Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 70308 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #175 : 27 Mart 2008, 23:40:51 »
  Valla tamamen uzun alana takviye amaçlı ama 10 günlük kontrat yapmaları olayına şaşıyorum
yane adam 10 gündemi iyi yada kötü oldunu anlıcaklar :x

--

• Ziyaretçi
Colangelo: Calderon İle Anlaşacağız
« Yanıtla #176 : 28 Mart 2008, 20:33:19 »
Colangelo: Calderon İle Anlaşacağız

Bu yaz sınırlı free-agent olacak olan Toronto Raptors'ın İspanyol yıldızı Jose Calderon'la ilgili açıklama yapan Bryan Colangelo, oyuncuyu takımda tutmakta kararlı olduklarını söyledi.

Bryan Colangelo, yaptığı açıklamada ''Jose ile tekrar kontrat yapacağız. Bizim bu konuda kararımız var.'' dedi.

Calderon'unda Toronto'da kalmaya sıcak baktığı biliniyor.

--------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #177 : 28 Mart 2008, 21:40:05 »
Calderon çok değerli bir oyuncudur. Bu tartışma götürmez bir gerçek. Raptors eğer anlaşamazsa diğer takımlar onu almak için sırada bekliyorlar zaten. Her takımda bir tane olması gereken tipten bir oyuncu. Colangelo gibi biriside elinden kaçırmaz Calderon'u.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

--

• Ziyaretçi
Toronto Johnson'ı Gönderdi
« Yanıtla #178 : 08 Nisan 2008, 18:00:17 »
Toronto Johnson'ı Gönderdi

Toronto Raptors daha önce Suns'ında denediği ancak beğenmediği 28 yaşındaki forvet Linton Johnson'ın sona eren 10 günlük kontratı sonrası oyuncuyla bağlarını kopardıklarını açıkladı.

Yapılan 10 günlük kontrat döneminde Toronto forması altında 2 maça çıkan Linton Johnson 5 dakika süre alırken 3 sayı ortalamasıyla oynadı.

---------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #179 : 08 Nisan 2008, 22:17:57 »
  Colangelo ve mitchell istediğini bulamadı galiba neyse her halukarda kendine yer bulur ki
dünyanın her yerinde basketbol oynucak takım mevcut amerikalılar için.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #180 : 09 Nisan 2008, 11:27:44 »
  Colangelo ve mitchell istediğini bulamadı galiba neyse her halukarda kendine yer bulur ki
dünyanın her yerinde basketbol oynucak takım mevcut amerikalılar için.

Özellikle Avrupa'da güzel işler çıkarabilir. Avrupa'da yüzlerce lig var sonuçta.
Tabii teklif gelmesi lazım bunun için...

--

• Ziyaretçi
Bosh Bu Sefer Taraftara Yüklendi
« Yanıtla #181 : 12 Nisan 2008, 00:55:49 »
 Bosh Bu Sefer Taraftara Yüklendi 

Toronto Raptors'ın All Star power forveti Chris Bosh yaptığı açıklama ile bu sefer taraftarı eleştirdi ve gereken şekilde destek alamadıklarından yakındı.

Bosh yaptığı açıklamalrda ligin en iyi taraftar gruplarından birine sahip olduklarını söylerken ancak son maçlarda taraftarın sessiz kaldığını söyledi.

Play-off öncesi son provaların yapıldığı bu dönemde Bosh taraftarın gerekli şekilde gürültülü bir atmosfer yaratmasını istedi.

----------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #182 : 12 Nisan 2008, 01:00:22 »
Bunların hepsi hikaye... İyi oynamak isteyen, çok gayret eden bu tür şeylere kafaya takmaz, oyununu sergiler. Tamam seyircinin ekstra bir etkisi olur ama oyununu oynadığın sürece isterse salon 'BOSH' olsun...

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #183 : 12 Nisan 2008, 01:17:13 »
 Ya Bosh allah aşkına fazla konuşma yahu.Herkese bi bahane buluyor bu ne yahu.İlk beşe karıştı şimdi de seyirciye karışıyor.Takım geçen seneden beter kötü bir sezondan sonra elde var play-off ama Bosh hala işin seyircisinde.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #184 : 12 Nisan 2008, 01:21:30 »
Detroit
The Palace'da 31-7
Utah
Salt Lake'de 35-4

Yani bir şekilde de hakılılık payıda var Bosh'ın..Ben çok fazla Toronto maçı izlemedim Kanada'ki maçlardan Detroit'le oynadıkları maçı seyrettim de cidden bazen ruh gibiler..

