Gordon şu haliyle Kerem'den iyi değil belki ama Yusuf'un bahsettiği asıl şey kanımca genel oyuncu profili. Gordon, Kerem 35 yaşındayken daha iyi katkı verebilir belki ama daha büyük oyuncu değil Kerem'den. Ama Kerem de asla top 8 hayali kuran bir takımın ilk 5 oyuncusu olamaz bence şu durumda. Benchten gelebilecek bi vateran olabilir ancak, ona bu kadar ağır sorumluluklar yüklemek büyük hata, Kerem eski kerem değil çünkü..
Bogdanovic ise bence bu ülkede oynayan potansiyeli en büyük 2-3 oyuncudan birtanesi. Onu kullanabilecek kalitede bir Coach ve doğru yerde topla buluşturabilecek bir Pg lazımdı Fenerbahçe'ye. Bunlar olamamsına rağmen çeşitli maçlarda müthiş oynadı Bogdanovic. Özellikle Preldzic ile yanyana iyi perfornamans ortaya koydu ama Spaija klasik olarak direndi ikisini özellikle yan yana oynatmamak için. Zaten Fenerbahçe'nin de bu denli eleştirilecek hale gelmesindeki baş sorumlu Spaija'dır. Geçen sene takımla ilgili ne kadar olumlu konuştuğumuzu hatırlıyorum da şu hal büyük başarı gerçekten Spaija için, hiç kolay değil bir takımı bu hale getirmek..
Edit: Ender harcandığı için klüpten ayrılmıştır zaten. Geçen sene aldığı süre ortada, yazın da milli takımda ortaya koyduğu perfornmans ortada. 2010 yazı ile kıyasladığımızda komik kalıyor. Ender kendini yeniden toparlamaya çalışıyor Galatasaray'da, eski Ender olmasa da zamanla eskisi gibi olacaktır umarım.
Cenk'in de kariyerinin başındaki yeri ortada, ona olan beklentiler ortada, şimdiki durumu ortada. Bir dönem Atlanta'ya draft olması söz konusuydu. Efes ise böyle bir oyuncuyu işlemektense bol bol benchte oturttu ve bunun da sonucunu aldı. Cenk daha iyi yönetilseydi, daha düzgün süreler alınsaydı çok farklı durumda olurdu şimdi. Ersan da Ülker^de yetişmişti, bi an için Efes diye hatırladım onu benim hatam. Diğer saydığım oyuncular da Ömer Onan ve Hidayet Türkoğlu, onlar için de birşey yazmaya gerek yok sanırım. Tabi Efes'in yetiştirdiği tüm oyuncuları yazsak aylarımızı, yıllarımızı alır..