Gönderen Konu: Tim Duncan  (Okunma sayısı 23220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı garnetttt_06

• All-Star
  • Kamyoncu değilde ne bu adam?
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tim Duncan
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2007, 13:43:08 »
tim duncen i seviyorum çok iyi basketçi ama son zamanlarda düşüş olduğu kesin ama benim için en iyi oyuncu tabiki WADE...

yani arkadaşım, tim duncan forvet , dwyane wade guard nası bir karşılaştırma yaptın anlayamadım. düşüş olduğu kesine kadar tamam herşey güzel ama gerisini istersen gidip dwayne tyrone wade adlı konuya yaz. burada tim duncan hakkındaki fikirler paylaşılıyor.
evet katılıyorum wade iyi bir oyuncu tamam ama bunu tim duncan'ın biyografisinde belirtmenin ne anlamı  var ama duncan'ın düşüşe geçtiği konusunda sonuna kadar katılıyorum

düşüşünü herkes gibi ben de yaşına bağlıyorum. kendi de diyor zaten eskisi kadar atletik değilim diye.
eskiden atletiktide ne oluyodu ki? çok mu sert smaçlar basıyodu sanki atletizmden başka birçok alanda düşüş söz konusu duncan'da

Çevrimdışı Tolga_SAS

• Starter
  • 3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2007, 13:46:29 »
tim duncen i seviyorum çok iyi basketçi ama son zamanlarda düşüş olduğu kesin ama benim için en iyi oyuncu tabiki WADE...

yani arkadaşım, tim duncan forvet , dwyane wade guard nası bir karşılaştırma yaptın anlayamadım. düşüş olduğu kesine kadar tamam herşey güzel ama gerisini istersen gidip dwayne tyrone wade adlı konuya yaz. burada tim duncan hakkındaki fikirler paylaşılıyor.
evet katılıyorum wade iyi bir oyuncu tamam ama bunu tim duncan'ın biyografisinde belirtmenin ne anlamı  var ama duncan'ın düşüşe geçtiği konusunda sonuna kadar katılıyorum

düşüşünü herkes gibi ben de yaşına bağlıyorum. kendi de diyor zaten eskisi kadar atletik değilim diye.
eskiden atletiktide ne oluyodu ki? çok mu sert smaçlar basıyodu sanki atletizmden başka birçok alanda düşüş söz konusu duncan'da

heralde hiç gençlik yıllarını izlemedin. yinka dare nin bir tim duncan videosu var onu indirmeni tavsiye ederim. duncanın ne kadar atletik bir oyuncu olduğunu görmeni sağlayacaktır. istatistklere şöyle bir bakarsan geçen seneye göre performansında artış bile var.

Çevrimdışı UpTheIrons

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2007, 20:35:00 »

"hakkında muhteşem bir yorum için

http://sportsillustrated.cnn.com/.../07/duncan/1.html

ama iki cümleyle özetlemek gerekirse

sadece rafine basketbol zevki olanlar tim duncan'ı izlemekten keyif alırlar.

geri kalan sıradan basketbol izleyicisine vince carter yeter."

ekşi'den ALINTIDIR

ayrıca bu insan 2003 finallerinde 21 sayı 20 ribaunt 10 asist 8 blok la oynamıştır.2 blok yapsa nba tarihinde quadruple double yapan 5. oyuncu olcaktı.

hayranım bu adama.1 numaram.son derece mütevazi,oyunu kendisi için değil takımı için oynayan,işini ciddi yapan,yaptığı hareketler basit görünsede zor olan,3 kez finallerin 2 kez normal sezonun 1 kez all-starın mvp'si,olimpik madalya sahibi,nba katıldığından beri en iyi savunma ve en iyi 5 lerin vazgeçilmezi,başladığından beri hiç aralıksız sürekli all-star,sayısını unuttum ama epey bi double-double kralı... yav daha ne sayım ben.

Çevrimdışı nowitzki2822

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2007, 20:55:17 »
savunmada tartismasis bir lider arkadasinda dedigi gibi 10reb. garanti harika bi oyuncu ama nowitzkiyle kiyaslanmamali

Çevrimdışı vadi330

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 21 Temmuz 2007, 23:46:22 »
duncan cok iyi bir pf harika sayıları var rebaundda en yukseklerde oluyor ama tabii bunların hepsi GARNETTten sonra KG daha iiii

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 22 Temmuz 2007, 00:01:06 »
takım arkadaşlarını en iyi oynatan uzun...c-webb de o kapasiteye sahipti ama o dönüp orta mesafe şut atmayı tercih ederdi...duncan çok paylaşımcı...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #31 : 22 Temmuz 2007, 10:50:04 »
Spurs'un son yıllardaki başarısının kaynağı,lideri.Onun takımı bir arada tutan yapısı,panyalı şutları,ikili sıkıştırmalar geldiğinde boştaki adamı hemen görmesi,savunmadaki başarısı herşey onu bir süperstar kıvamına çıkarıyor.Ama benim en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi ne panyalı şutu,ne de savunması,bunları yapmasınıda çok seviyorum ama asıl sevdiğim özelliği soğukkanlı olması,her maç aynı istifini bozmadan takır takır oynaması benim için daha önemli.Bu takımın ana dişlisiini döndüren adam,kimi zaman blokları ile kimi zaman arkadaşına attığı bir pas ile kimi zaman da sayı gücü ile kendine insanları hayran bırakmıştır.Onun için söylenecek çok şey var aslında,bu takımın Amiral ile birlikte pota altı mekanizması oldular,rakipleri korkuttular..
Her zaman iyi istatislikler yakalayarak artık izleyenleri kendine alıştırdı,onun iyi oyunu izleyenlere sıradan geliyor çünkü bu kişi Duncan, her gece çıkıp küçük-büyük ayırt etmeden aynı konsantrasyon ile oynar..
Helal olsun sana koçum..