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #185 : 12 Nisan 2008, 01:34:47 »
Son maçı az evvel izledim, (edit:izleyiciler) hiç play-off havasında değiller,olsa ne yazar ortada doğru dürüst bi set gör(e)medim, tempolu oynadılar ve çok kez boş adamı buldular,ancak bunda pay daha çok ruhsuz,geri koşmak nedir bilmeyen Bucks savunması(!)dır. Mitchell denen düdük yatsın kalksın Forderon ikilisine dua etsin,onlar olmasa tüm toplar Bosh'a iner başka da bişey olmazdı...
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 01:36:29 Gönderen: Conrad IV »

Hail to the forthcoming dynasty...

Çevrimdışı bird_41

• Rookie
  • **
  • FoRZa DaLLaS
    • Profili Görüntüle
Toronto Başka Oyuncu Çağırmayı Düşünmüyor
« Yanıtla #186 : 16 Eylül 2008, 20:58:36 »
Toronto Raptors, hazırlık kampının başlamasına kısa bir süre kala açıklama yaptı ve takıma başka oyuncu çağırmayı düşünmediklerini açıkladı. Raptors adına konuşan başkan yardımcısı Maurizio Gherardini, şu andaki kadrodan memnun olduklarını ve yeni bir oyuncu eklemeyi düşünmediklerini söyledi.

Gherardini, pre-season maçlarını yeni oyuncuları denemek için değil, takımın uyumunun artması ve takımın test edilmesi için oynandığını sözlerine ekledi.

NbaTr/Göktuğ

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim :) ...

Çevrimdışı Araz

• J-RiCh
  • Rookie
  • **
  • In the life To stay Kill. Emeka Okafor
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #187 : 16 Eylül 2008, 23:35:16 »
Kadrolarına JO gibi usta bir isim kattılar ve bana göre batıda en iyi pota altına sahip oldular bir yanda C pozisyonunda oneal diğer yanda ona PF pozisyonundan destek verecek olan bosh özellikle boyalı alandan yapacakları baskılar karşıdaki takım açısından için çıkalmaz bir baskı kurabilir gerçi tj gitmese iyi olurdu belkide.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #188 : 16 Eylül 2008, 23:52:07 »
Kadrolarına JO gibi usta bir isim kattılar ve bana göre batıda en iyi pota altına sahip oldular bir yanda C pozisyonunda oneal diğer yanda ona PF pozisyonundan destek verecek olan bosh özellikle boyalı alandan yapacakları baskılar karşıdaki takım açısından için çıkalmaz bir baskı kurabilir gerçi tj gitmese iyi olurdu belkide.

T.J'i kaybetmeleri Raptors'a pek koymaz, onun yerini tutmasa da PG yedeğinin boşluğunu doldurmayı başardılar. Willie Solomon ve Roko Ukic gibi iki Avrupa kökenli oyuncuyu bu yaz kadroya dahil ettiler. JO'nun neler yapacağı hiç belli değil, geçen yıl 40'a yakın maç yaptı hatırladığım kadarıyla ama gelişiyle takıma ayrı bir hava, ayrı bir güven kattığı kesin.

Ayrıca diğer rotasyonlardaki oyuncular da gayet sağlam, doğuda banko Playoff yapması gereken bir takım ama Playoff yapsalar bile tur geçmeyi beceremiyorlar. Batıda olsaydı Playoff ihtimali vermezdim bile...

Çevrimdışı Araz

• J-RiCh
  • Rookie
  • **
  • In the life To stay Kill. Emeka Okafor
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #189 : 17 Eylül 2008, 00:20:50 »

T.J'i kaybetmeleri Raptors'a pek koymaz, onun yerini tutmasa da PG yedeğinin boşluğunu doldurmayı başardılar. Willie Solomon ve Roko Ukic gibi iki Avrupa kökenli oyuncuyu bu yaz kadroya dahil ettiler. JO'nun neler yapacağı hiç belli değil, geçen yıl 40'a yakın maç yaptı hatırladığım kadarıyla ama gelişiyle takıma ayrı bir hava, ayrı bir güven kattığı kesin.

