yanlış bi transfer, carter patlayıcı bi oyuncu olabilir ki eskisi kadar olmıyacaktır.Hidayetin çok yönlülüğü doğru zamn da doğru kararları vermesi onu magic in esas oyun kurucusu yapmaktadır sürekli topla oynamaya alışmış egosu yüksek bi süperstar bu rotasyon da hidayetle ne yapar?, bilemem ama umutlu değilim.Bu takımda tüm kritik kararları veren hido dur e carter bu durumu kabulenebilecek mi? kabulense topu carteramı verecekler? ,topu carter kullanırsa da kritik zamnlar da asla hido kadar verimli olamıyıcaktır sadece şuttan penetreden bahsetmiyorum savunmanın dengesini bozup topu doğru adamla buluşturma gibi özellikleden bahsediyorum. Bence yanlış bi hamledir ve uzun dönemde magice pahalıya patlayabilir.
sen carter'ı micheal beasley le falan karıştırdın sanırım..
öyle komplekskleri olan bir oyuncu değil ki bu durumu nets de gördük..
takım liderliğini son şutları genç harris'e bıraktı kaçırdığında ona destek oldu...
carter kendisinden daha fazla şut kullanmasına izin verdi...
geçtiğimiz sezon topu kullanma yüzdelerine göre carterın asistlerinin harrisden daha fazla olduğunu biliyor musun ? ki harris'in oyun kurucu olduğunu unutmayalım..
her ne kadar top elinde iken yararlı bir oyuncu olsa da hidoyla bence iyi anlaşırlar.. ki carter'ın hidoyu daha da yücelteceğini bile düşünüyorum hido kalırsa tabii
bence son dakikalarda topu kullanmada hidoyla sorun yaşayacak bir oyuncu olarak bakmamak lazım..
son dakikalarda rakip takımı tehdit edecek iki oyuncunun varlığı olarak bakmak lazım.
VC önmüzdeki sezon artık 34'ünden gün alacak bir oyuncu olacak.. bunları iyi analiz edecek bir oyuncu olup kafa olarak daha da büyüyeceğini düşünüyorum kariyerinde orlando gibi bir piyango bulmuşken...
zaten carter yaptığı bir röportaj daki sözler bi çok şeyi anlatıyor:
'' Artık kariyeriniz, bireysel başarılardan ziyade şampiyonluğunuzun bulunup bulunmamasına bakılarak değerlendiriliyor...''
iyi transfer veya kötü transfer.. başarılı olu veya olamaz onu bilemem. ama iş senin bahsettiğin o addeye gelmez.
bence daha meçhul ve tartışılması gereken durum carter fiziki olarak nereye kadar dayanabilecek sakatlık durumu vs.. ne kadar yumuşak ve fiziki mücadeleden kaçtığını biliyoruz.
play off sertliğinde diş gösterebilecek mi yoksa kendisini yine parkelerin üzerinde yayılmış şekilde mi göreceğiz bekleyip izleyeceğiz...