Çevrimdışı piskospurs

• Yeni Üye
  • GO SPURS GO
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 07 Ağustos 2007, 18:46:19 »
ben basketbolu daha doğrusu nba i onunla sevdim. onun sayesinde spurs taraftarı oldum.kendisi hem çok iyi bir oyuncu hem de insani özellikleri en üst seviyede.çok alçak gönüllü bir insan. çoğu arkadaşlarım çok sade bir oyuna sahip olduğu için ve hiç yüzü gülmediği için amiyene tabirle ona odun diyolardı.sonradan arkadaşlarıma bi 3-5 sene öncesini seyredin dedim. sonra hepsi adam harbiden oynuyomuş dediler.tabi o zman her tarafa atlıyo zıplıyo hala çok iyi gerçi. nba e gelmiş geçmiş en iyi pf diyemeyiz ama son zamanların en dominant oyuncusu.  <spurs>GO SPURS GO <spurs>
GO SPURS GO

Shot at 2007-08-09

Çevrimdışı sMh

• Rookie
  • **
  • The Best Player On The Planet
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 07 Ağustos 2007, 19:39:38 »
Hiç bir zaman sansasyonel bır smac vurdugunu ya da hareket yaparken onu gormedım ama o gordugum en ıy ıc oyuncularından bırı cunku oyunu cok basıt bır sekılde sadece yapılması gerekenlerı yapıyor bu onu dıger oyunculardan  ayıran temel ozellık

Çevrimdışı zelis#21#DUNCAN

• Yeni Üye
  • I believe I can fly.I believe I can touch the sky!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 02 Kasım 2007, 23:18:27 »
DUNCANın ne kadar gösterişsiz olduğunu söyleselerde bencede herkesin dediği gibi o nba in en uzun POWER FORVETi..benimde en sevdiğim ve izlerken her şeyiyle hayran olduğun tek oyuncu

hep derller sevmiyorsan saygı duy!!! bence DUNCAN saygıyı hak edecek bir oyuncu

Çevrimdışı merber

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 10 Kasım 2007, 14:46:09 »
DUNCANın ne kadar gösterişsiz olduğunu söyleselerde bencede herkesin dediği gibi o nba in en uzun POWER FORVETi..benimde en sevdiğim ve izlerken her şeyiyle hayran olduğun tek oyuncu

hem de sonuna kadar hakeden bir oyuncu gösterişsiz bir oyunu var ama her zaman doğruyu yapıyor

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #36 : 10 Kasım 2007, 14:47:34 »

hem de sonuna kadar hakeden bir oyuncu gösterişsiz bir oyunu var ama her zaman doğruyu yapıyor

Basketbolun gereklerini yapıyor. Kitapta nası yazıyorsa onun en iyisi yapıyor. Sade, net, etkili...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Rossi#46

• Warlord
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 07 Mayıs 2008, 21:28:17 »
Bu adam nba 'e geldiğinden beri san antonio başı çeken takımlardan oldu.Tam bir winner.Başka ne denilebilirki...

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 07 Mayıs 2008, 21:40:45 »
Tek kelimeyle winner...Yetenek fişkıran bir oyuncu bence nba nın KG ile beraber en iyi PFsii..Yüzüğüde var hemde 3 tane mvpsıde var all-starda oldu daha ne olsun tek kelime ile harika bir oyuncu...

Çevrimdışı GoCavaliersGo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 14 Ağustos 2008, 23:31:27 »
bir guard fundamentalına sahip,savunmada muhtaşem,soldan attığı yüzdeli panyalı atışları,oyun zekası,soğukkanlılık işte karşınızda timothy theodre duncan.

Çevrimdışı impuls

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 05 Eylül 2008, 17:00:51 »
Mevzu tim duncan ise gerisi teferruattır derdi yaşasaydı ulu önder ATATÜRK:)
MEZARLIK SAKİNİ...

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 05 Eylül 2008, 17:50:04 »
Mevzu tim duncan ise gerisi teferruattır derdi yaşasaydı ulu önder ATATÜRK:)
Bu nasıl bir mesaj.Vallahi billahi anlamıyorum.Sırf mesaj yazmak icin mesaj yazmak.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Duncan##21

• Yeni Üye
  • Tim Duncan....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 21 Eylül 2008, 14:58:58 »
Tim Duncan tartışıLmaz son yıLLarın en iyi uzun forveti.
Nba oyuncuLarı arasında en fazLa sevdigim karakter zaten... Forever Duncan..

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 26 Ocak 2010, 19:28:11 »
İyidir, hoştur, severiz. :-D Yararlı da.. İnsan hiç mi atletik olmaz?
SBS MOD! [offline]