Gönderen Konu: Sempatizanlık  (Okunma sayısı 3691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Sempatizanlık
« : 02 Ocak 2012, 21:35:33 »
evet sempatizanlık...NBA e çok geç kavuşmuş olabiliriz ancak çok büyük değişikliklerin olduğu bir sezona giriyoruz ve bir çok takım çehre değiştirdi...Ve yepyeni halleriyle tuttuğunuz takım hariç.. MAçlarını merak ettiğiniz, oyuncu performanslarını takip ettiğiniz ve yendikçe sevindiğiniz sempatizanı olduğunuz takımlar hangileri

Dallas Mavericks

Sempatizanıyım çünkü gardları Jason Kidd ayrıca 2011 finallerinde gençlik, züppelik, kontrolsüz güç ve paranın , tecrübe, fedakarlık, soğukkanlılık ve odaklanmanın yanında bir hiç olduğunu kanıtladılar

Portland Trail Blazers

çok sevdiğim bir koç, çok sevdiğim işinde gücünde oyunculardan oluşan harika bir basketbol takımı tıpkı makine gibi ve keyif verici

Memphis Grizzlies

bu son 2 yıldır olan çıkışları güzel çıkışları ve azimleri yüzünden

New York Knicks

NBA demek biraz da New York demek ve sonunda yıllardan sonra iddialı bir kadroya sahipler ve gardları Baron Davis benim için yeterli

Golden State Warriors

harika uyumlu ve izlemesi zevki bir gard ikilisine hücum gücüne sahipler bir iki ekleme ve çıkarma ile aslında yıllarca Play-Off takımı olmaya adaylar

Los Angeles Clippers

C.Paul un zekice hızı ve pasları ve o hıza yetişip pasları potayı kırarcasına bitiren iki atletik uzun

Boston Celtics

hikayeleri çok hüzünlü ve Ray Allen ile Paul Pierce çok seviyorum ve ikisi de hala çok iyiler ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı NikolaTesla

• Profesör
  • Editör
  • MVP
  • Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sempatizanlık
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2012, 22:13:39 »
Genelde oyuncu bazında oluyor bende bu olay:

Nowitzki

Sahada yer alsın da, isterse gazozuna olsun o maç. Orta mesafeleri yeter. Türünün tek örneği.

Rajon Rondo:

Phoenix'in Marcus Banks uğruna onu gözden çıkardığını hatırladıkça, yaptığı triple double'lar ve gelişimi önce Phoenix'e sonra herkese cevap niteliğinde.

Tracy McGrady

Bana NBA'yi sevdiren adamdır kendisi.

Eric Gordon:

Çıkıp işini yaptığı için. Bir benzeri de Roy'dur bunun. Kariyerini bitirmek zorunda kalmasına çok üzüldüm.

Steve Nash

İnanılmaz pas yeteneği, şutları ve büyük maçların adamı olması.

Al Horford-David Lee

Sessiz sedasız ancak allstarlık iş yapan adamlar bunlar. Her takıma lazım.

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: Sempatizanlık
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2012, 22:53:57 »
Benim tuttuğum takım değişti öncelikle..Jason Kidd sayesinde başlayan ve yıllardır devam New Jersey Nets sempatizanlığım yerini Chicago Bulls'a bıraktı.Özellikle Derrick Rose bu değişimde önemli rol oynadı.Rose sempatimi şöyle açıklayayım : Arkadaş arasında Derrick Rose'a Volkan'ın manevi oğlu deniyor.

Ayrıca Chicago'daki kolej takımı havası, arkadaşlık beni çok etkiliyor.Dakikalarını çalan bench oyuncusunu delice alkışlayan, benchten çığlık atarak destek veren ilk beş oyuncuları diğer takımlarda yok(Ömer'in Orlando maçında Howard'ı üst üste boş döndürdüğü ve dakikalarını ikiye katladığı maçta Joakhim Noah'nın benchten delice alkışlamasını hatırlatayım)..Bir de Boozer bu adamlara ayak uydurursa banko şampiyonuz :D

Aslında en tepeye yazmam gereken adam Jason Kidd

Uzun uzun yazmaya kalkarsam Kidd'le ilgili okumayacağınızı düşündüğüm için sadece final oynadığı Nets takımlarını bir hatırlamanızı rica ederek geçeceğim burayı.

Nowitzki ve Dallas Mavericks

Geçen yıl Miami'nin kibirli yıldızlarına karşı gösterdikleri performans ile zaten senelerdir sempatik kabul ettiğim Dallas Mavericks gözümde daha da büyüdü.Jason Kidd'in orada oynaması da büyük etken.Bir de Mavericks'den ayrı konuşabileceğim Dirk Nowitzki var.Çalışkanlık, iyi karakter, durdulamaz kendine has bir şut, alçakgönüllülüğü vs vs çok saygı duyduğum ve sevdiğim adamlardan biri Nowitzki.

Kobe Bryant

Los Angeles Lakers'ı pek sevmesem de özellikle winner olmak ne demek çok iyi gösterdiği için ayrı bir severim kendisini.

LeBron James....deermişim.Tabi ki nefret listemin başında kendisi.Onun yüzünden aslında eskiden çok sevdiğim Wade'e de kıl olmaya başladım.Oyunculuk bir tarafa James'in karakteriyle ilgili sorunum olduğunu eskiden tanıyan üyeler bilirler.Wade karakter olarak iyidir ama arkadaşı kötü :D

He bir de son anda aklıma geldi Chris Paul..Adam zaten doğuştan sempatik.Hiç tanımasan resmini görsen yine de sempati duyarsın.Bir de sahada o koca koca adamların içinde bızdırık bızdırık gülümseyince sanki küçük kardeşimi izliyormuş havasına giriyorum :D
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2012, 22:56:50 Gönderen: KİDD_Fan »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>