Gönderen Konu: Tanjevic'i Zor Günler Bekliyor  (Okunma sayısı 3926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Tanjevic'i Zor Günler Bekliyor
« : 21 Eylül 2007, 06:30:07 »
Tanjevic'i Zor Günler Bekliyor

Milli Takım ve Fenerbahçe-Ülker'in Coachu Bogdan Tanjevic'i zor günler bekliyor. 2004 Yılında Milli Takım'ın başına geçen Tanjevic, 2006 Dünya Şampiyonası'nda Milli Takımı Dünya 6.sı yaparak büyük takdir toplamıştı.

Ancak kaderin cilvesi, 2007 Avrupa Şampiyonası'nda Tanjevic'e tosladı. Sırp Coach yönetiminde felaket bir turnuva geçiren A Milli Takım beklenileni veremeyerek eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Milli Takım'da durumu sorgulanır hale gelen Tanjevic'in Fenerbahçe kariyeri ise soru işareti;

100.Yıl da takımı Şampiyon yapan Efsane Coach Aydın Örs'ün yerine, çok tartışmalı bir biçimde gelen ve daha gelmeden isyana sebebiyet veren Tanjevic'in bu durumdan nasıl sıyrılacağı merak konusu.

Tanjevic, kariyerinde bir çok başarıya da imza atmış ve Kulüp takımları bazında Şampiyonluklar kazanmasının yanı sıra İtalya'yı 1999'da Avrupa Şampiyonu yapmıştı.

Ancak Tanjevic'in kariyerindeki en çarpıcı ve bulunduğu ortamdaki en ironik olay ise;
1996 yılında, Stefanel Milano takımını çalıştırırken Efes Pilsen'e kaybettiği Koraç Kupası. Zira o dönemde Tanjevic'i mad eden isim ise Aydın Örs'tü.

Kaderin cilvesi; Aydın Örs, Fenerbahçe'den kimine göre operasyonla gönderilirken, kimine göre ise normal yollardan gönderilerken onun yerine gelen isim Tanjevic oldu.

Tanjevic'i bekleyen en büyük tehlike ise;
Şampiyon olarak aldığı takıma ne katacağı? Fenerbahçe, Tanjevic'i Avrupa'da başarı için getiriyor. Zira takım zaten Türkiye'de başarılıydı.

Tanjevic, olası bir Avrupa başarısızlığı karşısında bir de Türkiye'de kaybederse neler olur bilinmez. Ancak bilinen birşey var ki Fenerbahçe camiası pek de 2010 masallarını sevmez.

Tanjevic ya başarılı olmak zorunda ya da ....
----------------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı sMh

• Rookie
  • **
  • The Best Player On The Planet
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tanjevic'i Zor Günler Bekliyor
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2007, 12:58:12 »
Bu sene eger tanjevıc bence fenerde de basarısız olursa artık mıllı takımıda bırakmalı ...2010 mesajları dedıgın gıbı fenerbahcede yemez...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2007, 22:14:42 »
Bu sene eger tanjevıc bence fenerde de basarısız olursa artık mıllı takımıda bırakmalı ...2010 mesajları dedıgın gıbı fenerbahcede yemez...

Aslında bırakması için Fenerbahçe'nin başarısız olmasını beklememek lazım.Çünkü bu yaz yeterince rezil etti milli takımımızı.Direk istifa etmeliydi, ettirilmeliydi veya kovulmalıydı.Bana göre bu böyle.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2007, 12:05:57 »
Şampiyonluk kesmez artık bizi.Aydın hoca da şampiyon yapıyordu.Farkı varsa AVrupada kupa aldırır.Aldıramazsa başı belada.Milli takıma benzemez Aziz başkan adamın gözünün yaşına bakmaz...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı sMh

• Rookie
  • **
  • The Best Player On The Planet
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2007, 14:05:28 »
Bence bu sene sonunda kovulsa bıle fenerbahceden mıllı takımdan kovmazları cunku acıklamada dedıler 2010 kadar tanjevıcın arkasındaymıslar...2010da basarısız olursa bakalım belkı yıne sozlesmesını uzatırlar:d...

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2007, 05:32:43 »
Tanyeviç'in kendisine ve kariyerine saygı duyuyorum...ama milli takımdaki başarısızlığın ardından istifa etmeliydi..ama etmedi...şimdi FB Ülker'in başında...pek çok FB Ülker'li onun gelmesine değil gelme biçiminden rahatsız(bir tek mahmut paşa ve futboldan anlamadığı kadar basketboldanda bi haber olan sayın başkan yıldırım hariç)...benim düüncem başarılı olacaktır FB Ülker'de ama bu başarıdan ne beklediğimizle alakalı...örneğin bana göre BBL de şampiyonluk başarıdır ama başkasına göre eurolig de 4lü final başarılıdır(bu sene top16 ya kalsak bana göre başarılı bir sezon olurdu ya neyse)...bence FB Ülker tam bir eurolig takımı olmak yolunda ama bu oyuncuların özellikle vidmar ve emir'in göstereceği performanslada alakalı bir durum...emir gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olabileceğini gösterdi ama vidmar hala heyecanını yenemediği izlenimi oluşturdu bende..onların dışında james white takıma katkı sağlıyacaktır(özellikle atletik özellikleriyle)...birde FB Ülker camiası 2010 gibi şeyleri kabul etmez diyordunuz ya..kadıköye yapılacak olan 12 bin kişilik salonun 2011 yılında eurolig 4 lü finalini almasına kesin gözüyle bakılıyor...umarım o zamanı göstererek biz ona göre hedef koyduk martavallarıyla taraftarı kandırmazlar...nedense böyle diyeceklerini(özellikle mahmut paşanın bunu diyeceğine eminim)...

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2008, 13:12:51 »
Açıkçası aklımdan her an David Blatt'in başına gelen belkide onunda başına gelecektir geçiyor ama belli olmaz onuda zor günler bekliyor avrupadan elendiler şimdi TBL'de bu sezon başarılı olamassa ben gideceğine inanıyorum.

Çevrimdışı tr_dallas_fenerbahçe_tr

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2008, 15:47:32 »
tanyeviç zaten maça ömer aşık la başlamassa vidmar ı seçerse takım yavaşlar oğuz smaç atamıyo kilosundan semih ve ömer aşık oynamalı

Çevrimdışı fadeaway86

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2008, 16:41:21 »
Kariyerli bir coach olabilir ama.. sıkıntıları cok fazla.Milii takımda da Fenerbahce de Aydın Örs ten sonra geldi.Bu ilginc bir detay tabii.Erdoğan Arıca diyorum ben ona..Bosna Şubesi.. :D