Gönderen Konu: Türkiye İçin Aydın Örs Göreve (Coach Sorunsalı)  (Okunma sayısı 4737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Bu bizim anasayfa'da yaptığımız haber..Olaya burdan giriş yapalım..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eurobasket-07 öncesi NBATR sayfalarında bir haber yapmıştık. ''Aydın Örs göreve'' diye. Türk Basketbolu'nun Efsane Coachu Aydın Örs ki bugün Türk Basketbolu'ndaki bir çok yıldızın yetişmesinde imzası olan ve Türk Spor Tarihi'nde Avrupa'dan Kupa olan ilk Coach olan Örs'ün ne yapıp ne edip Milli Takıma gelmesi şu şartlarda zorunlu bir hal olmuştur.

Geçmişte Turgay Demirel Federasyonu'nun Aydın Örs'le yaşadığı sorunlar bir kenara bırakılıp Efsane Coach'un bir önce takımın başına getirilmesi lazım.

NEDEN AYDIN ÖRS ?
Çünkü Türkiye'de her kesimin üzerinde uzlaşacağı tek isim olması. Ne Oktay Mahmuti ne de başka yerli bir coach Aydın Örs gibi herkesin sempatisini ve saygısını kazanmış değil. Bugün tartışılma olasılığı en düşük yerli caoch Örs'tür.

Ayrıca Aydın Örs bu tip baskıları çok kez görmüş ve baskının altından kalkabilme yetisine sahip en iyi Coach.

Federasyon'un Aydın Örs'ü ikna edip takımın başına getirme zamanı artık geldi ve bundan sonraki her dakika geçiyor olacak.

Aydın Örs'ün geçmişte Milli Takımda yaşadığı başarılı günler kadar elbette başarısız günleride olmuştur. Ancak bazen iyi şöförlerde kaza yapar derler, Aydın Örs bu Milli Takımı ayağa kaldıracak geldiği andan itibaren herkesin desteğini alacak ve eleştirileri bıçak gibi kesebilecek tek Coach.

Aydın Örs'ten başka Aydın Örs yok bu ülke'de.

Türkiye artık ayağa kalkmalı ve masaya yumruğunu vurmalı.

TÜRKİYE'Yİ DÜŞTÜĞÜ YERDEN AYAĞA KALDIRACAK TEK İSİM OLAN AYDIN ÖRS'ÜN GÖREVE GELMESİ İÇİN TÜM BASKETBOLSEVERLER KENETLENMELİ VE SESLERİNİ YÜKSEK BİR ŞEKİL DE DUYURMALI.

TÜRKİYE İÇİN;
AYDIN ÖRS GÖREVE
-------------------------------------------------------------------------------------------------

--

• Ziyaretçi
Ynt: Türkiye İçin Aydın Örs Göreve (Coach Sorunsalı)
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2007, 09:08:24 »
Bu Milli Takımı da ister kabul edin ister etmeyin Aydın Örs'den başkası adam edemez..Türkiye'de yerli bazında Aydın Örs haricinde abartıldığı kadar yetenekli bir Coach da yok.Rüya'dan uyanın.Mahmuti falan hikaye.Örs'ün mirası yedi sonunda tüketti o mirası.
Ha Ergin Ataman var cidden yetenekli bir adam ama onda da kişilik sorunları var..Malum özel yaşamındaki dengesizlik..
Aydın Örs, Milli Takım'daki son senesinde başarısız bir turnuva geçirmiştir.Ancak bu demek değildir ki her zaman başarısız olacak.
Şu Boktan'a verilen kredi ona verilmedi..Hatta bırakın Boktan'ı dünkü çocukları Aydın Abi'nin üzerine çıkartmaya çalıştılar..

Ne yani Aydın Örs'ün hakettiklerini alabilmesi için lobisinin mi olması gerek..O zaman bir şekilde o lobi yaratılır..Halk lobisi bu ülke de olmaz denilen herşeyi oldurdu..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2007, 12:41:20 »
Ben Aydın Örs yerine bi Tab Baldwin'i tercih ederim..Bi de şu var Aydın Örs'ün çağrılacağınıda sanmıyorum.Bence Aydın Örs yerine bi Tab Baldwin olsa daha iyi olur..

