Bu arada bugün bir demeç verdi Tim Hardaway.İşte söyledikleri...
En başta söylediklerinden pişman olduğunu söylerken,sonrasında iyi kalpli bir insan olduğunu söyleyen Hardaway “Her zaman insanlara tepki göstermişimdir. Ancak daha önce bu kadar yanlış anlaşılmamıştım. İnsanlara saygı gösteriyorum. Nefret ediyorum derken söylediklerim de yanlış anlaşıldı” şeklinde konuştu.
NBA yönetimi de geçtiğimiz günlerden Tim Hardaway’in sözlerine kayıtsız kalmayarak organizasyonlar içerisinde yer almasını yasaklamıştı.
Son olarak 2002-03 sezonunda Indiana Pacers takımında forma giyen Tim Hardaway, NBA’da Golden State Warriors, Miami Heat, Dallas Mavericks ve Denver Nuggets takımlarında da forma giyerken 867 maçta 17.7 sayı, 3.3 ribaund, 8.2 asist, 1.6 top çalma istatistikleri ile mücadele etti.
Adam gerçekten 4 duvar arasında sıkışınca iyi kıvırıyor.Aptallık etmiş bence içinden söylemesini anlarım,arkadaşları ile dalga geçmesini anlarım ama gidip radyo programınına anlatılmaz.Bana hoş gelmedi böyle şeyler.Ben de eş cinsellerden aşırı nefret ederim !!.Ancak onun da anlayışlı davranması gerekirdi diye düşünüyorum.
Bu arada geçen sene bizim okulda bir tane gay varmış,bir takım kız topluluğu okula yaymıştı.Çocuk gelip ben gayim demiş.Hatta sonrasında ne olduysa oldu kızlar döndü aniden isim filan vermemişlerdi.Ama çocuğu yakalasalardı döveceklerdi okulun baraonları

-