Love, Marc Gasol(DeAndre Jordan), Monta Ellis, David Lee

Doğu; Iggy, Deron(haketmesede),P.Pierce,R.Rondo,Josh Smith,R.Hibbert,J.Johnson

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2012, 12:26:12 »
Deron Williams neden hak etmiyor anlayamadım.20.8 sayı 8.8 asist ortalamaları var.Nets gibi ligin en kötü takımlarından birini tek başına sırtında taşıyor.Bence All Star olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Çevrimdışı Barracuda

• Editör
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2012, 13:54:45 »
Abi kim seçilirse seçilsin ama ben bi kez daha Tim Duncan faciası yaşamak istemiyorum.. Sırf Spurs kontenjanı adına 13'e 8 ortalamayla geçen sene Aldrige'i arkasında bıraktılar var mı böyle bi şey! Az kalsın Love da all-star olamıyordu eğer bi sakatlık çıkmasaydı.. Bi başka konu ben en çok batıda center yedeğini merak ediyorum.. Direk center olarak düşünürsek en kuvvetli adaylar; Al Jefferson, Marc Gasol ve Marcin Gortat.. Takımın pozisyonu itibariyle de Al Jefferson bunlardan bi adım öne çıkıyor.. Ama benim gönlümden senelerce Howard'ın arkasında beklemek zorunda kalıp kendini gösteremeyen Gortat geçiyo.. Bilmiyorum artık acıma duygusunandır mıdır nedir sempati duyuyorum bu adama.. :) Bunların dışında Parker ve Deng'in de kesinlikle seçileceğini düşünüyorum.. 
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2012, 13:57:05 Gönderen: Barracuda »
If something is rest in the past, just look at the future! You can't change anything!

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2012, 00:04:00 »
Abi kim seçilirse seçilsin ama ben bi kez daha Tim Duncan faciası yaşamak istemiyorum.. Sırf Spurs kontenjanı adına 13'e 8 ortalamayla geçen sene Aldrige'i arkasında bıraktılar var mı böyle bi şey! Az kalsın Love da all-star olamıyordu eğer bi sakatlık çıkmasaydı.. Bi başka konu ben en çok batıda center yedeğini merak ediyorum.. Direk center olarak düşünürsek en kuvvetli adaylar; Al Jefferson, Marc Gasol ve Marcin Gortat.. Takımın pozisyonu itibariyle de Al Jefferson bunlardan bi adım öne çıkıyor.. Ama benim gönlümden senelerce Howard'ın arkasında beklemek zorunda kalıp kendini gösteremeyen Gortat geçiyo.. Bilmiyorum artık acıma duygusunandır mıdır nedir sempati duyuyorum bu adama.. :) Bunların dışında Parker ve Deng'in de kesinlikle seçileceğini düşünüyorum.. 

Marc Gasol'u dışarda bırakmak da haksızlık olur bence.Bırakmayacaklardır da.Pau'nun seçilmeyeceğini de düşünürsek bence Gasol kontenjanının Marc'dan yana kullanılacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2012, 04:17:56 »
Alıntı
Benim tahminlerim;

Doğu'da Deron Williams, Andre Igoudala, Joe Johnson, Paul Pierce, Rajon Rondo, Chris Bosh, Roy Hibbert

Batı'da Russel Westbrook, Steve Nash, Kevin Love, LaMarcus Aldridge, Marc Gasol, Danilo Gallinari, Tony Parker

Doğu'da Rajon Rondo yerine Luol Deng, Batı'da Gallinari yerine Nowitzki desem tam oluyormuş

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Şubat 2012, 17:43:07 »
Bence Dwyane Wade ve Deron Wıllıams olmalıydı   <miami> <miami>
Dwyane Wade'in olmadığını kim söyledi ki..?

Çevrimdışı Preldzic55

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2012, 00:32:34 »
Nowitzki Batı'da yedeklerden seçilmiş.Bu sezon ki performansıyla seçilmesini bende yadırgadım ama geçen sene Dallas'ı tek başına şampiyon yaptığını unutmayalım.

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2012, 00:34:02 »
Nowitzki Batı'da yedeklerden seçilmiş.Bu sezon ki performansıyla seçilmesini bende yadırgadım ama geçen sene Dallas'ı tek başına şampiyon yaptığını unutmayalım.
Zamanında sanırım Duncan da seçilmişti. Nowitzki'ye çok görmemek lazım. Yaptığı başarıyı onore etmekte bir sakınca yok bence de ne kadar hak etmese de en azından bu sene kesinlikle olmalı.