Daha değişik isimlerede yönelelim..

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2007, 12:46:00 »
Bence bir türk koç gelmeli yabancı olmuyor bence oktay mahmudi yada aydın örs gelmeli

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2007, 12:56:23 »
mahmuti bana kalırsa vasat bir coach..

ne kadar iyi türk coach var ki..Erman Kunter'i kovan federasyonun ta ben..

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2007, 12:59:09 »
ya daha iyi koç var türk olan murat didin var bence aydın örsde iyi ya ben diyorum ki takımın başına bi türk koç gelsn ya

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2007, 13:08:43 »
ya daha iyi koç var türk olan murat didin var bence aydın örsde iyi ya ben diyorum ki takımın başına bi türk koç gelsn ya
didin çokda iyi bir koç değil ama takımı ateşleyebilecek tipte biri..

aydın örs'ü onun yerine tercih ederim..

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2007, 13:20:20 »
Mustafacım böyle yazmışsın da bence bildiğimizden şaşmamalıyız.Tanjevic de bize gelirken çok sayıda başarıya ulaşmıştı ama gördük ki bize uymuyor.Ya da önceki takımları çok kaliteliydi.

Aydın Hoca'dan şaşmamalıyız bence..
Mesele beklemektir

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2007, 13:28:26 »
En başından beri yabancıya karşı olduğumu söylüyordum ve hala da Tanjevic'den sonraki kişinin Türk bir koç olması gerektiğini düşünüyorum,yabancının direk kötü olacağından değil,iyi de olabilir bizim için,nitekim bizden başka ülkelerde yabancı çalıştırıyor ve başarılı oluyor ama benim felsememe ters bir ülkenin başında yabancı olması,herneyse Türk koçları için de bu makam için en uygun isim Aydın Örs gözüküyor,yıldızlarla baş etmesi,varyosyonları vs vs. bütün olarak daha uygun ve Kemal Abime katılıyorum,Aydın Örs Göreve..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2007, 13:35:19 »
Mustafacım böyle yazmışsın da bence bildiğimizden şaşmamalıyız.Tanjevic de bize gelirken çok sayıda başarıya ulaşmıştı ama gördük ki bize uymuyor.Ya da önceki takımları çok kaliteliydi.

Aydın Hoca'dan şaşmamalıyız bence..
Ulan Cihan ne adamsın :)

Daha değişik isimlere yönelelim derken Aydın Örs'de durup kalmayalım başka coachlarıda konuşalım anlamında, biraz ifade yanlışlığı var ama boşver :)

Çevrimdışı Nihat Emre

• Go Sonics Go Durant and Green
  • All-Star
  • Aşkımmmmm!!!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
    • MaximumSpor
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2007, 13:37:46 »
Bana kalırsa Tanjevic yerine ülke basketbolunu yakından tanıyan ,oyuncularını adı gibi bilen, onladın nerede kullanılması gerektiğini saptayan Aydın Örs'ün göreve gelmesi daha iyi olur. Hem Türk Milli takımının başında bir türk olması daha iyi olur gibime geliyor onun için Aydın Örs göreve ama Turgay Demirel'in Tanjevici kovacağını;kovsa bile Aydın Örs'ü getirmeyeceğinden eminim

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2007, 20:44:37 »
+1 hocam bende aynen senin gibi düşünüyordum tanjevic bişi bilmio solomon türk olucakmış oda girerse milli takıma çok iyi olur

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı utah-mania

• Rookie
  • **
  • JaZZ b0ys on the BLOCK
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2008, 20:03:36 »
+1 hocam bende aynen senin gibi düşünüyordum tanjevic bişi bilmio solomon türk olucakmış oda girerse milli takıma çok iyi olur
oh be yaşadık solomondan sonra shumpert,dee brown,el amini de alırız bu kadroyla banko eurobasketi alırız...bu takım Türklerden oluşmalı hoca da Türk olmalı olmuyo yabancı işte gördük.. aydın örs veya ergin ataman bu takımı potansiyeline ulaştırır...
senin alnını karışlarım tony!