Ayrıca diğer rotasyonlardaki oyuncular da gayet sağlam, doğuda banko Playoff yapması gereken bir takım ama Playoff yapsalar bile tur geçmeyi beceremiyorlar. Batıda olsaydı Playoff ihtimali vermezdim bile...
Peki dağlar avrupadan gelen oyuncuların hemen uyum sağlıyacağını düşünüyormusun olabilir ama ben senin düşünceni öğrenmek istedim tj'in geçen sezon sakatlanmıştı sanırım ama oda olsydı daha iyi olabilir demek istedim çünkü iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum tj'in çoğu zaman ses getirdi yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #190 : 17 Eylül 2008, 13:38:38 »
Tj faydadan çok zarar veren bir oyuncu.Avrupa tabanlı basketbola elverişli bi yapıda olan Raptorsda Tj gibi savruk bir gard gereksiz.
Jo hücumda bittiye yakın ama savunma bilgisi pek çok uzundan daha üst düzeyde.60+ maçta bile oynasa yeter.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #191 : 17 Eylül 2008, 17:20:25 »

Peki dağlar avrupadan gelen oyuncuların hemen uyum sağlıyacağını düşünüyormusun olabilir ama ben senin düşünceni öğrenmek istedim tj'in geçen sezon sakatlanmıştı sanırım ama oda olsydı daha iyi olabilir demek istedim çünkü iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum tj'in çoğu zaman ses getirdi yanılmıyorsam.

Tabii senin dediğine de hak veriyorum, elbette bir uyum sorunu yaşanacaktır. Özellikle Ukic'in bu lige adapte olması çok zor gibi görünüyor ama demek istediğimi Sezai'de söylemiş. T.J. Raptors'a uymuyordu ve gönderilirse de zararı olmayacaktı ki gönderildi. Karşılığında JO'ı almaları da gayet avantajlıydı.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #192 : 17 Eylül 2010, 00:30:56 »
Toronto, Ronald Dupree'yi kadrosuna katmış.Amaç ne, niye yapıldı böyle bir şey?Garip yaa..
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #193 : 22 Haziran 2011, 23:05:05 »
Toronto Raptors’da Jay Triano’dan boşalan antrenörlük pozisyonuna getirilen Dwane Casey, gerçekleştirilen törenle basına tanıtıldı.

Dallas Mavericks’te şampiyonluk sevinci yaşayan ve kutlamalara katıldıktan sonra Toronto Raptors ile ek sıkışan Dwane Casey’nin, kontrat detaylarıyla ilgili basına açıklama yapılmadı. Mavericks Başantrenörü Rick Carlisle’ın bu tercihten dolayı kendilerini tebrik ettiğini belirten Genel Menajer Bryan Colangelo, “Dwane’e çok büyük bir destek olduğunu söylemeliyim. Toronto’nun kendisi için doğru zamanda, doğru takım olduğunu düşünüyorum” dedi.

54 yaşındaki Dwane Casey ise organizasyonun neye ihtiyacının olduğunu bildiğini ve Toronto Raptors’ı iddialı bir takım haline getirmek için çalışacağını söyledi.

Kaynak:Basketbolseverler.com
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2011, 23:08:42 Gönderen: Paradoks »

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı Paradoks

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #194 : 24 Haziran 2011, 18:17:29 »
Valenciunas: “Ben Chris Bosh değilim”

Toronto Raptors’ın 2011 draftında ilk tur 5.sıradan seçtiği Litvanyalı pota altı oyuncusu Jonas Valanciunas, geçtiğimiz yaz takımdan ayrılan Chris Bosh gibi bir oyuncu olmadığını söyledi.

Bonservis sorunu nedeniyle bir sezon daha Avrupa’da kalması beklenen Jonas Valanciunas, yaptığı açıklamada, “Bu ligde yabancı oyuncu her zaman büyük işler başardılar. Geçtiğimiz yıl Dallas Mavericks’in şampiyonluğa ulaşmasında Dirk Nowitzki önemli katkı yaptı. Ben de Toronto’nun gelişimine yardımcı olmak istiyorum” dedi.

Kendi oyunuyla ilgili de bilgi veren genç Litvanyalı, “Chris Bosh yakın geçmişte bu takımın önemli bir yıldızıydı. Ancak ben onun kadar kuvvetli olamasam da Chris kadar çabuk olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak:TBF

''I've failed over and over and over again in my life and that is way I succeed.''

Çevrimdışı NBA Sever

• Yeni Üye
  • Most Valuable Player
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #195 : 09 Kasım 2011, 12:55:51 »
Kaan Mert adlı arkadaşa teşekkürler yazıları gzlmiş .d

Toronto Rapters Fan - Anadolu Efes Fan
İdol : Andrea Bargnani

Çevrimdışı Smooth

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #196 : 04 Aralık 2011, 14:41:25 »
raptorsın başında colangelo gibi bir dert varken işleri zor...